2014 Şubat Anneleri

aman n yapayım ay onun telaşı sardı beni şimdiden hayır özele gidiyorum devlete geçmeyi düşündüğümüde soledim sırf bu normal doğum yuzunden dedim sizin hastanenize sezaryancı diyolar dedim bi görsen valla acın bakın interneti araştırdım ben size gelen hastalara bile soruyorum dedi yaaaaaa dedi evet dedi faceden eklicem sizi gördüm dedi ekleyebilirsin tabi dedi:)valla o kadar para veriyoz ultrasonla baktı bitti bari paraya değsin dedim uzattım birazda:1::1: ama doktorada soyledım ilk oldugu için bunları düşünüyorum acıkcası dedim haklısın dedi bu adam beni inadına doğumda bu laflarımın acısını cıkartacak gibime geliyo ters gıtmemek lazım:1:

hahhaha :) cnm bosversene bende valla herseyi soruyorum. hamile olan bi arkadasım vardı onunla dalga gecerdm herseyi soruyo diye, suan o bana guluo :)))

slm kızlar hastaneden geldim ve sabahki telaşımın yerini mutluluk aldı bebişimi gördüm çünkü.sıtma gibi olmustum gece ateş tıtreme üşüme doktor önemli değil dedi olabiliyo vucut bebegi kabul ederken onu zararlı bisey enfeksiyon gibi görüp atmaya çalışıyo ve alarm verip ateş yapıyo dedi parol içebilirsin öyle bi durumda diye ekledi bu arada 8 +5 olmuz teyzeleri 20 mm daha 13 günde büyümüş hemen daha belirgindi herşey yolunda resmi ekleyemedim ugrasıyorum.umarım gönderebilirim.başkada doğumu sordum doktora daha cok erken dedi siz sezaryancımısınız normalcimisiniz dedim adama ya:1::1: güldü bana ben cok gördum dıyo normal dogum istiyorum deyipte sancıdan sonra yalvarıp sezaryana al diye dedi ama yok ben dayanırım diyosan ben nasıl istersen öyle doğurturum seni dedi gülerekiçim bi hoş oldu şimdiden..:4:

ya bak o titremelerden ara ara bana da oluyordu demek ondanmış.
Doktorla aranızda güzelbi diyalog olmuş şimdiden, bu güzel:34:
Ama bencede çok erken sormuşsun doğum işini yine de konuşmak faydalı tabi zararı yok . Kendimin ve çevremin tecrübelerine dayanarak şunu söylebilirim ki kafana gerçekten normal doğumu koyduysan ve eğer hareketli! bol yürüyüşlü bol merdiven inmeli çıkmalı :122: bir hammilelik gerçirirsen bir manininde yoksa normal yaparsın . Bu iş şans işi bir arkadaşım hamileiğin son gününe kadar fıldır fıldır yürüdü 41. haftada! maşallah çok da rahat bir doğum yaptı, doktorlar bile şaşırmış hatta hiç ağrısız sızızız :nazar:
ben mesela normal için uygundum bekle bekle 41. hafta oldu bi hareket yok, artıkl ben dayanamadım korkudan doktorumm al beni sezeryana dedim ki bende hep normal diyordum, doktor beni biildiğinden hadi 3 gün daha bekleyelim dedi bekledik ama sonuç aynı :3: Bir diğer vaka da normal diye son ana kadar diretip suni sancı vs. açılma bekleme sancı sonrasında normal yolla gelmeyip sezeryanla gerçekleşen dopumlar.. Tek bildiğim o konuda çok ısrarcı olmamak gerektiği .. Hadi hepimize hayırlı hamilelikler, doğumlar ve evlatlar :40:

canlarım 5 dk da bir mesaj atılıomus kk da oyuzden hemen yazamıorum sizlere. facebook ta adım seda erbiçer özcan lütfen ekleyin yada ordan mesaj atın kk cok yavas :)

hahhaha :) cnm bosversene bende valla herseyi soruyorum. hamile olan bi arkadasım vardı onunla dalga gecerdm herseyi soruyo diye, suan o bana guluo :)))
aynen bende dahada eşime kızıyom şunu da soracaktım bunuda unuttum diyorum ya sonradan aklına geliyo insanın tam dolu gırıyorum doktorun yanına :):27:

