2014 Şubat Anneleri

millet yaz günü geziyor tozuyor ben evde öle yatıyorum normal canım ya burda iki lafın belini kırınca zaman geçiyor bide birbirimizi anlıyoruz başkası anlamaz

valla canım bende senin gibi bütün evdeydim, burası iyi geliyor gerçekten,insan kendini rahat hissediyor,

evet tatlım sendemi yatıyorsun

canım benimki bebekle ilgili bir durum değil allaha şükür bu gün tatiliz eşimde bende ama eşim dışarı çıkmak istemeyince bütün gün yattık durduk canım, sen ne yapıyorsun çalışıyormusun nerede oturuyorsun kendinden biraz bahsedermisin

canım benimki bebekle ilgili bir durum değil allaha şükür bu gün tatiliz eşimde bende ama eşim dışarı çıkmak istemeyince bütün gün yattık durduk canım, sen ne yapıyorsun çalışıyormusun nerede oturuyorsun kendinden biraz bahsedermisin

canım öğretmenim maraştayım ama böle geçen hafta kanama olunca ben yatıştayım.acaip tatile ihtiyacım vat ya:( napcam bilmiorum ama bebeğim herşeyden kıymetli inşallah düzelirim bilmiorumki uçakla geçsek uçağa hiç binmedim çokmu sallıyor kuzuma bişi olur mu of

canım öğretmenim maraştayım ama böle geçen hafta kanama olunca ben yatıştayım.acaip tatile ihtiyacım vat ya:( napcam bilmiorum ama bebeğim herşeyden kıymetli inşallah düzelirim bilmiorumki uçakla geçsek uçağa hiç binmedim çokmu sallıyor kuzuma bişi olur mu of

valla canım böyle ne yapacağını bilmeden durmak gerçekten çok zor, inşallah durumun bir an önce düzelir ve istediğin tatile bebişinle birlikte kavuşursun canım

al progestanı dünya dönsün hehey:)

Merhaba ben de gunde 3 tane 200 mg progestan aliyorum hem midemi rahatsiz ediyordu hem de baş donmesi yapiyordu doktorum vajinadan alabilirsin hem yan etki yapmaz hem daha etkili dedi. Ben de dunden beri alttan aliyorum kanamayi hemen kesti yan etkisi de olmuyor

Merhaba ben de gunde 3 tane 200 mg progestan aliyorum hem midemi rahatsiz ediyordu hem de baş donmesi yapiyordu doktorum vajinadan alabilirsin hem yan etki yapmaz hem daha etkili dedi. Ben de dunden beri alttan aliyorum kanamayi hemen kesti yan etkisi de olmuyor

canım bana vermedi ama zaten versede sanırım mümkün değil kullanamam geçmiş oldun ne kadar oldu kanaman çok muydu benimkide 1 hafta önce oldu kesildi gbi çok şükür ama sarı lekelerle başım belada

Merhaba arkadaşlar
Benim de 5 gün önce kanamam oldu doktorum proluton iğne verdi hiç kalkmadan yatacaksın dedi 5 gündür yatıyorum. Perşembe günü kontrolüm var. İnşallah bişey çıkmaz . Yaşadığım korkuyu anlatamam zaten. Allahım hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar
Benim de 5 gün önce kanamam oldu doktorum proluton iğne verdi hiç kalkmadan yatacaksın dedi 5 gündür yatıyorum. Perşembe günü kontrolüm var. İnşallah bişey çıkmaz . Yaşadığım korkuyu anlatamam zaten. Allahım hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

geçmiş olsun canım bendede pazartesi oldu iğne ilaç ne varsa verdi gerçi küçük pıhtılardı ama bi öğlen bi akşam gelince işte:( karnım halen çok ağrıyor cuma kontrole gittim bebk iii dedi ama dozu yükseltti yarın tekrar iğne olucam.senin kanaman nasıl oldu çok mu rabbim şifa versin hepimize.ben ağlamaktan içim çıktı ultrason görüntüüsü bile gitti

