gözün aydın canım maşallah seninle aynı gidiyoruz ama benim doktor iki hafta sonraya verdi randevu kafam karıştı ya :26::26:
Teşekkür ederim canim 2 li testi yaptı benim doktorum 16 ağustosta çağırdı cinsiyeti belli olcak dedi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım maşallah seninle aynı gidiyoruz ama benim doktor iki hafta sonraya verdi randevu kafam karıştı ya :26::26:
geçmiş olsun...kaçıncı haftadasın cnm? ben de her gün akşam çentik atıyorum resmen bugünde bitti diye o derece halsiz ve bulantılıyım..Kızlar merhaba, 15 gündür bulantı kusma ile başım dertte serum takıldı kaç kere ;( yazdıklarınızı hergün okuyorum yazmaya enerji bulamıyorum bir türlü ... Şu günleri bir atlatayım hep sizinleyim![]()
Teşekkür ederim canim 2 li testi yaptı benim doktorum 16 ağustosta çağırdı cinsiyeti belli olcak dedi canim
günaydın kızlarrr,
hafta sonu giremedm, okadar cok ilerlemiş ki okumakta zorlandım valla. umarım herkes iyidir ve bebişlerinizde :)) 2 gundur bas dönmesi yasıyorum, biraz sarstı beni. dısarı cıktım dun okadar basım döndü ki eve gidelim dedim eşime8. haftam bitti aranızda bas dönmesi yasayanlar var mıı??
çok normal canım
gaz sancısı olabilir bağırsaklara bebek baskı yaptığı için kabızlık sıkıntısı olabilir hamilleikte en çok rastalaln sıkıntı aslında
lifli gıda , soda , kayısı incir ve en önemlisi bol bol su içmek lazım.
8 haftalıkken yaşamadım ama şuanda acayip kötüyüm
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım evet genelde hazmı kolay şeyler yemeye çalışıyorum zaten bulantıdan pek bişey yemek mümkün değil:) her gün bir soda içiyorum 3 lt kadar da su içiyorum ya kabızlık sorunu geçse de şişlik geçmiyor çok tuhaf bişey şimdiden 5 aylık gibiyim:) ayıptır söylemesi popom da büyüdü sankim :))
rica edeirim canım
inşallah tamamen geçer bende de var şişkinlik
benim de belim kalınlaştı her ay resim çekiliyorum çok net belli :)
rica edeirim canım
inşallah tamamen geçer bende de var şişkinlik
benim de belim kalınlaştı her ay resim çekiliyorum çok net belli :)
merhaba şubat anneleri
biz şu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissederiz ya sabırsızlanıyoruz.
bir karnımız ne zaman büyüyecek :)
hamile kıyafeti alan oldu mu aranızda?
benimde öyle ,resim çekme fikri süper bence
![]()
hafta hafta çekilsene ben bu hafta çekmeye başladım:) youtube da bir sürü video var taa 6. haftadan başlayıp doğuma kadar her hafta çekmişler :)
selam güzel anneler ya benim size bir sorum olacak. ben şu an 8 hafta 4 günlük hamileyim. gebeliğin başında doktorda ve evde tartıldım o günden bugüne yaklaşık 700 gr. almışım. fakat öyle inanılmaz bi şişlik var ki sanki 5 kg almış gibiyim giysilerimin içine sığamıyorum. görüntü kirliliği yaratıyorum walla :) yabancı sitelerden biraz araştırdım bu haftalarda çoğu kişide böyle bi şişlik oluyormuş. sizler de de bu tarz şikayetler var mı onu merak ettim.
maşallah canım yaaa... bizim seninle dönemimiz aynı görünüyor ben 22'sinde kontrole gideceğim bakalım biz nasıl göreceğiz bıcırığı...
çok sevindim tatlımmm
yaaa ben spse den haber alamıyoruuum buraya yazdı da ben mi görmedim??? bilgisi olan var mı???
Bulantı ve kusmalar dışında iyiyim sen nasılsın ?![]()
bende görmedim canım
Bi arkadaşım var o da 12.haftada.İlk kez tatlı yerken dönmüş dün :)
Darısı başımıza :)