2014 Şubat Anneleri

kızlar çarşamba günü doktor kontrolüm vardı..sanırım yarın gideceğim..hafif lekelenmem oldu az önce..düşük riskin olabilir demişti doktor..kanama alanı var demişti..dua edin lütfen inşallah bebeğim benimledir :(

canım çok geçmiş olsunnnn güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz..buarada kilodan bahsetmisinizz doğumdan sonra o kilolar gidiyorrrrrr benim boyum 1,75 kilom 60 bakalım artık kaç kilo alacazzz ben ilk hamilelimde hiç kilo almadım 6 aylıktım kimse bilmiyordu hamile olduğumuu ama 6 aylıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettimmm inşallah bu bebişimi bişey olmazzzzzzzzzz

canım çok geçmiş olsunnnn güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz..buarada kilodan bahsetmisinizz doğumdan sonra o kilolar gidiyorrrrrr benim boyum 1,75 kilom 60 bakalım artık kaç kilo alacazzz ben ilk hamilelimde hiç kilo almadım 6 aylıktım kimse bilmiyordu hamile olduğumuu ama 6 aylıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettimmm inşallah bu bebişimi bişey olmazzzzzzzzzz

allah esirgesin bu defa canım ya

inş. öyle birşey bi daha başına gelmesin de sağlıkla yap doğumunu

Allah bir daha yaşatmasın inşallah :16::16::16: İnşallah benim de çok çıkmaz iş yerinden saklıcam saklayabildiğim kadar :31::31::31:

Bende dün kendimi kız isimlerine bakarken buldum :1::1::1: İçimden kız geçiyor ama erkek olacak gibi hissediyorum ben :9::9::9:

ben oğlumdada böyleydim o erkek oldu bunda daha fenayım fakat
öncelikle hayırlısı tabiki sağlıkla gelsinler ama insan bazı isteklere engel olamıyor:50:

sağol canım insallah fazla kilo almazsınnn canım sen bebeğin kalp atışını duydunmuuuuuu?

Duymadım ama gördüm:9::9::9: Cuma günü gördüm :16::16::16:

ben oğlumdada böyleydim o erkek oldu bunda daha fenayım fakat
öncelikle hayırlısı tabiki sağlıkla gelsinler ama insan bazı isteklere engel olamıyor:50:

evet maalesef öyle bazen kızıyorum kendime o kadar evlat hasreti çeken insan varken ben cinsiyet ayrımı yapıyorum diye :47::47::47: Sağlıcakla gelsinler inşallah :16::16::16:

Duymadım ama gördüm:9::9::9: Cuma günü gördüm :16::16::16:

evet maalesef öyle bazen kızıyorum kendime o kadar evlat hasreti çeken insan varken ben cinsiyet ayrımı yapıyorum diye :47::47::47: Sağlıcakla gelsinler inşallah :16::16::16:

anladım canım bende halen duymadım ama belki cuma günü doktora gidecemm sence kalp atışını duyarmıyım

günaydın hamişlerrrr :)
cuma gunu doktora gittik bebişim 6+4 müş. bugun 7 haftalık oldu yani :D kalp pıtpıtlarını da duydum allah duymayanlarada nasib etsin. duydugum en guzel sesti gerçekten :)))
nasıl gidiyor hamişlik sıkıntınız var mı? bende hala cok bi belirti yok :)
poponu kaşıııı :1: biz dökülüyoruz
Wonder Kids Tavşancık Önlüklü 3`lü Takım Açık Pembe - e-bebek.com

Nevzat Bebe Mevlüt Seti Kutulu 7`li Ekru 6 Ay Ekru - e-bebek.com

kızlar kayafı yicem sanırım cinsiyetimiz belli değil ama ben şimdiden kız kıyafetleri bakıyorum halimi iyi görmüyorum ya :18::18::18:

ayyy belli olsaa bir an önce

Back
X