hoşgeldin canım Nerelerdesin 2 gündür iyisinizdir insallah
iiz canım iiz çok şükür malum sınav derdi oldu bitti çok şükür bakalım hayırlısıyla...sen nasılsın bakalım? yarın bebişlerimizi görmeye gideceğiz...heyecan dorukta..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım Nerelerdesin 2 gündür iyisinizdir insallah
sütten nefret etmeme rağmen deneyecem canım umarım işe yarar napim ilaç niyetine içicem...dün progestanı bile içemedim![]()
dimiiii((( sen rahatım diyordun nazar değdirdik galibam:))) insanı yoruyor kusmak ama ben mide yanmasındansa kusmaya razıyım....yanmak daha betermiş onu anladım....akşam eşime söyleyimde fındık,badem alsın bana:) üstüne de bal dökeyim sonra kaymak felan sonra düz duvar:)
benim albümde bir sürü resimlerim var kızlar
karnı çıkan var mı ya yoksa bir tek ben miyim hala çıkamayan![]()
sütten nefret etmeme rağmen deneyecem canım umarım işe yarar napim ilaç niyetine içicem...dün progestanı bile içemedim![]()
iiz canım iiz çok şükür malum sınav derdi oldu bitti çok şükür bakalım hayırlısıyla...sen nasılsın bakalım? yarın bebişlerimizi görmeye gideceğiz...heyecan dorukta..
,,iyiyim bende yarın olsun artik canim görelim bebisimizi
yok yok benim de çıkmadı henüz...önceden gaz göbeğim vardı şimdi o da gitti:) albümüne bakamadım canım yaa error verdi:)
canım bende sütten nefret ediyorum ama hamile kaldığımdan beri eşim zorla içiriyor bende bebek için içiyorum mecbur...şuan sadece a 101de satıldığını gördük hep ordan alıyoruz MOOVA diye bi süt var canım mor renkli...ben aydınlıyım ve o sütte aydının bi ilçesinden geliyor ve piyasadaki biçok süte göre daha güvenilir olduğunu biliyorum o yüzden fiyatları biraz daha yüksek hatta çok yüksekti de satış olmayınca indirmişler...işin asıl önemli kısmı o sütü daha rahat içebiliyorum sanki sütü sevmeye başladım bile sende bi dene istersen
canım mide yanması gerçekten çok kötü bizde yavrumuzu böyle öğrenmiştik, hamile kaldığımı düşündüğüm sırada pek de emin değildik olmaz diye düşünüyorduk yine, o sıra midem yanıyor du çok kötü, biz de doktora gittik ve bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun falan dedi ilaç verecekti ama almadık hamile olabilirim diye sonra kadın doğuma gittik ve hamile olduğumu öğrendikten sonra sanki o yanmalar falan hiç yoktu bende birden kesildi bende anlamadım,
canım ben moova süt içiyordum hatta severek içiyordum ve onunla sevmiştim sütü ama eşim yok markası belli değil bunun deyip içirmedi...sek süt alıyor başka da marka almıyor...biraz fazla takıntılı eşim bu konuda....benim de bulantılarım başlayınca tekrar midem bulanmaya başladı sütten şimdi zorla içmeyi deneyecem artık...
canım evet adı çok duyulmuş değil biçok kişi bilmiyor çünkü ama ben piyasadki biçok sütten daha çok güveniyorum ona..inş tekrar içebilirsin tatlım
,,
evet canım yaa senin daha da bi heyecanlı 2li test yaptırcaksın acaba sonuçlar ne zmana çıkar...inş güzel haberler alırısn hayırlısıyla canımm
selam kıslar nasılsınız bugün?
yok yok benim de çıkmadı henüz...önceden gaz göbeğim vardı şimdi o da gitti:) albümüne bakamadım canım yaa error verdi:)
Süt bana hiç iyi gelmiyor. bir bardak süt içeride yarım bardak lor peyniri haline geliyor ve öylece tarafımdan iade ediliyor.Midemdeki asit sütü bilem kesiyor yaaa...
hafif bir göbek var ama hamile miyim şişko mu belli değil sinir oluyorum4. ayda ancak çıkar bizim göbekler
ark.ekledim ancak öyle görürsün
senin bebek nasıl keyfi yerinde mi ?
...evet canim ya bende onu düşünüyorum nasil olcak diye