2014 Şubat Anneleri

selam canlar:3:

ben dün saglık ocana gitmiştim kan vermiştim bugünde gittim hem sonucualdım hemde idrarda bişi varmı diye baktı hemşire idrarda bişi yok ama kanın düşük dedi hamilelikte ilerledikçe dahada düşer yiceklerinle ayarlamaya calış dedi ... bu kadar yiyorum hala düşükse nabmam lazımmki bilemedim artık doktora gidince sorarım onuda:44:

dün tansiyonum 8-5 çıkmış bugün gene ölçtürdüm 9-6 çıktı düşük geldi bana ama düne göre daha iyi dedi hami,lelikte tansiyonlar düşer dedi :50:ama bence çok düşük siizn tansiyonalr nasıl kendimi kötü hissetmiyorum aslında çabuk yoruluyorum sadece ama yemem içmem güzel çok şükür:56:

hatta dün gece yarım ekmek kokoreç yedim saat 2de:27: kocamda böle baktı kaldı:53: nasıl yedim bilmiyorum bütün gece karnımı koycak yer bulamadım ama kocaman oldum sanki:49::20:bida gece yimicem çok:26:

ama açlıktanda uyuyamıyorum ben:31::39:
. Canım afiyet bal şeker olsunda. Kokoreç hamilelikte sağlıklı olurmuki?

. Canım afiyet bal şeker olsunda. Kokoreç hamilelikte sağlıklı olurmuki?

aynen yaa kokorec yenır mı kı? canım kumpır ıstyo ama ne yapsam :))

yeniyomuş demekki ben yedim oldu :)) ağaoğlu gb ben yaptım olacak:56: ya içim sanki hep boş gb yemek istiyorum hep nolcak bu halim benim ya şekerim düşük diye sanırım:50:iştahım kesilmesin ama içim kazınıyo gb sürekli koca kokoreçi yedim 10 dakka geçti karnım şiş ama diyorum olmadı eşime bişi eksik ne istiyo cnaın senin diyo adam da:27:şaşırdı artık

akşama ne yemek yapyonuz bakım:)

taze fasülye tarhana çorbası var yalancı hurma tatlısı var öyle işte:56:

kızlar işte yoruluyorum zaten, koştur koştur size geliyorum anam oku oku bitmiyor ki birşeyler yazayım, sonunda bitirdim, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bebişleriniz nasıl,

kızlar işte yoruluyorum zaten, koştur koştur size geliyorum anam oku oku bitmiyor ki birşeyler yazayım, sonunda bitirdim, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bebişleriniz nasıl,
ii canım n olsun bugun bebişlerini görenler oldu bende dahil buna forum da herşey yolunda izinli oldugum için bugun bide bebişi gördüm keyfim yerinde epey cok dolandım forumda rekor kırdım diyebilrim:)bu ara facede sayfa actık anneler olarak guruba katılabilirsin speedy e msj atıyosun eklıyo seni:)

ii canım n olsun bugun bebişlerini görenler oldu bende dahil buna forum da herşey yolunda izinli oldugum için bugun bide bebişi gördüm keyfim yerinde epey cok dolandım forumda rekor kırdım diyebilrim:)bu ara facede sayfa actık anneler olarak guruba katılabilirsin speedy e msj atıyosun eklıyo seni:)

aman herkez iyi olsunda bir gün girmedim ne çok şey değişmiş canım, buradan mı msj atıyorum orayı anlamadım tam canım

kızceelerr bsy sorcam ayıptr demesı köfte yogurdum fzla olmus hepsını pişiremem kalanını dolaba falan koysam olur mu? yada ne yapayım

aman herkez iyi olsunda bir gün girmedim ne çok şey değişmiş canım, buradan mı msj atıyorum orayı anlamadım tam canım
özel msj atma yeri var profilinde hem senin hem onun hangisinden yazmak istersen oradan atabiirsin canım.
kızceelerr bsy sorcam ayıptr demesı köfte yogurdum fzla olmus hepsını pişiremem kalanını dolaba falan koysam olur mu? yada ne yapayım
eger buzluktan kıymayı çıkarıp yaptıysan köfteyi tekrar koyma canım yok yeni aldıysan fazlaysa dondurucuya koy ben hep oyle yapıyorum hazır oluyo ama fazla bekletmeden tüket ama ilk dediğim gibiyse alta koy kalanını yarın yap çözülen et tekrar dondurulamaz canım:)

özel msj atma yeri var profilinde hem senin hem onun hangisinden yazmak istersen oradan atabiirsin canım.

eger buzluktan kıymayı çıkarıp yaptıysan köfteyi tekrar koyma canım yok yeni aldıysan fazlaysa dondurucuya koy ben hep oyle yapıyorum hazır oluyo ama fazla bekletmeden tüket ama ilk dediğim gibiyse alta koy kalanını yarın yap çözülen et tekrar dondurulamaz canım:)

maalesef yogurdum ama fazla geldı...dolapta asagı koysam 1 gune bozulmaz demı..hanı saglıklı olmaz dyee sordum

ıyıyıyz cok sukur canım sen nasılsın...

iyi canım ne olsun aynı devam ediyoruz yavrumla sabah işe git akşam gel eve yemekti falan derken gün bitmiş işte arada fırsat bulduktça da uyuyoruz yavrumla, az önce de uyaya kalmışım ondan yazamadım canım

bence yemek isimleri yazmayın sonuçta hamilelerle muhatap oluyoruz canları çeken olur valla

bence de canım katılıyorum sana, can bu çeker milletin dediği gibi biz artık iki canlıyız

iyi canım ne olsun aynı devam ediyoruz yavrumla sabah işe git akşam gel eve yemekti falan derken gün bitmiş işte arada fırsat bulduktça da uyuyoruz yavrumla, az önce de uyaya kalmışım ondan yazamadım canım

bence de canım katılıyorum sana, can bu çeker milletin dediği gibi biz artık iki canlıyız

kimsenn günahına girmeye gerek yok ramazan günü alan olur alamayan olur bence biraz dikkat etmeli

tansiyonlarını biliyosanız yazar mısınız kıslar benimki çok düşükse yarın doktorumu arıcam psikolojik midir nedir kafamı kaldıramıyorum ya :50: dün 8-5 bugün 9-6 çıktı tansiyonum

tansiyonlarını biliyosanız yazar mısınız kıslar benimki çok düşükse yarın doktorumu arıcam psikolojik midir nedir kafamı kaldıramıyorum ya :50: dün 8-5 bugün 9-6 çıktı tansiyonum

canım günlük olarak bilmiyorum ama doktora her gittiğim de normal çıkmıştı tansiyonuz, dediğin gibi belki psikolojiktir canım birde havalarda çok sıcak ya o da etkiliyordur canım takma kafana, ama yinede doktorunu aramak istersen ara belki öğrenmemiz gereken birşey vardır

benim tansiyonumu hiç olçmüyolar bide o kadar para veriyoz:37:bilmiyorumki canım valla:16:

Back
X