2014 Şubat Anneleri

beril sagol canim. demek yoklar. ins tatildedirler. bebeklere bisi olmamistir ins. canim net problemimde var onun icin cok randimanli giremiyorum siteye. buldugum yerde cokuyorum iste. :)

bu arada ikili test zamani gelen diger arkadaslar, yaptiracakmisiniz testi. evet se neden. ? size de akil alayim bir. bugun dr yine israr etti yaptir diye . istemiyorum. nasilsa gelene kabulum dedim. o yine arkamdan soylendi. siz neler dusunuyosunuz ?

ben ikili testi yaptırmıcam canım.. yani down sendromuyla ilgili testi, çok arastırdım ne kesinliği var ne caresi(kötü çıksa) , kendini alıştırmak dersen ben alıştıramam kucagıma almadan, hamileliği zehir etmeye gerek yok.. çaresi olsa elbet yaptırırdım.. diger testleri de arastırıp ona göre yaptırırım..

hımm yumurtadan yani anladım canım bende katkılı diye sandım ama ben yiyorum öyle sıkıp yerim herelde bazıları baya dikkat ediyo deterjanlarına şampuanlarına burda okudukça tuhaf oluyorum ben bitek diş fırçamın ve macunumu anwaydan alıyorum dogal diger herşey anormal sanırım:1: makyaj yapmıyorum zaten kırk yılda bir belki fondoten rimel onlarda avonun ürünü parfüm kullanırım dışarda herzaman ben baya kimyasallarlaymışım yahu sayınca farkettim:)) doğrusu çokta dikat etcemi sanmıyorum kolayı bile içerim bana kalsa eşim yemin ettirdi :((

ben kemalpaşalıyım orda dogdum büyüdüm eşim samsunlu ama bursada dogmuş büyümüş yani bursalıyız :) benim kendi babam balıkkesir susurluklu biraz karışık oldu ama :1: burda dogup büyüdügümüz için biz bursalıyız yani ama köyümüz yok bursada kayınvaldemler mudanyada oturuyolar biz merinosta görümcem gemlikte :) baya yerleşigiz yani buraya :31: için nasıl rahat etcekse öyle yap cnaım gönül hanım iyi diyolar... ben medikalde ahmet yılmazada çok gittim hatta 1 kere aşılamada yaptırdım oda harika bi doktordur... ben şuan fakülteye gidiyorum biz tüp bebek yapıcaktık süpriz yaptı bebeğim:31: ama doktorum çok iyi sadece devlet oldugu için tahlil felan olursa sabahtan akşama bekliyoruz o zor oluyo ama doktorum çok ilgili bırakmak istemiyorum zaten ilk 3-4 ay bırakmıyomuş tehlikeli aylar geçene kadar hayırlısı bakalım bende kararsızım eğer başka doktora gidebilirsin derse ahmet yılmaza yada baharda gönül hanıma gidicem sanırım:49:

kız bende kemalpaşa geliniyimm eşim oralı ama ankarada işi gerei ayy ne güzell lauranın bebei ne tatlı valla gece gece gidip benimde bakasım geldi bebişime günler geçmiyo yavvv

:nazar:maşallah subannallah seninkide dik çıkmış kız benimkide böyle herkezinki yatıyo bizimkiler ayakta bekliyo çerkez i bunalr ne:1::1::52: ay çok güzel hareket ettimi gördün mü:32:

kız bende kemalpaşa geliniyimm eşim oralı ama ankarada işi gerei ayy ne güzell lauranın bebei ne tatlı valla gece gece gidip benimde bakasım geldi bebişime günler geçmiyo yavvv

çok sukur ıyıyım canım..bebıste ıyı ınsallh 2 gndr daa bı rahatım...dun temzlık yaptım brz belım agrdı ama:30:

çok eğilip kalkmasaydın cnm ben yerleri elle silerdim yıllardır ama 3 aydır viledayla siliyorum her öğlen süpürüp siliyorum kızım batırıyor 2 gün yapmasam ev korkunç oluyor

çok eğilip kalkmasaydın cnm ben yerleri elle silerdim yıllardır ama 3 aydır viledayla siliyorum her öğlen süpürüp siliyorum kızım batırıyor 2 gün yapmasam ev korkunç oluyor

egılıp sılmedm bnde vıleda kullanyom...ayakta cok kaldm sanırım ondan agrıdı...ama 2 yas kızda cok tatlı bı donem yenı yenı kelımelerr...bnde 2 3 yas ara ıstyom bu ılkını ddoğurayım da ınsallh:3:

egılıp sılmedm bnde vıleda kullanyom...ayakta cok kaldm sanırım ondan agrıdı...ama 2 yas kızda cok tatlı bı donem yenı yenı kelımelerr...bnde 2 3 yas ara ıstyom bu ılkını ddoğurayım da ınsallh:3:

evet ayakta kalmakta sorun oluyor soluna yatıp dinlen yada ayak altına yastık koy yarım saat dinlen çok iyi geliyor.
evet 2 yaş herşeyin başladığı dönem şunu istermisin diyorum hayıyy diyor yeşil renk görsün ağaç diyor daha neler neler her günümüz kahkahayla geçiyor ama 2.doğduktan sonra nasıl olucaz hiç bilemiyorum ben resmen mahkum olucam gibi geliyor eve 2 yıl falan :18: ama mesela 3 yıl sonra rahatım akılları ericek tutucam ellerinden gezmeye gidicez :31:

canım ben dinleniyim iyi geceler görüşürüz yine inşallah 2.de istediğin zamanda olur allah sağlık versin hepsine

Günaydıııınnn... Herkese günaydın, bugün herkes iyi başlamıştır inşallah güne. birazdan face'e bakacağım ama önceden buraya da bir bakayım dedim.

Ben pek iyi başlayamadım :14::14::14: Yataktan kalktığım gibi lavaboya koştum.Mide bulantısı mahvediyor sabahları beni :50::50::50:

günaydın kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisiniz beni sorarsanız ben iyi değilim mide bulantısı ve kusmalarım her geçen gün kötüleşiyor salı günü doktora gittim bebişimin durumu iyi doktor bana 10 tane serum verdiiiii ama kızlar serumda etki etmiyor serum bttikten sonra daha kötü oluyorummm kendimi anlamadım gittii bu sabahta mide bulantısından uyandımmmm allah yardımcımız olurrrrrr

Son düzenleme:
Ben pek iyi başlayamadım :14::14::14: Yataktan kalktığım gibi lavaboya koştum.Mide bulantısı mahvediyor sabahları beni :50::50::50:

Canım ben artık lavabo olayını standarta bağladığım için onunla yaşamaya alıştım. senin sadece sabahları ise şanslısın benim sabah başlayıp gün içerisinde hızlanan ve akşamları zirve yapan bir lavabo durumum var. kanka olduk yani... :)

günaydın kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisiniz beni sorarsanız ben iyi değilim mide bulantısı ve kusmalarım her geçen gün kötüleşiyor salı günü doktora gittim bebişimin durumu iyi doktor bana 10 tane serum verdiiiii ama kızlar serumda etki etmiyor serum bttikten sonra daha kötü oluyorummm kendimi anlamadım gittii bu sabahta mide bulantısından uyandımmmm allah yardımcımız olurrrrrr

Bende mide bulantısıyla uyandım sayılır.Uyanır uyanmaz kendimi banyoya attım :50::50::50: Yediğim her yemek sanki mideme oturuyor bi şişkinlik oluyor midemde hep.Allah yardımcın olsun senin durumun daha kötüymüş.Bir an önce geçsin şu bulantılar artık :31::31:

Back
X