- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar, ayın 24'ünde dr kontrolüm var sanırım ikili test yapılacak ama ben yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım, kötü bir şey çıkmış olsa sanırım bir ilacı ve önlemi yok gebeliği sonlandırmaktan başka ben de bunu yapamam, o yüzden boşu boşuna huzursuz olmaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü bu testlerin bildiğim kadarıyla %100 kesinliği yok sadece ihtimal, çünkü çevremde sonucu iyi çıkmayıp gayet sağlıklı bebek doğuranları da gördüm, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
deme kız öyle , ben kızım olsun istiyorum ama herkes senin oğluş diyor.. ben bile erkek hisssediyorum, az önce kocişi gönderdim çikolatalı pasta al diye, ama ben şuna baglıyorum canım hiç karbonhidrat tüketmiyorum ben.. yani cay bile içmiyorum sürekli protein agırlıklı besleniyorum vücudun enerji ihtiyacı çok karsılanmıyor.. o yüzden tatlı krizim tutuyor... gecen haftaya kadar dondurmadan bile tiksinmiştim habire ekşi istiyordu canım... yalnız pastanın yanına koca bi limonata yaptım , şimdi nolcak:)))
şaka bi yana sürekli cinsiyetini öğrendiğim günü hayal ediyorum, şöyle bi kız dese sevinçten hoplarımn herhalde,, tabi hayırlısı olsun da gönül pembeden yana :)))
günaydın kızlaaar dün çok dahil olamadım buraya(( midem o kadar yandıki ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi çok fenaymış ağladım resmen yaaaa
((( ama dua ettim ah dedim vah dedim atlattım şükür şimdi de inceden halimi hatrımı soruyor gibi ama geçecek inşallah evlat için naparsın yavruuummm sen iyi olda:))))
çok özledim sizleri kıslar yaaaa nekadar alışmışım sizle konuşmayaaaa
Günaydın kizlar nasılsınız bugün
günaydın kızlaaar dün çok dahil olamadım buraya(( midem o kadar yandıki ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi çok fenaymış ağladım resmen yaaaa
((( ama dua ettim ah dedim vah dedim atlattım şükür şimdi de inceden halimi hatrımı soruyor gibi ama geçecek inşallah evlat için naparsın yavruuummm sen iyi olda:))))
çok özledim sizleri kıslar yaaaa nekadar alışmışım sizle konuşmayaaaa
ne şeker ya. nuba göre okuduğum kadarıyla yukarı olursa erkek.seninki yukarı gibi.ama böyle olup yanılan da olmuştur herhalde.dr.2.bebeğimde 12. hft.da %80 kız dedi,iki hft sonra kesin erkek dedi.belki de kız istediğimi bildiği için öyle dedi bilemiyorum.
günaydınlar...biz de seni özledik:)
geçmiş olsun, bende de geçen hafta başladı mide yanması, hatta bu sabah da biraz oldu, süt içince biraz geçiyor
KOca kafalı kuzuma erkek diyorsun he
hadi bakalım 3 hafta sonra inşallah tahminde bulunur ben yine de inanamam o ayrı % 100 demesi lazım dr un emin olmalı![]()
günaydııınnn kıs sen nasılsın???
hahahahh hakkaten koca kafalı kıs ama yerim ben onun koca kafasını:)))) nuba göre erkek dicem de o kadar kalkık mı oluyor yaa maşallah o zaman töbeee:)))))))))))
gunaydın canımm...aynen sen gbı dusunuyorum bzzat anneme kucuk kardesım ıçn negatf cıkmıs ama kardesım masaallh okul bırıncısıı...
ÖYLE SEviyoruz biz onu koca kafalı diye çocuk doğmadan bize atarlanacak valla
o kalkık olan göbek bağı yahu lütfen teyzesi o kadar net göstermeyiz![]()
Eki Görüntüle 755435 Eki Görüntüle 755436 ahanda webcamdan çekilmiş aranıyor fotolarım noolur yardım edinde güzel birşey kestireyimm:)) haa ilk fotoda size naniiik yaptııım keyifliyim biraz nedense:))))