2014 Şubat Anneleri

Canım günaydın. Avrupa yakasında neredesin tam olarak? Ben Beylikdüzü'ndeyim yakınsan benim doktorumu önerebilirim sana.

canım tşk ederim evet Ekim ve Sİncap34 arkadaşımın dediği gibi İstanbul büyük bir şehir.. yer kısıtlaması yapmam gerek Levent, şişli, kağıthane, gopaşa küçükköy bayrampaşa 500 evler bu civarlarda bir dr varsa her hangi biri olabilir. Beylikdüzü epeyce uzak bana.

canım kötü hissetme kendini burada genelilikle böyle:) bende bir soru sorduğumda çok az cevap alabiliyorum yada hiç almıyorum arada kaynıyor mesajlar heralde fazla dert etme:)

doğru diyorsun arkadaşım ben sırf buraya msj yazabilmek için yeni üye oldum.. msj sayıma bakarsanız ya 9 ya 10 dur. bu 10 msjdan kaç tanesi dr arayışıyla ilgiliydi ama 2-3 kişiyi geçmedi cvp veren sayısı.. anlaşılan o ki her işini kendin göreceksin kimseden fayda yok ben netten bi araştırma yapayım detaylıca.. ama dert etmemek konusunda sen haklısın..

tşk ederim bbilim... Avrupa yakasındayım da dr dan yana sıkıntı yaşadım zaten canım sıkkın bir de sağolsun arkadaşların umursamazlığı hakikaten moralim bozuldu sabah sabah.. oysaki herkes birbirine destek veriyordu bu topiği o yüzden de takip eidyordum:((

Yeni gelen kızçelere yazıyorum. Bende pek eski sayılmam. Sizi anlıyorum.
Sorun şu o kadar çabuk sayfalarca yazışma oluyor ki yarım saat burada olmayan biri geriye dönüp bakamıyor. Hele ki çalışanlar.
Sıkmayın canınızı. Hepimiz birbirimizle ilgilenmeye, hormonların verdiği alınganlığı gidermeye çalışıyoruz. :)

doğru diyorsun arkadaşım ben sırf buraya msj yazabilmek için yeni üye oldum.. msj sayıma bakarsanız ya 9 ya 10 dur. bu 10 msjdan kaç tanesi dr arayışıyla ilgiliydi ama 2-3 kişiyi geçmedi cvp veren sayısı.. anlaşılan o ki her işini kendin göreceksin kimseden fayda yok ben netten bi araştırma yapayım detaylıca.. ama dert etmemek konusunda sen haklısın..

öyle öyle kendi göbeğini kendin keseceksin:)

bende beylikdüzündeyim canım sen hangi doktora gidiyorsun?
Ben o tarafta içime sinen birini bulamadım .
Ben bakırköy İncirli Ethicada Erkan Akan'a gidiyorum , şimdilik memnunun :31:

Ben Medicana'da DR. Ali Metin Celep'e gidiyorum. Çok tatlı bir doktor ve çok ilgili. Gecenin bir yarısında bile arayabiliyorum.

Çocuklara isim düşünen var mı arkadaşlar

Ben ilk öğrendiğimden beri sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum.
Barış , Ilgaz , Çınar , Rüzgar Ata isimlerini düşünüyorum.

Kız olursa da Öykü , Ayda , Özüm , Zeynep hoşuma gidiyor :31:

canım tşk ederim evet Ekim ve Sİncap34 arkadaşımın dediği gibi İstanbul büyük bir şehir.. yer kısıtlaması yapmam gerek Levent, şişli, kağıthane, gopaşa küçükköy bayrampaşa 500 evler bu civarlarda bir dr varsa her hangi biri olabilir. Beylikdüzü epeyce uzak bana.

Şişli'deDR. Sermet Akar var o da çok iyi bi doktor. Bir görün istersen. Kendi muayenehanesi var ama Osmanoğlu kliniğinde de görev yapıyor bildiğim kadarıyla. 05322825027

Back
X