2014 Şubat Anneleri

hoşgeldin neyse geç olsunda güç olmasın gelişin :16::16::16:
neler aldın neler foto çekiip ekleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ekleyeceğim de yeni yeni öğreniyorum.senin alışveriş hızına yetişemem bu arada.geçen c.tesi başka bir dr.a gittim,baya bir inceledi,iki oğlun varmış bu da kız dedi ben çıldırdım tabiki,kesin mi deyince de ikili test hch:222 ya ondan dedim dedi.ben iyice kaptırdım kendimi o hızla ilk cicilerimizi almış olduk.aslında şu hcg canımı çok sıkıyor ,keşke ikili test yaptırmasaydım diyorum.bebek doğana kadar ben düşünür dururum.
şimdi çarşıya gidip geleceğim ,sonra yazarım,hoşçakalın.:54:[/QUOTE]

kızımız kesin yani maşallah :9::9::9: bende merak ettim şimdi hcg değerimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama sıkma canını kız olduğundna yüksektir o :34::34::34: gelince ekle fotoları :16:

maşallah iyi almışsın neyse ya sonra verilir inş.

Ben zaten zayifdim. Almam iyi bile oldu)))[/QUOTE]
iyi bakalım ne güzel zayıfmışsın ben 65le gebe kaldım 66 oldum

bbilimcigim ask olsun:1: kebap lahmacun dunyanin neresinde yokki:9::9:
turk varsa onlarda var:52::52:

afiyet bal şeker olsun canım :16:

kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun.....gelecek bayramda bebişlerimizle olalım inşallah......yarın baslıyo iznim.şimdiden kutlayım dedim...bayramda antakyadayım..giremem nete büyük ihtimalle.öpüldünüz:16::16:

kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun.....gelecek bayramda bebişlerimizle olalım inşallah......yarın baslıyo iznim.şimdiden kutlayım dedim...bayramda antakyadayım..giremem nete büyük ihtimalle.öpüldünüz:16::16:

sanada iyi bayramlar tatlım hepimize inşalalh ben bayramdada buralardayım muhetemelen memlekete gitmeyeceğiz son güne kadar çünkü o koşuşturmaca ve misafirin içinde ben bayılırım ben hamileyim diyede yatamam çünkü millet ahmile ama her türlü ekşın var ben hep yatıyorum çok halsizim

Ehehehe ponponunu yirim ben onun :)
Yalnız bunlarla uğraşırken işten kovulmazsam iyidir.
2 haftadır izindeydim. Dün geldim. Her tarafım dosya dolu ben ise buradan ayrılamıyorum :1:
aman dikkat et tatlım

jackim sanada iyi bayramlar

ben yarında yarım gün çalışıyorum ama giremem falan belki nete şimdiden bende herkesin bayramın kutlayayım benimde bayramda fırsatım olmaz girmeye

iyi bayramlar kızlar seneye buzamanlar bebeklerimizi emziririz inş. :16::16::16:

Geçmiş olsun adally. Arkadaşa sen mesaj atabilir misin doktorla ilgili baya yazdık görmeyebilir :34::34::34:

İşle ilgili sorun mu vardı :26::26::26:

Bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum çok pahalıya mal olmazsa
Eki Görüntüle 773413

ben bunu beğenmiştim hatta daha sonra da mama sandalyesi olarak da kullanılabilecek şekilde parçaları vardı, bulabilirsem onu kopyalarım daha sonra

Son düzenleme:
alışveriş yapmaya başlayanlar trendyolda çok güzel mevlüt kıyafetleri var bebeklere bakın biii

limon portakal sizin cinsiyet kesin nede olsa ya e bebektekine bakabilirsin mevlüt kıyafetleri bi harika üstelik çokta kaliteli ben gittim baktım mağzasında bir elim almaya gidiyo öbür elim vuruyor ona dur bende :1:

e- bebekteki mevlüt kıyafetleri harika fakat cesaret edemiyorum ben henüz ona

çok şey almayayım yinede cinsiyet kesinleşmeden

burdakiler ucuzda baya ya eğer cinsiyetini bilsem bi denerdim duramazdım gerçi iii çıkmayabilirde ama denerdim eğer bilsem

burdakiler ucuzda baya ya eğer cinsiyetini bilsem bi denerdim duramazdım gerçi iii çıkmayabilirde ama denerdim eğer bilsem

e-- bebekdekilerde 29,90 99 tlden düşmüş durumda burdakiler normal penye gibi duruyor açıkcası kalitesi konusunda bende bişi diyemicem yani

Back
X