2014 Şubat Anneleri

aaa ayıpsın kız gel kambersiz düğün olur mu??? nerde oturuyorsun peki??? belki söyledin ama unuttum yaaa küçükçekmecemiydi:))))
hıh ben de onu diyorum işte hamur işlerini ye tıkın sonra neden kabızım yahu o hamurlar nasıl çıksın...gerçi bazen öyle bir tıkınıyorum ki bağırsaklarım isyan ediyorlar yeteeeeeerrr biz bu yükü taşıyamıyoruz çıkarıcam bunları buradan diyorlar:)))) zor yetişiyorum o zaman tabakhaneye:)))))))

Yok bacım keşke k.çekmecede oleydiiiim sizlere daha yakın oleeyyddiimmm ama malesef gaziosmanpaşadayım ben :52:
Ama olsun bana her yer Bozcaada :72:

Burdan bir otobüs yahu hem zamanında büyük çekmecede çalıştım teee 2 saatlik yol sabah 2 akşam 2 günde 4 saatim yollarda geçiyordu deli işi vuhuuu :27::27::27::27::27::27:

ayy ben de 5 yıl boyunca hadımköye gittim okulum ordaydı gençlik işte şimdi dayanamam gibi geliyor...4 saat boşluğumuz olurdu mal gibi kalırdık Allahın dağında anca okulda tavla oyna saçma saçma muabbet et okadar....ayy bir de çoğu kişinin arabası vardı bizim grup otobüsçüydü:))))) mahkum kalırdık okuldaa....

ayy ne güzel bir dostluk kurmuşsun:)) doğru diyorsun biz bir grup olarak tanışsak yaa ahh ahh şu bayram bir geçsin en kalabalık haldeyken söyleyeyim istanbullular nasıl bakacak bu fikre bakalım....sen şanslıymışsın ki karşına iyi anlaşacağın kişiler çıkmış malum insanlar sanalda başka gerçekte başkadır.....burada çok sıcak kanlı olan gerçekte soğuk olabiliyormuş galibam:))) ben hiç buluşmadım bilemiyorum..

ya anlaşamadığımda oldu tabiki görüşüp devamını getiremediğim insanlarda olmadı değil sonuçta karakterlerimiz turmuş insanlarız ters olduğunu düşündüğümüz insanlarla görüşmeyebiliriz daha sonrasında.

Adally ben avcılardan kadıköye gidip gelmiştim :27::27::27::27: Ben daha deliymişim :52::52::52:

Yok bacım keşke k.çekmecede oleydiiiim sizlere daha yakın oleeyyddiimmm ama malesef gaziosmanpaşadayım ben :52:
Ama olsun bana her yer Bozcaada :72:

açeydin kollarını gelivereydin buraya oyy oyyyy:)))) gaziosmanpaşa da şurası kız bağırsam duyarsın ehueh:))) ben hiç gelmedim oralara nasıl yerler??? kalabalık mıı???

ayy ben de 5 yıl boyunca hadımköye gittim okulum ordaydı gençlik işte şimdi dayanamam gibi geliyor...4 saat boşluğumuz olurdu mal gibi kalırdık Allahın dağında anca okulda tavla oyna saçma saçma muabbet et okadar....ayy bir de çoğu kişinin arabası vardı bizim grup otobüsçüydü:))))) mahkum kalırdık okuldaa....

Hadım köy mü ? Oranın ismini de kim hangi amaçla koymuş kafamda deli sorular :52:

ya anlaşamadığımda oldu tabiki görüşüp devamını getiremediğim insanlarda olmadı değil sonuçta karakterlerimiz turmuş insanlarız ters olduğunu düşündüğümüz insanlarla görüşmeyebiliriz daha sonrasında.

Adally ben avcılardan kadıköye gidip gelmiştim :27::27::27::27: Ben daha deliymişim :52::52::52:

tabi güzelim zorlayan yok sonuçta:))) bu arada en deli benim eşim şuan yenibosnadayız buradan dudulluya gidiyor her gün:)))))))))

açeydin kollarını gelivereydin buraya oyy oyyyy:)))) gaziosmanpaşa da şurası kız bağırsam duyarsın ehueh:))) ben hiç gelmedim oralara nasıl yerler??? kalabalık mıı???