Slm kızlaarrrr :52: Ben gelddiimmm :42:
Zorla da olsa Ankara'dan ayağımı sürüye sürüye geldim evime eşim mahvetmiş evi bir sürü temizlik beni bekliyor oyy oyyy :10:
2 hafta geçti girmeyeli buraya nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum en iyisi özet geçerseniz sevinirim..
Bu arada gitmeden tahlil yaptırmıştım doktora yetişmedi gösteremedim yarın gideceğim inş. TSH değerim 3,46 çıkmış üzüldüm yau yüksek diyor kimisi nasıl bu değer sizce çok mu yüksek? :14:
Bu arada konverse benzer ayakkabı ördüm bebeğime müthiş oldu bir ara resmini atarım size ben bayyıldımm sizin de bayılacağınıza eminim :16:

Canım benim de 3.9 mu ne çıkmıştı bi dizi test yaptılar, hamilelikle çıkantiroid tembelliği dendi ve ilaç tedavisine başladım bende, ilk başlarda çok moralim bozulmuştu bulantılarla birlikte aç karna ilaç içmek çok zor gelmişti doktor bana 1.5 doz ile başlatmıştı 25 mg.lık bi ilaç, ilk gün kalbim çarptı filan onu 1 doz a indirdik, şimdi alıştım :54: gece yarısı sabaha karşı içip uyuyorum .. Doktorum da korkma ne yüksek oranlı hamileliklerde bile nur topu gibi bebekler çıktı ama ilaçlarını mutlaka iç dedi.
İşte böyle hadi kolay gelsin :3:

ben geldim kızlar nasılsınız kızımla balon şişirdik oyun oynadık şuan o tv izliyor bende bakayım dedim bebişlerini görmüş çoğu annemiz maşallah hepsine :nazar: bende yarın gidicem doktora :66:

ya bak o titremelerden ara ara bana da oluyordu demek ondanmış.
Doktorla aranızda güzelbi diyalog olmuş şimdiden, bu güzel:34:
Ama bencede çok erken sormuşsun doğum işini yine de konuşmak faydalı tabi zararı yok . Kendimin ve çevremin tecrübelerine dayanarak şunu söylebilirim ki kafana gerçekten normal doğumu koyduysan ve eğer hareketli! bol yürüyüşlü bol merdiven inmeli çıkmalı :122: bir hammilelik gerçirirsen bir manininde yoksa normal yaparsın . Bu iş şans işi bir arkadaşım hamileiğin son gününe kadar fıldır fıldır yürüdü 41. haftada! maşallah çok da rahat bir doğum yaptı, doktorlar bile şaşırmış hatta hiç ağrısız sızızız :nazar:
ben mesela normal için uygundum bekle bekle 41. hafta oldu bi hareket yok, artıkl ben dayanamadım korkudan doktorumm al beni sezeryana dedim ki bende hep normal diyordum, doktor beni biildiğinden hadi 3 gün daha bekleyelim dedi bekledik ama sonuç aynı :3: Bir diğer vaka da normal diye son ana kadar diretip suni sancı vs. açılma bekleme sancı sonrasında normal yolla gelmeyip sezeryanla gerçekleşen dopumlar.. Tek bildiğim o konuda çok ısrarcı olmamak gerektiği .. Hadi hepimize hayırlı hamilelikler, doğumlar ve evlatlar :40:
dktorda öyle dedi zaten bunun için cok erken zaman ne gösterecek diye.ben devlete gecmeyı düşünüyordum o yüzden sordum doktora şimdi araştırıyomus nette ben dedim ona nette konuşuluyo diye beni almayacak bidaha :1:neyse devlete haftam küçükken girişimi yaptırayım n olur n olmaz mennun kalmazsam özele devam ederim .:16:

orası daha hızlı oldugu için daha cazıp gelıyo yoo buradada takılırız ben bebişimin yazısını gördükçe mutlu oluyorum hele o tekmeleyiş resmıne bayılıyorum:)

Evet bizim sıpa 2 hafta öndeymiş gerçi doğuma yakın kimin abi abla olacağı pek belli olmaz inşallah hepsi zamanında doğar.
bende böyle seviyorum sürekli evde ultrason kağıtlarımız asılı heryerde geçtikçe öpüyorum seviyorum konuşuyorum :9::9::9:
seninde bir sonraki açık görüşte böyle kocaman olacak hazırlıklı ol ağzın açık kalmasın benim öyle oldu :1::1::1::1:

teyzemin oğluşu olacak ona veririm kızım olursa böyle alıyorum kendime diye ama dağıtabilirim de valla bana belli olmaz daha güzellerini bulup veririm :1::1:

