2014 Şubat Anneleri

tesekkur ederim cnm ilgilendigin icin.
netten aldigim kagitta eksiklik var.faksla aldim sonucu.tesekkur ederim cvp verdigin icin.
ne güzel almışsın bak benimde aklıma getirdin eşimi aradım oda birini gönderip aldırırım dedi bana :9::9::9:
iyi sen yazdında benimde aklıma geldi :34:

Merhaba kizlar. Guzel anniwler:)
Nasilsiniz? Hamilelikler nasil gidiyo? Kizlar aranizda yeniyim, inwallah wubat annesi olucam. Bu arada yazmamiwdan once topigi ilk sayfadan buraya kadar hepsini bir bir okudum yani:)))) Bu gun de artik yazayim dedim. Cok guzel topik. Umarim burda guzel arkadawliklar edinirim. Hepimizin bebiwlerini Allah korusun. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin. O cigliklarini duymayi nasib etsin. Amin.
bu arada ilk hamileliyim. Yawim 25. Tahmini dogum tarihi 02 wubat. kismetse

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun bebeğin
sen nerelisin ? klawyendemi bir sorun var yoksa ? tüm Ş ler W çıkmışta azerimisin diye düşündüm

ne güzel almışsın bak benimde aklıma getirdin eşimi aradım oda birini gönderip aldırırım dedi bana :9::9::9:
iyi sen yazdında benimde aklıma geldi :34:

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun bebeğin
sen nerelisin ? klawyendemi bir sorun var yoksa ? tüm Ş ler W çıkmışta azerimisin diye düşündüm
Cok sag ol canim. evet ben azeriyim. Evet W lar biz boyle yaziyoruz da:))) aliwkanlik)))

alpinnnnnnnnnnn ordasın ama neden yazmıyorsun ??????????
jackim nasıl oldun tatlım ???????????

Jose sende ordaymışsın hele sen hiç yazmadın daha eski eylül topikdaşım

Son düzenleme:
Bir de avatar oluşturmayı öğrendim mi tamamdır :)
50 mesajdan sonra mı oluyor yoksa? :34:

bilmem ki canım hatırlamıyorum.kullanıcı kontrol paneline gir.avatar yükle değiştir gibi bi şey yoksa belli bi zamandan sonra yükleniyodur:31:

kullanıcı adının altında görünen foto-resim var ya.o avatar canım:34:

alpinnnnnnnnnnn ordasın ama neden yazmıyorsun ??????????
jackim nasıl oldun tatlım ???????????

Jose sende ordaymışsın hele sen hiç yazmadın daha eski eylül topikdaşım

iyiyim canım bulantım var biraz ama idare ediyorum.:34:

işin hallolmuş çok şükür...sevindim:16::16:

iyiyim canım bulantım var biraz ama idare ediyorum.:34:

işin hallolmuş çok şükür...sevindim:16::16:

sağol canım ama önceden uyardığım bir konuda sorun çıkmış yinede umarım oda sorun olmaz bizim için
birde burda suçu hemen başkasına atmaya çalışan çok kişi var malesef ondan tedirginim ben
mesela uyardığım halde bugün bana diyorki bu neden böyle olmuş bende ben size söylemiştim diyor ben hatırlamıyorum diyor allahtam mail attımda bunu elimde kanıt var

bbilim nasilsin dikkatimi cekti nasipse seninde 6 subat demek dogum tarihi
benimde 6SUBAT bizim seninle eylul topiginde de ayni gundeydi bunda da tesadufe bakarmisin:))
istahin nasil onu sorucaktim? bulantin varmi? benim istahim hic yok zorla yiyebiliyorum ve az az inanilmaz halsizim
ne zaman istahim duzelir bilmiyorum:(

Son düzenleme:
bilmem ki canım hatırlamıyorum.kullanıcı kontrol paneline gir.avatar yükle değiştir gibi bi şey yoksa belli bi zamandan sonra yükleniyodur:31:

kullanıcı adının altında görünen foto-resim var ya.o avatar canım:34:

Maalesef yok canım. Neyse 50 cevaba az kaldı, O zaman tekrar bakıcam :34:

sağol canım ama önceden uyardığım bir konuda sorun çıkmış yinede umarım oda sorun olmaz bizim için
birde burda suçu hemen başkasına atmaya çalışan çok kişi var malesef ondan tedirginim ben
mesela uyardığım halde bugün bana diyorki bu neden böyle olmuş bende ben size söylemiştim diyor ben hatırlamıyorum diyor allahtam mail attımda bunu elimde kanıt var

Allahım korusun öylelerinin şerrinden..neyse ki mail var elinde:34:

Maalesef yok canım. Neyse 50 cevaba az kaldı, O zaman tekrar bakıcam :34:

sorun değil tatlım biz seni avatarın olmadan da severiz:9::9::9::9::9::16::16::16::16::16:

bbilim nasilsin dikkatimi cekti nasipse seninde 6 subat demek dogum tarihi
benimde 6SUBAT bizim seninle eylul topiginde de ayni gundeydi bunda da tesadufe bakarmisin:))
istahin nasil onu sorucaktim? bulantin varmi? ben istahim hic yok zorla yiyebiliyorum ve az az inanilmaz halsizim
ne zaman istahim duzelir bilmiyorum:(

:9::9::9: hoşgeldin tatlım evet aynı günlerdi yine tesadüf işte birde aynı günlerde doğum yaparız belki
kocalarımız aynı günlerde rahat durmamış desene :60: :60:
benimde henüz pek iştahım yok açıkcası son 10 gündür falan azcık düzelmiştim ama 2 gündür yine pek bişi yiyemiyorum dün akşam bi kaç bayram kurabiyesi yedim mesela başkada bişi yemedim sabah çubuk kraker yedim
az önce biraz yemek yedim ama akşama nolur bilmem
iştahsızlık henüz normal bence zaten topicteki çoğu arkadaş aynı durumda
bu arada ben toplamda 1 kilo almışım oda 20 gündür falan aldığım sanırım
senin kilo durumun nasıl ????????

Back
X