2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.nasılsınız?ben bugün iyi gibiyim cok sukur....:31:biraz bas dönmem ve kulak çınlaması var.nerden cıktıysa bu çınlama bugun oldu ilk kez...:26:

bu arada bildiğiniz üzere hazır meyve suları yasak!portakal mandalina mevsimi değil....sudan bile midesi bulanan arkadaşlar oluyo benim gibi....sekerli gıdalar içecekler her ne kadar midemi bulandırsa da tansiyonu m düşmesin diye içmeye yemeye çalışıyorum yine de çıkaracak olsam da....dun pek bişey içemiyorum diye annem evdeki meyvelerimden meyve suyu yaptı bana.....:16::16:

kiraz-kırmızı erik(kara erik)-vişne.....üçünü kaynattı.....sonra içine şeker attı biraz daha kaynattı....kevgirden geçirdi....işte size doğal meyve suyu...deneyin...şeker midenizi bulandırıyosa az atın....:16:

Günaydın hamişler ; bu kusmalar artık mahvetti beni umarım en kısa zamanda geçer ama önemli olan bebeğim o iyi olsun yeter :) su içememek çok kötü

canım benim normal tansiyon 12/8 olmalı ama sınır büyük 14 küçük 9 yani bunlardan yüksek olmamalı .8/5 biraz düsük ama bence sorun yok cünkü bizde nst cekerken hamilelerin tansiyon bakyoduk genelde o civar tansiyonlar.ama 15 cıkanları takip etyoduk.yüksek olmasından iyi canım bence sorun yok 9/6 iyi

tansiyondan bende muzdaribim, doktorlar hemşierler hep yüksek olmasından iyi sorun yok desede ben düştü düşecek gibi hissediyorum kendimi...hele 5e düştü mü küçük yıkılma noktasnda oluyorum :50: benim normalde de düşüktür üzerine hamilelikte daha düşük oluyor, ayranı da içim almıyor bi nebze de olsa üzümde çare buldum gibi...üzüm yiyince sanki biraz canlanıyorum :14: bak şimdide sol gözüm seyiriyor :44: Deliye dönmek an meselesi :27:
Ya bugün sabah çok parfümlü kişilere denk geldim fena oldum fenaaaa alt üst oldum resmen, halen toparlanamadım sabah işe giderken servise binenlerden birisi baya bol parfüm sürmüştü of yaniii :50: hiç kaldıramıyorum...Yanımda sıksa sıkma derim de evden çıkarken sıkana da birşey diyemem ki.Neyse dayanalım ..Allah güç versin hepimize

arkadaşlar SPSE hergün girerrdi buraya 2 gündür hiç görmedim... merak ediyorum düşük tehlikesi vardı... keşke gelde halinden bir haber verse bize... göreniniz oldumu...

Nasılsınz kızlar facebook grubunu bende göremedimm desem :)) sabah midem boş sadece su içmiştim onu bile geri getirdim .bende bu haftalarda ilk kez oldu :( inşallah sürmezz

selam hatunlar maşallah döktürmüşsünüz:))) ben de yavrumu görmekten geliyorum...çok şükür herşey yolundaymış,kanama alanımda kurumuş ilaca gerek yok dedi:))) ayyy inşallah böyle devam eder yarabbim cümlemizinki....

bu arada benden habersiz face grubu kurdunuz haaa aşkolsuun...neyse ben yine de burada takılmaya devam etcem mubarek faceye girdiğim an tüm öğrencilerim 10 taraftan yazıyorlar yetişemiyorum:)

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız.. bi kaç gündür sabahları bulantım olmuyor ama iftara 1kaç saat kala mahvoluyorum ama çok şükür daha iyiyim.

face gurubu mu kurulacak? çok iyi olur ama kapalı veya gizli olması çok iyi olur yazdıklarımız ve paylaşımlarımız başkalarına görünmesin malum herşeyi rahat konuşuyoruz..

