- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mağazalarda satılıyor mu acaba :26::26::26: Bir de battaniye demişken sence kaç battaniye almak gerek![]()
evet kullanışlı bişey resimdeki kadife değil
ama bizim aldığımız kadife ben bunu internetten buldum.![]()
ilk aylar çok rahat eder
satılıyordur
ben oğluma taaa 5,5 sene önce almıştım onda sadece bi kaç yerde bulmuştum oda tesadüfen ama şimdi çok yerde satılıyor
ben oğlumda bir bu kundak battaniye aldım, bir tane az önceki kadifeden, bir tane peluş battaniye almıştı annem onu çok kullanmadım yalan demim şimdi
hastane çıkışının battaniyesi vardı bir tane onuda kullandım birde taaaaa bebim bebekliğimin örgü battaniyesi varmış onu kullandım birazda beyaz renkli oda
toplamda kaç oldu ? 5 oldu
bence 4 veya 5 yeterli olur
haklısın ama kundak battaniyeyide öneririm tatlım çok dua edersiniz bana![]()
haklısın ama kundak battaniyeyide öneririm tatlım çok dua edersiniz bana![]()
Ben 2 tane yeter diyordum yetmez sanırım saydıklarına göre. Penye battaniye almak gerekir mi bir konuda birisi demiş 4-5 tane penye battaniye alın ancak yetiyor dieGerçi bizim bebişler kış bebeği olacak çamaşır kurutma derdi olur sanırım
![]()
kızlar uzun zamandır yazamadım..geçen hafta doktora gittim 11+4 günlükken..bebeğim gayet iyi maşallah..ikili test için salı günü gideceğim..oğluma erkek kardeş geliyor bu arada..doktorum erkek gibi dedi,salı günü kesin birsey söyleyecek inşallah..ilk gebeliğimdede yine 11+4 iken bilmişti oğlumu..bana gelince 4 kilo verdim..artık yemek yemek benim için tam bir işkence..ne zaman yesem şiddetli mide bulantısı çekiyorum..her gören ne olmuş sana diyor..ne göbek var ne bebekkimse inanmıyor gebe olduğuma..işte böyle kızlar..inşallah sizler ve bebişler iyisinizdir..bende geçmişi okuyayım bari kim ne yapmış :)
hastane çıkışı battaneyisei penyeydi bizde bir taneydi birde kayınvaldem pazen bişi almıştı altına falan açıyordum ben bi yere gittiğim de oda kullanışlıydı
fakat 4-5 penya çok gibi geldi bana
kurutma açısından kendi adıma diyim kurutma makinam var sorun olmaz bana ama istda nemli yer sorun olabilir haklısın
Eki Görüntüle 773403 Eki Görüntüle 773404
sanırım yatak odama böyle bişey almak zorunda kalacağımistediğim gibisini bulamıyorum
Benimde kurutma makinam var ama bebk kıyafetlerinin kurutma makinasında kurutma iyi değil diye okumuştum bir yerde :26::26::26: En çok radyasyon yayan makina
adayl geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et
birde kızlar dua eden iyi dileklerine sunanlara teşekkrüler haber geldi işten iyi sonuçlanmış şükür![]()
güzeller aslında tatlım beğendim benbirde ocak annelerinin aldığı giysiler bölümünde bi dolu beşik resmi gördüm fikir olsun diye paylaşmış biri onlarıda çok beğendim ben baktınmı oraya ?
Bizim çocuklar kış çocuğu olacak, bunlara astronot almak lazım, ama 2-3 ay kullanabilecekler.Şimdi mevsimi olmadığı için bi yerlerden indrimli bulabilir miyiz?
Benimde kurutma makinam var ama bebk kıyafetlerinin kurutma makinasında kurutma iyi değil diye okumuştum bir yerde :26::26::26: En çok radyasyon yayan makina
çok sağol tatlım benim sende biraz vitamin olacak bişiler ye kendine gelSağolasın canım.
Sevindim haberlerin iyi olmasına Allah güzel yüreğine göre verdi bak![]()
bi bak bakalım güzel hoş şeyler vardıçok güzeller ama bir süre sonra kaldır kenara dursun olacak
ben uzun süre kullanacak bir ürün istiyorum çok şey istiyorum sanırım
ocak annelerine bakıyorum hemen![]()
o dediğin ürünü görmedim hemen bakayımcanım ben de aynı fikirdeyim, kırkı çıktığında zaten mart ortası olacak, nisanda da havalar ısınır...
bir de ben şu slinger denen taşıyıcıyı sormak istiyorum, "slingermom" adlı blogda gördüm. bebeği resmen kucağına bir aparatla asıyorsun, ve sana çok yakın temasta olduğu için huzursuzluğu, gazı da pek olmuyormuş. aranızda duyan bilen kullanan oldu mu?
ikinci sorum da şu: günde kaç adet ceviz yiyorsunuz, ceviz yerken yanında badem ve fındık da yiyor musunuz?
bir not:hurma yiyorum ben günde 2-3 adet, bir inanışa göre hurma yiyen annelerin bebişi hem iyi huylu hem de güzel olurmuş:) zaten bir insan sadece hurma yiyerek ve su içerek yaşamını sürdürebilirmiş...