50 bin mesajım var patron bana kıyak geçti sen hamilesin aman üşüme dedi :1::1::1: doldurdu kürkleri :1::1::1::1:

vercek birileri varmış al ozaman canım kürkünü sevsinler üst üste giyme sıcaktan patlama kışa giyersin artıkın:54:

hangi patron bu bende iş başvurusunda bulunayım ona bi kürk alcak kadar çalışsam yeter:1:

bu arada benim facem yok eşimin facesinden bakabilir miyim bende size acaba:17:zaten ondan çok ben kullanıyorum arkadaşlarımkla konuşmak için ama bana izin vermiyo açmama :19:

herkese gunaydınnn:16::16::16:dun doktora gıttık...bebişim cok iyi kızlar....anne iyi değil pek ama :16:apalım idare edecez.mide bulantısı için ilaç yazarım istiyosan ama ben kullanma taraftarı değilim dedi doktorum....gecirmiyo cunku idare edeceksın az kaldı gececek bi kac haftaya dedi....yazdı ilacı ama ben almadım...su an iyiyim cok sukur.evdeyim dinleniyorum cok sıcakkkk suyun altından girip cıkmayım istiyorummm:1::1:

kızlar cok tesekkür ederim....dun gittik iste 10+3 dedi doktor.3.86 cm.maşşallah burun kemigi bile olusmus bu iyi bişey dedi....bi hafta ilerden gidiyo bizimki:nazar::1::1: bi hareketli bi hareketliii....eşim cok heyecanlandı öyle eli kolu oynarken gorunce :1:

fotolar getirdik size teyzeleri .:34:

Eki Görüntüle 756445 Eki Görüntüle 756446 :16::16::16:

çok güzel maşallah subannallah:nazar:ayyy ne çabuk büyüyo bunlar ya ayy hemen zman geçsede böyle tatlı tatlı dogmuş fotoraflarını koysak kuzularımızın:31::emir_bebek:

çin takvimine baktınız mı hiç ?
benim erkek çıkıyor :1: :nazar::emir_bebek::49::49:

benimde çin takvimine göre erkek çıkıyo cnaım bide benden gizli iki yastıgın altına bucak makas sakladılar ondada erkek cıktı hangisine oturcaksın bakalım dediler oturdum erkek dediler bilmem neyin üstüne oturdugumuda bilmiyorum:37:

Bir de şeyi soracaktım unuttum yazmayı yukarda oruç tutuyor musunuz?Doktorlarınız ne dedi?Ben bugün tutamadım yoldan geldiğim için sahur falan yapamadım ayrıca midem çok kötüydü ama hep tuttum bundan önce..Cevap verirseniz sevinirim..

hg :3: ben hiç denemedim doktorda tutma dedi ve tutmadıgım halde sıcaktan kötüyüm bunalıyorum cok sürekli yiyorum ama böyle bi tuhafım tutamıcam sanırım:50:

slm kızlar hastaneden geldim ve sabahki telaşımın yerini mutluluk aldı bebişimi gördüm çünkü.sıtma gibi olmustum gece ateş tıtreme üşüme doktor önemli değil dedi olabiliyo vucut bebegi kabul ederken onu zararlı bisey enfeksiyon gibi görüp atmaya çalışıyo ve alarm verip ateş yapıyo dedi parol içebilirsin öyle bi durumda diye ekledi bu arada 8 +5 olmuz teyzeleri 20 mm daha 13 günde büyümüş hemen daha belirgindi herşey yolunda resmi ekleyemedim ugrasıyorum.umarım gönderebilirim.başkada doğumu sordum doktora daha cok erken dedi siz sezaryancımısınız normalcimisiniz dedim adama ya:1::1: güldü bana ben cok gördum dıyo normal dogum istiyorum deyipte sancıdan sonra yalvarıp sezaryana al diye dedi ama yok ben dayanırım diyosan ben nasıl istersen öyle doğurturum seni dedi gülerekiçim bi hoş oldu şimdiden..:4:

aman n yapayım ay onun telaşı sardı beni şimdiden hayır özele gidiyorum devlete geçmeyi düşündüğümüde soledim sırf bu normal doğum yuzunden dedim sizin hastanenize sezaryancı diyolar dedim bi görsen valla acın bakın interneti araştırdım ben size gelen hastalara bile soruyorum dedi yaaaaaa dedi evet dedi faceden eklicem sizi gördüm dedi ekleyebilirsin tabi dedi:)valla o kadar para veriyoz ultrasonla baktı bitti bari paraya değsin dedim uzattım birazda:1::1: ama doktorada soyledım ilk oldugu için bunları düşünüyorum acıkcası dedim haklısın dedi bu adam beni inadına doğumda bu laflarımın acısını cıkartacak gibime geliyo ters gıtmemek lazım:1:

