2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar... öncelikle kanaması olan arkadaşlarımma geçmiş olsun diliyorum. umarım bol bol dınlenıpp tekrardan böyle uzucu bı durum yaşamazsınız.. ben bugun baş ağrısı bulantıyla bırlıkte çıkardımmm ilk kez açılışımı yapmış bulundummm.. sanırım iştah kaybım başlıyor... yemek yıyınce kötü oluyorummm..umarım kısa surede bu durumuda atlatırıyz.. bunlar hamileliğin tuzu bıberii.. sonra çok mutlu oldummm:) şimdi daha ıyıyımm en azından bulantım az. szlerde durumlar nasıl?

canım senle aynı günmüşüz gerçi doktora göre daha bugün 7+1 iz ama 16 sı diyor.benim iştahımda hiç yok ama durmadan meyve yiyorum napim ilaçları aç içemiyorum bide serin serin ii geliyor.ama ben parfüme evin havasızlığına eşimin nefesine herzaman hasta olduğum kokusuna kendi kokuma bile dayanamıyorum çıkaracak gbi oluyorum ama çıkmıo çıksa daha iii bence

:10:gezenti geldi hanımmmmmm :1:

dağları bayırları batikaları aştım çamlı daglara cıktım miss gb oksijen sarhoşuyum ramazan öncesi son pikniğimizi yaptık çok güzel bir gündü:31:

:10:gezenti geldi hanımmmmmm :1:

dağları bayırları batikaları aştım çamlı daglara cıktım miss gb oksijen sarhoşuyum ramazan öncesi son pikniğimizi yaptık çok güzel bir gündü:31:

oh maşallah valla canım biz ev hapsindeyiz en iiisni yapmışsın

kızlar bebğimin gelişmemesinden çok korkuyorum sağlıklı olsun inşallah ama kilo almaktanda korkuyorumzaten hamilelikten önce maşallah 12 kilo kadar fazlam vardı.sonra bomba gbi olmak istemiyorum bunun için birbirimize destek olsak napsak napsak yaaa bide öle 0 kilonun üstünde alırsam ben bittim demektir.bu arad doğumda kaç kilo kaybediyoruz bilen varmı

canım benim bende aynı korkulara sahibim kilo alırsam diye yediklerime çok dikkat ediyorum, şuana kadar hiç kilo almadım inşallah bundan sonrada iyi bir şekilde gider ve birbirimize yardımcı oluruz

progestanı ağzından içenler mi var:27::44: ben vajinadan alıyorumda :17: hiç kanama yokken ögrendigimden beri kullanıyorum günde 3 kez 200mmlik yani 14 hazirandan beri kullanıyorum 3.cü kutudayım şuan:52:

canım benim bende aynı korkulara sahibim kilo alırsam diye yediklerime çok dikkat ediyorum, şuana kadar hiç kilo almadım inşallah bundan sonrada iyi bir şekilde gider ve birbirimize yardımcı oluruz

ben 3 kilo aldım ama kanamadan önceydi öle galeyana geldim zaten ben 3 kiloyu bir günde alabilirim kilo almada üstüme yok maşallah:(

progestanı ağzından içenler mi var:27::44: ben vajinadan alıyorumda :17: hiç kanama yokken ögrendigimden beri kullanıyorum günde 3 kez 200mmlik yani 14 hazirandan beri kullanıyorum 3.cü kutudayım şuan:52:

ben varım canım peki neden bişi yokken yüksek dozda ve bu kadar uzun kullanıyorsun

oh maşallah valla canım biz ev hapsindeyiz en iiisni yapmışsın

bide virajlı yoldu bayabi en son dag yolu baya bi engebeli olunca arabadan indik eşimle birazınıda yürüdük :))

