2014 Şubat Anneleri

ya benim bildiğim hamilelik göbeği bu aylarda çıkmaz....hani iç karnının geniş olmasıyla alakalı bir durum galiba...anneme çektiysem 5.ayda belli olur anca benimki:16: bebeğimin keyfi iyidir heralde beni bu kadar keyifsiz bıraktığına göre:))) çarşamba gitcem doktora kontrole bakalım ne diyecek....

tahmini 4. ayda çıkıyor ama bu aylarda belli olanlarda oluyr. ırsı birazcık.
kola , naneli şeker , sarı leblebi , beyaz leblebi bunları dene az bile olsa hafifletir belki

iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?

Valla bulantılarım geçti derken bugün sabah istifra ettim yine, moralim düzeldi :)

Bu arada bişey sormak istiyorum. Ben hamileliğimden beri haftada bir kez zar zor büyük tuvalete çıkıyordum. Bugün sabahtan beri 3 kere çıktım, arada bir de nefesim daralır gibi oluyor. Var mı benim gibi olan yoksa sadece ben miyim yahu?

valla canım benimde yok birşeyim yani göbeğim var ama yavrumdan değil benim şahsıma ait malesef

yaa bende bi göbek var ama çözemedim kızlar aslında göbeğim yoktu hamile kalmadan önce 50.3 ile hamile kaldım şuan 50.7 yim ama bu göbek neyin nesi anlamış değilim valaa...bbebekten kaynaklanan göbrkse ileriki ayları düşünemiyorum...

canım ben moova süt içiyordum hatta severek içiyordum ve onunla sevmiştim sütü ama eşim yok markası belli değil bunun deyip içirmedi...sek süt alıyor başka da marka almıyor...biraz fazla takıntılı eşim bu konuda....benim de bulantılarım başlayınca tekrar midem bulanmaya başladı sütten şimdi zorla içmeyi deneyecem artık...

Sek süt de güvenilir çünkü ben bizzat toplanma aşamalarını gördüm. Her gün alınan sütler testten geçiyor soğuk hava depoları filan. Avrupa standartları yani. Benim de evime Sek sütten başkası nadir girer. gerçi ben içemiyorum ama... :(

Valla bulantılarım geçti derken bugün sabah istifra ettim yine, moralim düzeldi :)

Bu arada bişey sormak istiyorum. Ben hamileliğimden beri haftada bir kez zar zor büyük tuvalete çıkıyordum. Bugün sabahtan beri 3 kere çıktım, arada bir de nefesim daralır gibi oluyor. Var mı benim gibi olan yoksa sadece ben miyim yahu?

canım benim normalde hergün tuvalate çıkamazken hamilelikle beraber düzene girdi hergün muahhakak günde 2ye bile çıkabiliyor...bence uzun bi aradan sonra tuvalet için efor sarfetmişsin ve de sonuçta bi kayıp var vücut hemen alılmaıyo bu duruma bence sıkıntı yapacak bişey yok ama tuvalete çıkmanı sağlayacak bişiler ye canım yaa çok zor oluyodur senin için haftada 1 gitmek...

canım ben moova süt içiyordum hatta severek içiyordum ve onunla sevmiştim sütü ama eşim yok markası belli değil bunun deyip içirmedi...sek süt alıyor başka da marka almıyor...biraz fazla takıntılı eşim bu konuda....benim de bulantılarım başlayınca tekrar midem bulanmaya başladı sütten şimdi zorla içmeyi deneyecem artık...

Sek süt de güvenilir çünkü ben bizzat toplanma aşamalarını gördüm. Her gün alınan sütler testten geçiyor soğuk hava depoları filan. Avrupa standartları yani. Benim de evime Sek sütten başkası nadir girer. gerçi ben içemiyorum ama... :(

ya ben moovayı denemek için almıştım ama çok beğenmiştim eşimde güvenmediği için pasta yap sen bununla dedi:))) sek ve pınar seviyor beyfendi hatta bana günlük cam şişede süt alıyordu ama artık içemiyorum döndük kutuyaaa

evet yaaa bende cıkamıyorum tuvalete..haftada 2 kez anca...kayısı yıyorum ama tık yok:((

canım benim normalde hergün tuvalate çıkamazken hamilelikle beraber düzene girdi hergün muahhakak günde 2ye bile çıkabiliyor...bence uzun bi aradan sonra tuvalet için efor sarfetmişsin ve de sonuçta bi kayıp var vücut hemen alılmaıyo bu duruma bence sıkıntı yapacak bişey yok ama tuvalete çıkmanı sağlayacak bişiler ye canım yaa çok zor oluyodur senin için haftada 1 gitmek...

gerçekten günde 2 kere çıkabiliyomusun? valla çoğu insan kabızlık sorunu yüzünden kolay çıkamıyor sen şanslıymışsın canım :nazar: ama benimki gerçekten uzun bir süre ve zor oluyor. dediğin doğru olabilir vücut nereye kadar tutabilir ki.

gerçekten günde 2 kere çıkabiliyomusun? valla çoğu insan kabızlık sorunu yüzünden kolay çıkamıyor sen şanslıymışsın canım :nazar: ama benimki gerçekten uzun bir süre ve zor oluyor. dediğin doğru olabilir vücut nereye kadar tutabilir ki.

canım hamile kalmadan önce mümkünü yok çıkamıyordum ama şuan çok şükür Rabbime...ama beslenmeme çok dikkat ediyorum canım...söyleyeyim sna da bi dene bakalım...hergün en az 1 bardak süt içiyorum ve 1 kase yoğurt...bi avuç fındık badem ceviz..en az 2 tane hurma yiyorum canım pek tatlı çekmiyor ama hurmayı istiyo canım...normalde et sevmeyen bi insanım nerdeyse hergün et tavuk yada balıktan birini yiyorum...bi de vitamin folik asit ve progestan kullanıyorum...hayatımdaki büyük değişiklikler..

ya güzelim senin durumda baya zormuş haftada 1 çok zor...insanın karnı taş olur çıkışta zor olur....tatlım sebze ağırlıklı beslenmeye çalış....benimde vardı öyle sorunum yıllar önce aktivia ile düzeltmiştim hatta yarın doktora soracam tekrar yiyebilir miyim diye....ama sabah aç karnına 4 kayısı yiyip üzerine 2 bardak suyu iç bak görürsün işe yarayacak....baktın olmadı eline doktor eldiveni tak biraz parmağının ucuna sabun sür ve makatına az birşey girdir ama ucundan az görürsün ne biçim karnın ağrıyacak ve boşaltımın harika olacak:))))

canım hamile kalmadan önce mümkünü yok çıkamıyordum ama şuan çok şükür Rabbime...ama beslenmeme çok dikkat ediyorum canım...söyleyeyim sna da bi dene bakalım...hergün en az 1 bardak süt içiyorum ve 1 kase yoğurt...bi avuç fındık badem ceviz..en az 2 tane hurma yiyorum canım pek tatlı çekmiyor ama hurmayı istiyo canım...normalde et sevmeyen bi insanım nerdeyse hergün et tavuk yada balıktan birini yiyorum...bi de vitamin folik asit ve progestan kullanıyorum...hayatımdaki büyük değişiklikler..

Canım valla hamile kaldığımdan bu yana süt, balık ve yumurtayı görmek dahi istemiyorum :( fındık, ceviz, hurma yiyorum ama bir de yoğurt ve ayran çok tüketiyorum. Doktor gerçi haftada 2 gün balık ye dedi ama haftada bir bile yiyemiyorum işte :(

Back
X