:9::9::9:allahta snei güldürsün emiiiiiiiiiiiiiiiii:52:ay cok güldüm:49:

banada 10-15 gün önvce olmuştu öyle çok yağmur yagan akşamlarda olmuştu allahım üsüyorum üşüyorum diye eşimin içine sokulmuşum itiyomuş gitmiyomuşum 2 battaniye örttük kalın giyindim hala üşüyodum zor geçti o gün bida olmadı çok şükür şimdilerdede menopozlu teyzeler gb soyunup duruyorum yanıyorum yani:1:

bu arada bi böyle cok cnaı kıymetli arkadaşımız vardı dogumuna 10 gün filan vardı hep ona dedim sen normal dogurursan herkez dogurur diye yooo katiyen olmaz normal dogurcam dedi 9 ay doguma gitmişler dün 1 saat dayanamamış beni sezeryana alın diye hastaneyi birbirne katmış:1::1: neyseki bi şekilde çıkıyo o bebekler içimizde kalcak halleri yokya bende hep öyle teselli ediyorum kendimi çok kötü bişi olsa millet 3-4 tane yapmaz diyorum:37:

selam canlar:3:

ben dün saglık ocana gitmiştim kan vermiştim bugünde gittim hem sonucualdım hemde idrarda bişi varmı diye baktı hemşire idrarda bişi yok ama kanın düşük dedi hamilelikte ilerledikçe dahada düşer yiceklerinle ayarlamaya calış dedi ... bu kadar yiyorum hala düşükse nabmam lazımmki bilemedim artık doktora gidince sorarım onuda:44:

dün tansiyonum 8-5 çıkmış bugün gene ölçtürdüm 9-6 çıktı düşük geldi bana ama düne göre daha iyi dedi hami,lelikte tansiyonlar düşer dedi :50:ama bence çok düşük siizn tansiyonalr nasıl kendimi kötü hissetmiyorum aslında çabuk yoruluyorum sadece ama yemem içmem güzel çok şükür:56:

hatta dün gece yarım ekmek kokoreç yedim saat 2de:27: kocamda böle baktı kaldı:53: nasıl yedim bilmiyorum bütün gece karnımı koycak yer bulamadım ama kocaman oldum sanki:49::20:bida gece yimicem çok:26:

ama açlıktanda uyuyamıyorum ben:31::39:

:9::9::9:allahta snei güldürsün emiiiiiiiiiiiiiiiii:52:ay cok güldüm:49:

banada 10-15 gün önvce olmuştu öyle çok yağmur yagan akşamlarda olmuştu allahım üsüyorum üşüyorum diye eşimin içine sokulmuşum itiyomuş gitmiyomuşum 2 battaniye örttük kalın giyindim hala üşüyodum zor geçti o gün bida olmadı çok şükür şimdilerdede menopozlu teyzeler gb soyunup duruyorum yanıyorum yani:1:

bu arada bi böyle cok cnaı kıymetli arkadaşımız vardı dogumuna 10 gün filan vardı hep ona dedim sen normal dogurursan herkez dogurur diye yooo katiyen olmaz normal dogurcam dedi 9 ay doguma gitmişler dün 1 saat dayanamamış beni sezeryana alın diye hastaneyi birbirne katmış:1::1: neyseki bi şekilde çıkıyo o bebekler içimizde kalcak halleri yokya bende hep öyle teselli ediyorum kendimi çok kötü bişi olsa millet 3-4 tane yapmaz diyorum:37:[/QUOTE]
benimde teselli yöntemim o canım analar neler doğuruyo diyorum kendi kendime bi şekilde cıkacak n yapalım:)doktorda aynısını dedi normal isteyipte agrısına dayanamayan cokk oldu diye adama yuzu yok şimdi diyemem bidahada ya bende dayanamazsam bugun dayanırım dedim ama o anda allah yardımcımız olur inşallah.

Back
X