2014 Şubat Anneleri

şimdi öğlen ilaçlarımı içicem başım fırfır dönecek içim bi değişik olcak sonra uyumadan böle bi gari yatcam şuurum yerinde gözüm kapalı şu 3 gün bir geçse inşallah birdaha gerek kalmaz içmeme:)

ayy inşallah güzelim yaa bir daha hiçç bişeye ihtiyacın olmazz....bulaşık makinasında en iyisi fairy tablet bence çok süper temizliyor bir de ben parlatıcı yerine sirke kullanıyorum bir de ayda bir olmak üzere deterjan koyduğum yere domestos koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar:)

şimdi öğlen ilaçlarımı içicem başım fırfır dönecek içim bi değişik olcak sonra uyumadan böle bi gari yatcam şuurum yerinde gözüm kapalı şu 3 gün bir geçse inşallah birdaha gerek kalmaz içmeme:)

inşallah gerek kalmaz canım, içtiklerin yarar da yeter sana inşallah

ayy inşallah güzelim yaa bir daha hiçç bişeye ihtiyacın olmazz....bulaşık makinasında en iyisi fairy tablet bence çok süper temizliyor bir de ben parlatıcı yerine sirke kullanıyorum bir de ayda bir olmak üzere deterjan koyduğum yere domestos koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar:)

parlatıcı olarak bende sirke kullanıyorum domates ne işe yarıyo

domestosu hep yani sık sık döküyorum kapağa zaten ama bilemedimki .inşalalh canım yaaaaaaaaaaaaaa.fairy bende kullandım ama hatırlamıyorum bir ekşını var mıydı:)ama o fincanların içinde çay lekesi bırakmıştı evet hatırladım şimdi...

canım bende her yıkamada tablet dışında domestos döküyorum hem daha iyi temizliyor hemde parlatıyor, limonda gerçekten o pis kokosunu alıyor

fazey bak gebelik takviminde neler yazıyor .ben bu radyasyondan çok korkuyorum burdanda çıkamıyorum:( rabbim korusun yaaaaaaaaa

kızlar aklıma ne geldi şöle kafa olanlar bir binada otursaydık ne süper olurdu yaniiii ya:)

merhaba hanımlar.siteye bugün üye oldum.şubat 2014 annelerinden biri olacağım Allah izin verirse...on yaşında bir kızım var .biraz geç oldu ikinci çocuk için ama hayırlısı bakalım.sizlerle yazışmak keyifli olacak.

kıs domates değil domestos:)))))) parlatıyor ve özellikle bardaklardaki kahverengileşmeyi önlüyor....ayyyy acıktım bu arada:))))

lauranaaaaaaaaaaaaaaaa:):):) kız yanlış yazmıştır ben hızlı yazıorum die nerdeyse herşeyi yanlış yazıyorum güldürme beni

fazey bak gebelik takviminde neler yazıyor .ben bu radyasyondan çok korkuyorum burdanda çıkamıyorum:( rabbim korusun yaaaaaaaaa

canım o dedikleri alışveriş merkezlerindeki kontrol yerlerinden geçmekle ilgili diyorum, hem hayatımız öyle bir hal aldıkı radyasyon olmayan yer yok çalıştığım yerde 5 tane bilgisayar var bir oda geresini sen düşün canım,

kızlar aklıma ne geldi şöle kafa olanlar bir binada otursaydık ne süper olurdu yaniiii ya:)

valla güzel olurdu canım ama ben anca akşamları size katılabilirdim siz yine ben gelene kadar kaynatırdınız o zaman eskiyi okuyup neler konuştuğunuzu da anlayamazdım öyle olunca da birinin bana özet geçmesi gerekicekti ama güzel olur du

ayyy akşama kadar muhabbet:))))) ama hepimiz bir koltukta serilip dururduk heralde:))) kadınlar kahvesi gibi akşam kocaların önüne suyunu yemini verdiğimiz gibi yine toplanırdık:))))))))))

kızlar, nasılsınızzz. ben hala fenalardayım bulantım costu yıne, hıcbısey yapamıyorum yatmaktan belım agrıyo artık. yemekkk yemek ıstıyorum:27::27:

canım o dedikleri alışveriş merkezlerindeki kontrol yerlerinden geçmekle ilgili diyorum, hem hayatımız öyle bir hal aldıkı radyasyon olmayan yer yok çalıştığım yerde 5 tane bilgisayar var bir oda geresini sen düşün canım,

valla güzel olurdu canım ama ben anca akşamları size katılabilirdim siz yine ben gelene kadar kaynatırdınız o zaman eskiyi okuyup neler konuştuğunuzu da anlayamazdım öyle olunca da birinin bana özet geçmesi gerekicekti ama güzel olur du

evet:( çok üzücü rabbim korusun

çalışanlara da yardım ederdik yemek konusunda:)))) ben şimdi yemek ısıtıyorum bamya isteyen var mıı:))))

merhaba hanımlar.siteye bugün üye oldum.şubat 2014 annelerinden biri olacağım Allah izin verirse...on yaşında bir kızım var .biraz geç oldu ikinci çocuk için ama hayırlısı bakalım.sizlerle yazışmak keyifli olacak.

hoşgeldin canım aramıza inşallah kolay güzel bir hamilelik geçirirsin geç olsunda güç olmasın derler canım

Back
X