Canım bende de olmuştu, uzun süreler uykusuzluk çekmiştim o yüzden ama okuya okuya atlattım çok şükür.
Bende uyanınca okudum sürekli. Öyle öyle açıldım. Ama çok korktum.

O an dua etmek de gelmiyor insanın aklına. Deliriyorum sandım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende de olmuştu, uzun süreler uykusuzluk çekmiştim o yüzden ama okuya okuya atlattım çok şükür.
Kızlar günaydın.
Kötü bir güne başladım bugün. Daha önce böyle şeyler yaşayanlarınız olmuştur mutlaka.
Karabasanları hep duyuyordum sağdan soldan. Benim başıma gelirse korkudan ölürüm herhalde diyordum. Bu sabah tanıştım bu duyguyla. Sabah 5 gibi tuvalete kalkmıştım. Eşimde hasta salonda uyuyordu. Karanlıktan korktuğumdan, korka korka uyudum. Saat 6 gibi uyandım. Daha doğrusu uyandım mı kabus mu gördüm anlayamadım. Gözlerim açık ama bulanık görüyorum. Bağırıyorum sesim çıkmıyo. Sanki kafamda solucanlar geziyodu. Ondan önce de rüyanda yılanlar gördüm. Bi tanesini öldürdüm hatta. Sonra annem geldi. Ayak ucuma oturdu yüzüne buz tuttu 4 yerinden ısırmış bişeyler. Geçer kızım birazdan dedi. Sonra birden bıçak gibi kesildi hepsi. Annem şehir dışında şuan. Kabus muydu başka bişey mi anlamadım.Hala toparlanamadım.
Bende avrupada bağcılardayım![]()
uyumadan önce felak ,nas ve ayetel kürsi oku.kesinlikle sırt üstü yatma..sağına yat..genelde sırt üstü yatınca olur....
canım gecmiş olsun .bu sabah bana daha kotusu oldu bu ıkıncı oluyor ama kımseyı rahatsız etmıyım dedım yazmamıstım.gecenkınden korktugum ıcın odada yalnız yatamıodum hatta.ama bugun sabah esım ıse cıktı dedım yatıcam bugun cokta uykum vardı.korkmuycam dedım artık.dıger oldugunde esım sehır dısındaydı aklımı kaybedıcektım cok kotuydu.yanıma geldı bırı yattı resmen allahım dıyorum esım gelmez gelse bıle duyarım bısı unutsa bıle alır gıder nıe gelıp yattı yanıma sonra bısı sımsıkı sarıldı bana hey yarabbım yaaaa kafayı yıycektım epey bı cebellestım sonra ıcımden nas suresını okumaya basladım en son yuzume dokundu ve cekılıp gıttı .daha cok hassas donemlerde oluyor bu sanırım.bu sefer gunduz oldugu ıcın cok korkmadım bıde esımı cagırsam gelebılır dıe.dıgerınde ılk defa olmustu esım yoktu gece 2 ydı.allaha emenetız ınsallah
çok uzak değiliz, benim annem cennet mahallesinde, kendi evim biraz daha uzak ama annem yalnız olduğu için orada çok vakit geçiririz biz.
canım seni burada görmek ne güzel. ben de nas suresini önerecektim. bir de yatarken kureyş suresini 11 kere oku demişlerdi bana. çok şükür atlattım ama bununla beraber karabasanın tıbbi açıklamasını da okudum. bendeki tavsiyeler böyle... Allah yardımcınız olsun.
uyumadan önce felak ,nas ve ayetel kürsi oku.kesinlikle sırt üstü yatma..sağına yat..genelde sırt üstü yatınca olur....
mrb canım senı gormekte cok guzel.ama ınan o kadar cok okuyorumkı neyse vardır bı hayrı bır sebebı.ben alısy-tım gıbı bısı yaaa ılk zamanlar aklımı kaybedıcektım nerdeyseeee ama sımdı daha sakınım.buda bır sınav gecer ınsallah
Bi kaşık yedim içimde resmen döndü hissettim ve korktum dedi. Daha sonra bırakmış yemeyi. O da durmuş. Birkaç dakika sonra tekrar yemiş, tekrar başlamış hareket etmeye![]()
kaç haftalıkmış bu arkadaş bide ne yemiş çok merak ettim
12 haftalık canım. Ne yediğini bilmiyorum. Tatlı dedi. Sütlü tatlı olabilir.
Hanımlar mrb uzun süredir yazamıodum annemlerdeydim. dün 1.5 saat otobisle yolculuk yapmak zorunda kaldım. eve geldim bikac saat sonra 1 damla kan gördüm ama leke gibi deil bildiğiniz kan. bikac saat sonra leke gibi geldi yani böyle kan gibi deil de salgı gibi. ve aksam tekrar. acile gittik doktor istersen hastanede yatırıım ama düsecekse burdada diser yapacak bisey yok bebek su an saglıklı kalbi atıo cıktık geldik. simdi yine geldi peceteye silince yine leke gibi. ben napıım simdi? bunun ilacını kullanan ignesini vurunan arkadaslar vardı aramızda bana nie bisey yapamayız dedi bu doktor
Hanımlar mrb uzun süredir yazamıodum annemlerdeydim. dün 1.5 saat otobisle yolculuk yapmak zorunda kaldım. eve geldim bikac saat sonra 1 damla kan gördüm ama leke gibi deil bildiğiniz kan. bikac saat sonra leke gibi geldi yani böyle kan gibi deil de salgı gibi. ve aksam tekrar. acile gittik doktor istersen hastanede yatırıım ama düsecekse burdada diser yapacak bisey yok bebek su an saglıklı kalbi atıo cıktık geldik. simdi yine geldi peceteye silince yine leke gibi. ben napıım simdi? bunun ilacını kullanan ignesini vurunan arkadaslar vardı aramızda bana nie bisey yapamayız dedi bu doktor
merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun inşallah.hepimiz yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza alırız.ben bi kaç gündür kötüydüm ve sanki burda hep yazmakta bu hali körüklüyor gibi geldi bana ayrıca çok kötü migren krizi yaşadım gelemedim çok teşekkür ederim beni merak eden ve soran kader arkadaşlrım her şey gönlünüzce olsun
Eki Görüntüle 758009 Eki Görüntüle 758008 işte kızlar bu bebeğimin bugünkü görüntüleriii:)
çok sukur ıyıyım canım..bebıste ıyı ınsallh 2 gndr daa bı rahatım...dun temzlık yaptım brz belım agrdı ama![]()