bana doktorum her gün kahve içebilirsin dedi.. canın çok kola isterse 1 bardak iç hiç kendini kasma zaten yaz ayındayız belki istersin dedi.. gerçi ben pek sevmiyorum zaten kolayı içmiyorum ama öyle söyledi.. çay kahveden daha zararlı halk tarafından hep kahve daha zararlı gibi görülse de öyle değil dedi.. çayı da 1 fincan sabah kahvaltısında içiyorum bazen 2 oluyo o kadarda kalıyor. kalamar yiyebilir miyim dedim çok yemedikten sonra yiyebilirsin dedi hatta midye bile çok canın çekerse tadımlık ye hiç bişey olmaz dediböyle yani hiç sınırlama koymadı bana
![]()
canım yanlış anladın sanırım, ben özel bir çaba sarfetmiyorum zaten, mesela gecen esim sallama cay aldı ben çok severdim diye, yok içemiyorum yani midem istemiyor.. artık bilinç altım nasıl ele gecirdiyse kontrolü, zararlı şeyleri istemiyor vücudum.. yani çayı vs içmek istedim yine icemedim:)))
ama dediklerine katılıyorum arkadaslarım burger dan cıkmazlardı inan, kola da içtiler, cipste yediler, gayet sağlıklı bebişleri var dünyalar tatlısı, kendini zorlayarak 9 ay gecmez ben artık iş vs yapıyorum baya, sadece mutfağa giremiyorum mide bulantımdan:/