Şenlik yöresi buralar olmadı beğenmedim dersen taksim yarım saat gider biraz direnir geliriz :1:

Kızlaaarrrr buluşun valla:) bende size manevi destek veririm azıcık uzakımda sizin oralara :) şimdiden heveslendim size. Ühü Ühü Ühü......... elin garip memleketinde kalmışım zaten :( çocukumu buralarda doğuracam ne yazıkki:(

Hadım köy mü ? Oranın ismini de kim hangi amaçla koymuş kafamda deli sorular :52:

valla bilmem artıkın babam adına aldanıp mı beni yolladı orada hep hadımlar mı var zannetti:)))))))) yahu bende libido tavan yine bak hadım dedim aklıma ne geldi bu kadar kötü durumdayım iştee...bayram olmasa yapacam valla şimdi eşimi çekip:))) birşey olur da doktor bulamam diye yapmıyorum ama kanama olmadığını görürsem artıık her gün bana bayram eski formumu özledim yaaa:))))

Kızlaaarrrr buluşun valla:) bende size manevi destek veririm azıcık uzakımda sizin oralara :) şimdiden heveslendim size. Ühü Ühü Ühü......... elin garip memleketinde kalmışım zaten :( çocukumu buralarda doğuracam ne yazıkki:(

hallooo wie gethz du?? ayy böylemiydi ortaokulda en son gördüm ehueh:))))))))) üzülme güzelim yaa biz sana burdan öyle muhabbetler yaparız kii kendini türkiyede hissedersin:))) hep yaz kendini yanlız hissetmee...

Tangoyla bağlanırız şekerim sana da :9::9::9:

Bermuda deli üçlüsü ne zaman gülme krizine giriyoruz o zaman :56: mama da yeriz

hahaha aklın fikrin mamada yaa:))) gerçi benim gibi libidoda olmasından iyidir en azından tatmin olma durumun daha kolay:))))))))))) şu bayram geçsin topic kalabalık olsun söyleyelim herkesin haberi olsun buluşalım orta bir yerde ozaman böylee foto çektirelim bol bol özeti gibi olacak ama gibisi fazla resmen özeniyorum böyle kıs kısa fotosu olanlara çünkü benim hiç yok:((((( bakalım kaç kişi gelecek?? valla ben 1 kişi gelecek olsa bile gelirim ne söz verdiysem o....hem çok merak ediyorum şu göbüşlerinizi çünkü benim hamile olduğumu duyan şaşırıyor yokmuş karnım hiç bir de güzelleşmemişim değişmemişim hatta solmuşum:)))))))

hahaha aklın fikrin mamada yaa:))) gerçi benim gibi libidoda olmasından iyidir en azından tatmin olma durumun daha kolay:))))))))))) şu bayram geçsin topic kalabalık olsun söyleyelim herkesin haberi olsun buluşalım orta bir yerde ozaman böylee foto çektirelim bol bol özeti gibi olacak ama gibisi fazla resmen özeniyorum böyle kıs kısa fotosu olanlara çünkü benim hiç yok:((((( bakalım kaç kişi gelecek?? valla ben 1 kişi gelecek olsa bile gelirim ne söz verdiysem o....hem çok merak ediyorum şu göbüşlerinizi çünkü benim hamile olduğumu duyan şaşırıyor yokmuş karnım hiç bir de güzelleşmemişim değişmemişim hatta solmuşum:)))))))

Tabi kiiii sen de benim gibi 87 kiloyla hamile kalsan senin de aklın fikrin mama da olurdu bi kere kuzum :52:
Benim karnım yanlara yayılmış yüzüm lekelenmiş gözlerimin feri gitmiş sürekli şiştim diyormuşum aşermiyormuşum ve midem bulanmıyormuş.Bunları beni bayadır görmeyen annem söylüyor :1:

Back
X