Son düzenleme:
canım senle aynı günmüşüz gerçi doktora göre daha bugün 7+1 iz ama 16 sı diyor.benim iştahımda hiç yok ama durmadan meyve yiyorum napim ilaçları aç içemiyorum bide serin serin ii geliyor.ama ben parfüme evin havasızlığına eşimin nefesine herzaman hasta olduğum kokusuna kendi kokuma bile dayanamıyorum çıkaracak gbi oluyorum ama çıkmıo çıksa daha iii bence
evet cnm senle tahmını doğumlar aynıı ama bı kaç gun oynayabılır çünkü ben 31 günde 1 adet olan bırıyım bat 12 mayıs:)) bu arada aynıı sorun bendede var varsa yoksa meyve yıyorummmm onun dışında bişe yıyemıyorum yedıklerimide çıkarıyorum.. mesela şunu anladım ki vucudumm istemediği şeyın sıntyalını verıyor örnekk ekmek sulu yemek yıyemıyorummm şuan ..şuan varsa yoksa meyveler en çokta elmaaa:)

ben 3 kilo aldım ama kanamadan önceydi öle galeyana geldim zaten ben 3 kiloyu bir günde alabilirim kilo almada üstüme yok maşallah:(

canım bende bıraksam 3 5 kalmaz kilolar alır başını gider benimde yani aynı durumdayız hemen hemen, bide üstüne fazlalık olunca daha da zor oluyor

evet cnm senle tahmını doğumlar aynıı ama bı kaç gun oynayabılır çünkü ben 31 günde 1 adet olan bırıyım bat 12 mayıs:)) bu arada aynıı sorun bendede var varsa yoksa meyve yıyorummmm onun dışında bişe yıyemıyorum yedıklerimide çıkarıyorum.. mesela şunu anladım ki vucudumm istemediği şeyın sıntyalını verıyor örnekk ekmek sulu yemek yıyemıyorummm şuan ..şuan varsa yoksa meyveler en çokta elmaaa:)

doktora göre kaçtasın peki canım boyu posu ne kuzunun

canım bende bıraksam 3 5 kalmaz kilolar alır başını gider benimde yani aynı durumdayız hemen hemen, bide üstüne fazlalık olunca daha da zor oluyor

valla bırakmama gerek yok normal yemme kilo için yeterli malesefte iii yemek yapıyorum:( ama şimdi benim istediklerimi eşim yapamaz yapacak kimsede yok inşallah almm 10 dan fazla doğumdada 5 i gitse o bile çok şişko:(

valla bırakmama gerek yok normal yemme kilo için yeterli malesefte iii yemek yapıyorum:( ama şimdi benim istediklerimi eşim yapamaz yapacak kimsede yok inşallah almm 10 dan fazla doğumdada 5 i gitse o bile çok şişko:(

bende aynısın düşünüyorum çok fazla almazsak ve doğumda normal olursa inşallah gider birazı, arkadaşım yeni doğum yaptı 7 kilo gitti doğumunda

doktora göre kaçtasın peki canım boyu posu ne kuzunun

canım doktor haaaaaannnnnnnııımm benı ilk muayne keseyı gördü kesemız 4 haftalıkken 7.9 mm di sonra bana dediki 3 hafta sonra gel yanı çarşamba gününe 2. muayneyı verdi bende henüz görmedim kalp atışı duymadımm henüz çarşamba allah nasip kısmet ederse...sadece mınıcık kesemı görmuştum 4. haftamda..:)şimdi de çok heyecanlıyımmm...

ay canım ya aşkolsun ne cesaret eve girişiosun ille gerkliyse eşin yapsın ayyyy.ben bir haftadır yatıyorum tuvalet ve buzdolabı dışında hiçbişi yapmadım duş almaya bile korkuyorum bi kere aldım sadece:( allahtan evim serin terlemedim psikolojim bozuk çirkin paspal oldum ama bebeğim iii olsun sağlıklı olsun kzımmmm benim oyyyyyyyyyyyyy

Nasilsa bitti diye dusundum ama yanilmişim eşim benden çok yoruldu bana sen kalkma dedi ama dayanamadim işte yoksa normalde herseyi o yapiyor ben hep yatiyorum. Sanirim bebeklerimiz çok nazli olacak. Bulantim yok sadece bazi yiyecekleri yemek istemiyorum tiksiniyorum o kadar

Back
X