• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

saolun kizlar cevaplariniz icin :)

dun orucumu tutabildim cok sukur, ama aksama dogru baya sinirli bi insan oldum acliktan heralde. esime yolladgm mesajlar gitmemis bi suru ona kizdim, bu problemi cozmen lazim diyorum. cok komikti.. neyse iftara gidecegimiz yere gec kaldik filan, ama sonunda iftari edince rahatladim cok sukur..

ya bi sey daha sorcam, ben simdi kac gunlerdir lavaboya cikamiyorum, gece kayisi falan da yedim ama.
karnim da boyle sis oluyor haliyle. napsam ne etsem bilemedim. :26:[/QUO

Kabızlıktan ben de çektim, hala da çekiyorum :ssz:
Yine de kendimce önlemlerim var her gün düzenli deneyemesemde faydasını gördüm.
Şöyle ki;patates, pirinç, şeftali den uzaklaşmak lazım ben mesela en rahat bu yiyecekleri yiyebildiğim için çok zorlandım, artık yememeye çalışıyorum . Midem bulanmasın diye katı yedikçe yedikçe içim beton tuttu :15:
Sonra sebze, yoğurt..iyi geliyor
Bir de bitki çayı!:28: Ihlamur, tarçın, karanfil, limonla ilaç niyetine içtm..İçtikten yarım saat sonra mutlu son :16:
Bir deee son olarak daha önce doğum sonrası kullanıp anında rahatladğım Nurse Harvey's bitkisel şurubunu öneriyorum bu iş için
:53:

Benimde bir sorum vaaarrrr ..
Bende tam bugün 3 aylık hamileyim 12 haftalık..
Son 2-3 gündür grip oldum hiç birşey yiyemedim..
Şimdi hastalığım geçti düzeldim yine de birşey yiyemiyorum ..
Neden acaba ?

Benimde bir sorum vaaarrrr ..
Bende tam bugün 3 aylık hamileyim 12 haftalık..
Son 2-3 gündür grip oldum hiç birşey yiyemedim..
Şimdi hastalığım geçti düzeldim yine de birşey yiyemiyorum ..
Neden acaba ?

bende 13 haftalıgım 3 aya kadar yemem cok guzeldı şuan bende hiçbirsey yiyemiyorum

bende nefes alırken zorlanıyorum canım

Ozaman gaz :( çoğalmadan kurtulmaya bak istersen yoksa hastanelik olursun ben anlamadım önceleri birikmiş birikmiş o kadar ağrıyordu ki ağlıyordu. Resmen hastanelik oluyordum :( çok şükür şimdi olmuyor.kavun ye yatmadan :) rahatlatsın inşAllah

Ben gece yatarken sağ veya sola dönüp yatıyorum bir süre sonra ağrıögiriyor sırt üstü de yapamıyorum alışkın olmadığım için :( yüz üstü yatmaya da bayılıyorum onu da yapamıyorum :( doğru düzgün uyuyamıyorum ..

Ozaman gaz :( çoğalmadan kurtulmaya bak istersen yoksa hastanelik olursun ben anlamadım önceleri birikmiş birikmiş o kadar ağrıyordu ki ağlıyordu. Resmen hastanelik oluyordum :( çok şükür şimdi olmuyor.kavun ye yatmadan :) rahatlatsın inşAllah

deniyecegim canım tesekürederim bilgin için :44:

Ben gece yatarken sağ veya sola dönüp yatıyorum bir süre sonra ağrıögiriyor sırt üstü de yapamıyorum alışkın olmadığım için :( yüz üstü yatmaya da bayılıyorum onu da yapamıyorum :( doğru düzgün uyuyamıyorum ..

geceyatarken bende çok zorlanıyorum ya yan yatmaya hiç alışkın degilim doktorumda ya sağa yada sola yat dedi gece çok uyanıyorum doncem diye baska tarafa :18:

geceyatarken bende çok zorlanıyorum ya yan yatmaya hiç alışkın degilim doktorumda ya sağa yada sola yat dedi gece çok uyanıyorum doncem diye baska tarafa :18:

Benim karnımda çok ağrıyor iyice büyüse daha da zorlanırız haa :) Allah kolaylık versin bizeeee :)
Ben kızken yani evlenmeden önce hiç kilo alamıyordum şimdi de birden kilo almaya başlayınca sıkıntı ağrı ondan mı oluyor caba ?

Son düzenleme:
Benim karnımda çok ağrıyor iyice büyüse daha da zorlanırız haa :) Allah kolaylık versin bizeeee :)
Ben kızken yani evlenmeden önce hiç kilo alamıyordum şimdi de birden kilo almaya başlayınca sıkıntı ağrı ondan mı oluyor caba ?

bende aynı durumdayım canım agırlık var üzerimde ama hemileligimden beri hiç kilo almadım ben 3 aydan beri aynı kilodayım doktorumda kilo almanı istemiyom dedi dogumun kolay olması için :13:

Back
X