Canım sana da geçmiş olsun.
Aslında benim çok az kahverengi lekelenme olmuştu hemen doktora gittik ultrasonda baktı bebek iyi dedi bir de alttan muayene etti ama muayene esnasında çok acıdı anlatamam. Rahim ağzında erozyon görünüyor dedi fitil veRdi eve geldik 2 saat sonra çamaşırımda kan görünce aklım çıktı resmen. Aşırı değildi ama lekelenme kadar az da değildi. Hemen başka doktora gittim . Yine ultrasonda baktı bebek iyi dedi iğne ve istirahat verdi. Şimdi yatıyorum...

kızlar bebğimin gelişmemesinden çok korkuyorum sağlıklı olsun inşallah ama kilo almaktanda korkuyorumzaten hamilelikten önce maşallah 12 kilo kadar fazlam vardı.sonra bomba gbi olmak istemiyorum bunun için birbirimize destek olsak napsak napsak yaaa bide öle 0 kilonun üstünde alırsam ben bittim demektir.bu arad doğumda kaç kilo kaybediyoruz bilen varmı

Canım sana da geçmiş olsun.
Aslında benim çok az kahverengi lekelenme olmuştu hemen doktora gittik ultrasonda baktı bebek iyi dedi bir de alttan muayene etti ama muayene esnasında çok acıdı anlatamam. Rahim ağzında erozyon görünüyor dedi fitil veRdi eve geldik 2 saat sonra çamaşırımda kan görünce aklım çıktı resmen. Aşırı değildi ama lekelenme kadar az da değildi. Hemen başka doktora gittim . Yine ultrasonda baktı bebek iyi dedi iğne ve istirahat verdi. Şimdi yatıyorum...

kadın doktormuydu altan muayne yapan

canım bana vermedi ama zaten versede sanırım mümkün değil kullanamam geçmiş oldun ne kadar oldu kanaman çok muydu benimkide 1 hafta önce oldu kesildi gbi çok şükür ama sarı lekelerle başım belada

Benim gebeligimin başinda oldu iki taneyle basladik geçti sonra yine başladi bu defa 3 eçikardi haplari ayrica iki defa igne oldum doktorum garantiye alalim dedi tam bitmişken evi badana yaptik çok yordum kendimi bu defa kahve lekeler kirmiziya dondu şimdi alttan alinca yine durdu artik yormuyorum kendimi hep yatiyorum

iyi akşamlar kızlar... öncelikle kanaması olan arkadaşlarımma geçmiş olsun diliyorum. umarım bol bol dınlenıpp tekrardan böyle uzucu bı durum yaşamazsınız.. ben bugun baş ağrısı bulantıyla bırlıkte çıkardımmm ilk kez açılışımı yapmış bulundummm.. sanırım iştah kaybım başlıyor... yemek yıyınce kötü oluyorummm..umarım kısa surede bu durumuda atlatırıyz.. bunlar hamileliğin tuzu bıberii.. sonra çok mutlu oldummm:) şimdi daha ıyıyımm en azından bulantım az. szlerde durumlar nasıl?

Benim gebeligimin başinda oldu iki taneyle basladik geçti sonra yine başladi bu defa 3 eçikardi haplari ayrica iki defa igne oldum doktorum garantiye alalim dedi tam bitmişken evi badana yaptik çok yordum kendimi bu defa kahve lekeler kirmiziya dondu şimdi alttan alinca yine durdu artik yormuyorum kendimi hep yatiyorum

ay canım ya aşkolsun ne cesaret eve girişiosun ille gerkliyse eşin yapsın ayyyy.ben bir haftadır yatıyorum tuvalet ve buzdolabı dışında hiçbişi yapmadım duş almaya bile korkuyorum bi kere aldım sadece:( allahtan evim serin terlemedim psikolojim bozuk çirkin paspal oldum ama bebeğim iii olsun sağlıklı olsun kzımmmm benim oyyyyyyyyyyyyy

Back
X