2014 Şubat Anneleri

hadi bakalım gözün aydın canım sevindim senin adına:)

aynen o şişlik bendede var yemek yiyemediğim halde var sanırsın 4 aylık hamileyim soda içiyorum bende canım:16:

canım sana face adresmi gönderdim ekle istesen benide.ama ben gizliyim nasıl olcak açayımmı bulamazsan söyle..

görmeden bayıldım canım merak ettim bak imdi bi ara atarsın benim toprağımı terk etmek zor olur işte böyle ankaradayım canım bende ondan dididm:):16:

Telim de canım fotolar bilg atınca buraya da eklerim inş çoook tatlı oldu :16:

Canım benim de 3.9 mu ne çıkmıştı bi dizi test yaptılar, hamilelikle çıkantiroid tembelliği dendi ve ilaç tedavisine başladım bende, ilk başlarda çok moralim bozulmuştu bulantılarla birlikte aç karna ilaç içmek çok zor gelmişti doktor bana 1.5 doz ile başlatmıştı 25 mg.lık bi ilaç, ilk gün kalbim çarptı filan onu 1 doz a indirdik, şimdi alıştım :54: gece yarısı sabaha karşı içip uyuyorum .. Doktorum da korkma ne yüksek oranlı hamileliklerde bile nur topu gibi bebekler çıktı ama ilaçlarını mutlaka iç dedi.
İşte böyle hadi kolay gelsin :3:

Anladım canım benim de öyle olacak o zaman ilaç verirler heralde napalım kullanırız bebeğimize birşey olmasın da..Sağol canım..:54:

oruç bizi de vurdu kızlar kimsecikler ortada yok, neysem bende kaçam kocama iftar sofrası hazırlayayım, akşama görüşürüz inşallah dikkat etin bebişlerinize ve tabiki kendinize

tansiyonlarını biliyosanız yazar mısınız kıslar benimki çok düşükse yarın doktorumu arıcam psikolojik midir nedir kafamı kaldıramıyorum ya :50: dün 8-5 bugün 9-6 çıktı tansiyonum

canım benim normal tansiyon 12/8 olmalı ama sınır büyük 14 küçük 9 yani bunlardan yüksek olmamalı .8/5 biraz düsük ama bence sorun yok cünkü bizde nst cekerken hamilelerin tansiyon bakyoduk genelde o civar tansiyonlar.ama 15 cıkanları takip etyoduk.yüksek olmasından iyi canım bence sorun yok 9/6 iyi

canım günlük olarak bilmiyorum ama doktora her gittiğim de normal çıkmıştı tansiyonuz, dediğin gibi belki psikolojiktir canım birde havalarda çok sıcak ya o da etkiliyordur canım takma kafana, ama yinede doktorunu aramak istersen ara belki öğrenmemiz gereken birşey vardır

benim tansiyonumu hiç olçmüyolar bide o kadar para veriyoz:37:bilmiyorumki canım valla:16:

canım benim normal tansiyon 12/8 olmalı ama sınır büyük 14 küçük 9 yani bunlardan yüksek olmamalı .8/5 biraz düsük ama bence sorun yok cünkü bizde nst cekerken hamilelerin tansiyon bakyoduk genelde o civar tansiyonlar.ama 15 cıkanları takip etyoduk.yüksek olmasından iyi canım bence sorun yok 9/6 iyi

solun kızlar nettede baktım normal herelde vucut bebege uyum saglamak için tansiyon düşüyomuş yüksek olması tehlikeliymiş aç kalmayın yazıyo şekerimde düşükmüş sürekli aç gbyim halsizlik var geziniyorum işimi yapıyorum ama yattıkça yatasım geliyo ağırlık var üstümde yanıyo basım sanki ateşimide ölçtüm 36.5 yani normal ne bilim bişi olmaz inşallah:31:

nasıl canım her gittiğinde tansiyonun kilonu ölçmüyorlar mı
yok valla ölçmüyolar ilk gittığimde ölçtüler o kadar başka ölçmediler tansiyon problemim hiç olmadı inşallah bişey yoktur ne bilim:)sadece bu gunkü ateşlenmemden dolayı ara sıra ateşini kendin evde ölç dedi tabi biz heyecandan almayı unuttuk:4:

solun kızlar nettede baktım normal herelde vucut bebege uyum saglamak için tansiyon düşüyomuş yüksek olması tehlikeliymiş aç kalmayın yazıyo şekerimde düşükmüş sürekli aç gbyim halsizlik var geziniyorum işimi yapıyorum ama yattıkça yatasım geliyo ağırlık var üstümde yanıyo basım sanki ateşimide ölçtüm 36.5 yani normal ne bilim bişi olmaz inşallah:31:
şu vucutta bi alışamadı gitti yaw artık bebişle yaşamayı ögrenmeli yakamızı bırakmalı ne cektiriyo bize yaw :):1:

yok valla ölçmüyolar ilk gittığimde ölçtüler o kadar başka ölçmediler tansiyon problemim hiç olmadı inşallah bişey yoktur ne bilim:)sadece bu gunkü ateşlenmemden dolayı ara sıra ateşini kendin evde ölç dedi tabi biz heyecandan almayı unuttuk:4:

tansiyonunun her gittiğinde ölcülmesi lazım onlar ölçmesede sen ölçtür önemliiiiii

araögünle sık sık yemen lazım datlım 3 ögün deil yanı 6 ögün mesela ara ögünlerde yogurt meyve gibi :)

selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm :16: çok şükür herşey yolunda gidiyo boyu 37mm olmuş :nazar: yüzüstü yatıyodu miniğim çok komikti yaa :16: ve deli gibi hareketliydi eli ayağı durmadı hiç gülmekten öldük doktorla birlikte..hareketlerine şahit olmak o kadar güzel bir duygu ki..darısı bebişini görmeyi bekleyen diğer annelere :49:

selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm :16: çok şükür herşey yolunda gidiyo boyu 37mm olmuş :nazar: yüzüstü yatıyodu miniğim çok komikti yaa :16: ve deli gibi hareketliydi eli ayağı durmadı hiç gülmekten öldük doktorla birlikte..hareketlerine şahit olmak o kadar güzel bir duygu ki..darısı bebişini görmeyi bekleyen diğer annelere :49:
ayy hadi gözün aydın canım bende bugun tekrar gördüm 3 hafta nasıl gecıcek bilmiyorum valla:)

Aman da maşallah :) darısı başımıza valla ben 24 Haziran'dan beri görmüyorum yavrumu ya :( inşallah Pazartesi günü göreceğiz.

oy maşallah kıpır kıpır he yerim onu ben:nazar:
cumartesi 2li testimiz var ensesine falan bakarken daha çok görürüz miniğimizi :emir_bebek:

Kızlar selam bugün kan testlerim yenilendi protrombin zamanı 12,9 sn çıkmış ınr ise 1,10 daha önce bi düşük yaşamıştım dr normal değerlerin dedi ama yinede kafama takıldı referans değerleri 10,4-12,6 sn benimki 3 salise fazla çıkmış bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın internete yazanlardan pek anlayamadım

Son düzenleme:
Kızlar selam bugün kan testlerim yenilendi protrombin zamanı 12,9 sn çıkmış ınr ise 1,10 daha önce bi düşük yaşamıştım dr normal değerlerin dedi ama yinede kafama takıldı referans değerleri 10,4-12,6 sn benimki 3 salise fazla çıkmış bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın internete yazanlardan pek anlayamadım

tatlım hiç bir fikrim yok ama doktorun önemli birşey olsa söylerdi tatlım

Back
X