arkadaslar günaydın,
dün yazmısıtım ama yine arkalarda kaldı tabi:) facebook grubumuz kapalı(gizli) oldugu için link veremiyoruz. Adım Seda Erbiçer Özcan. Facebooktan ekleme talebi gönderirseniz bana sizi gruba ekleyebilirim arkadaslar.

arkadaslar günaydın,
dün yazmısıtım ama yine arkalarda kaldı tabi:) facebook grubumuz kapalı(gizli) oldugu için link veremiyoruz. Adım Seda Erbiçer Özcan. Facebooktan ekleme talebi gönderirseniz bana sizi gruba ekleyebilirim arkadaslar.
bu çok iyi olmuş :) hayırlı olsun yeni gurubumuz:nazar:

günaydınnnnnnn :3::3:

kasık ağrım var bi kaç gündür bugün yine var acaba ayaklarımı mı üşüttüm ki :26: size de oluyo mu kızlar? bi de karnım dün birden çıktı eşim de diyoki hemen erkek olucak bu çocuk :18: ben kız istiyorum diye beni gıcık ediyo :19: sizin de var mı göbüşünüz tartıya çıktım daha 1,5 kilo almışım iyi demi :26:

selam hatunlar maşallah döktürmüşsünüz:))) ben de yavrumu görmekten geliyorum...çok şükür herşey yolundaymış,kanama alanımda kurumuş ilaca gerek yok dedi:))) ayyy inşallah böyle devam eder yarabbim cümlemizinki....

bu arada benden habersiz face grubu kurdunuz haaa aşkolsuun...neyse ben yine de burada takılmaya devam etcem mubarek faceye girdiğim an tüm öğrencilerim 10 taraftan yazıyorlar yetişemiyorum:)

meraba cnm cok sevindim herseyin yolunda olduğuna sende mi öğretmensin ??

günaydınnnnnnn :3::3:

kasık ağrım var bi kaç gündür bugün yine var acaba ayaklarımı mı üşüttüm ki :26: size de oluyo mu kızlar? bi de karnım dün birden çıktı eşim de diyoki hemen erkek olucak bu çocuk :18: ben kız istiyorum diye beni gıcık ediyo :19: sizin de var mı göbüşünüz tartıya çıktım daha 1,5 kilo almışım iyi demi :26:

ayyyy aynı şeyler bendede var dün karnım kocamandı sığınamadım hiç biyere üşütmüşüm gibi ağrıyodu karnımda aynı senin dediğin gibi bide nazar ettim kendime midem bulanmıyo diye dün midem çok bulandı

canım güzel haberlerine çok sevindim. ama face'ten sohbeti kapatıyorum ben de görünmez olunca kimse sarmıyor. zaten grup da gizli, yazılanları bizden başka kimse görmediği için rahatça yazışıyoruz.

tansiyondan bende muzdaribim, doktorlar hemşierler hep yüksek olmasından iyi sorun yok desede ben düştü düşecek gibi hissediyorum kendimi...hele 5e düştü mü küçük yıkılma noktasnda oluyorum :50: benim normalde de düşüktür üzerine hamilelikte daha düşük oluyor, ayranı da içim almıyor bi nebze de olsa üzümde çare buldum gibi...üzüm yiyince sanki biraz canlanıyorum :14: bak şimdide sol gözüm seyiriyor :44: Deliye dönmek an meselesi :27:
Ya bugün sabah çok parfümlü kişilere denk geldim fena oldum fenaaaa alt üst oldum resmen, halen toparlanamadım sabah işe giderken servise binenlerden birisi baya bol parfüm sürmüştü of yaniii :50: hiç kaldıramıyorum...Yanımda sıksa sıkma derim de evden çıkarken sıkana da birşey diyemem ki.Neyse dayanalım ..Allah güç versin hepimize

tatlım senin ki psikolojik:)tansiyonun kötü olsa zaten sana gerekli müdehaleyi yaparlardı merak etme.azar azar ama sık sık yiiii :)

Back
X