2014 Şubat Anneleri

ancak mevlütte genelde bizde kıyafet gelir
40 ı çıktığında yapılsa mevlüt düşünsene o kadar süre çıplak mı kalacak :16:

Bizde herkes doğumdan 1 hafta sonra falan gelir, mevlütten önce hediyesini verir.
Mevlütte o gelen hediyeler çocuğun odasında ya da yatak odasında sergilenir canım.
Zaten annem ve kayınvalidem sen bişey alma biz ne lazımsa alcaz dediler.
Emir büyük yerden :D

Valla canım biz Bulgaristan göçmeniyiz. Burda en uzak tanıdık bile takımla gelir.
40-50 ye yakın takım geliyor yani. En önemli şeyleri kendim alıcam zaten. Hastanede giydireceklerimi ve ilk günlerde giyeceklerini v.s ama genel kıyafetleri almıcam. Kendimi tutabilirsem tabi :1::1::1:

ay ne güzelmiş, bizim de anneannesi duramaz bizden evvel alır gibime geliyor. biz de daha hiç bir şey almadık ama cinsiyetinin belli olduğu gün hatıra olarak bir sey almayı düşünüyorum.

$20130427_222335.webp

buda benim teyzem almıştı yine gaza gelmem için 1 yıldır falan duruyor hala da duryor:9:

ay ne güzelmiş, bizim de anneannesi duramaz bizden evvel alır gibime geliyor. biz de daha hiç bir şey almadık ama cinsiyetinin belli olduğu gün hatıra olarak bir sey almayı düşünüyorum.

İyi fikir :) Bende o gün sürükleye sürükleye götüreyim bari herifi bişeyler almaya :)

kızlar bayramda ne duydum size anlatmak istedim eşimin bir akrabası var kendisi 7,5 aylık gebe ekim başı doğumu görünüyor
bayramda karşılaştık doğumunu sordum hiç düşündünmü falan dedim
geçen kontrole gittim dedi doktor bana dediki diye anlatıyor
herhalde sezeryan istiyorsun demiş oda henüz bilmiyorum demiş doktoru buna demişki herhalde sezeryan isticeksin bu devirde teknoloji bu kadar ilerlemiş normal doğummu kaldı demiş ben bunu duyunca şok yaşadım resmen yüzüm aynen böyle :53::53::53::53::53:
benim eşim olsa yine sezeryan yaparım kız kardeşimide sezeryan yaptım demiş

dedim bu kadar şeyi duyduktan o doktora devam ediyormusun ben olsam bir daha adını anmam dedim
baktım kız dediki bana aslında doktor haklı sanırım benimde bir doktor arkadaşım var başka oda sezeryan en iyisini diyor falan filan
kızda zaten sezeryan istiyormuş yani
ama ne bilim doktorunda tutumu bana çok garip geldi
dedimki sen bu doktora normal doğrucam desen napar yapar seni sezeryan yapar zaten dedim ya boynunu kordon dolandı der ya suyu az der bişi bahane eder dedim oda olsun dedi
bu kadar sezeryan yanlısı doktor bana çok çok tuhaf geldi ya
hani sezeryan olunur olunmaz değil ama doktorun söyleyişi çok çok garip hani derki normal bekleriz ama zorunlu durumda sezeryen yaparız adam direk sezeryan tellalı çıkmış :20::20::20:

iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)

Eki Görüntüle 776528

öpüyorum hepinizii :)

Maşallah göbeğine de içindekine de kurban be arkadaşım :nazar:

Bi ara bende ekleyeyim şu koca göbeğimi :1:

Bu arada fazla giremiyorum siteye kızlar babamı yolcu ettim akşam annem bende kadın durmuyor her dakika bi yerleri temizlemeye çalışıyor haliyle ben de bilgisayarın başında duramıyorum o öyle olunca ama sizler de hep aklımdasınız öpüyorum hepinzi ve görüşürüz diyorum :54:

kızlar bayramda ne duydum size anlatmak istedim eşimin bir akrabası var kendisi 7,5 aylık gebe ekim başı doğumu görünüyor
bayramda karşılaştık doğumunu sordum hiç düşündünmü falan dedim
geçen kontrole gittim dedi doktor bana dediki diye anlatıyor
herhalde sezeryan istiyorsun demiş oda henüz bilmiyorum demiş doktoru buna demişki herhalde sezeryan isticeksin bu devirde teknoloji bu kadar ilerlemiş normal doğummu kaldı demiş ben bunu duyunca şok yaşadım resmen yüzüm aynen böyle :53::53::53::53::53:
benim eşim olsa yine sezeryan yaparım kız kardeşimide sezeryan yaptım demiş

dedim bu kadar şeyi duyduktan o doktora devam ediyormusun ben olsam bir daha adını anmam dedim
baktım kız dediki bana aslında doktor haklı sanırım benimde bir doktor arkadaşım var başka oda sezeryan en iyisini diyor falan filan
kızda zaten sezeryan istiyormuş yani
ama ne bilim doktorunda tutumu bana çok garip geldi
dedimki sen bu doktora normal doğrucam desen napar yapar seni sezeryan yapar zaten dedim ya boynunu kordon dolandı der ya suyu az der bişi bahane eder dedim oda olsun dedi
bu kadar sezeryan yanlısı doktor bana çok çok tuhaf geldi ya
hani sezeryan olunur olunmaz değil ama doktorun söyleyişi çok çok garip hani derki normal bekleriz ama zorunlu durumda sezeryen yaparız adam direk sezeryan tellalı çıkmış :20::20::20:

sezeryan daha pahlı çok normal
bu zihniyetten nefret ediyoum ben olsam o doktora asla gitmezdim.

ohhhhhhhhh hamile tişörtüde hazır mis misssssssssssssssssss :1::1::1:

evet uzun zamandır var ama komik duruyor:1:
akşam bir daha giyeyim bakıyım nasıl olucak :9:

ya aslında bende duphalac var
hamilelere verilio
çok zorda kalmıtım bikez gaz kabızlık resmen patlicaktım
bi gün içtim öyle rahatladım
ama doktor mecbur kalmadıkça vermediğini söyledi
ve magnezyumu yazarken eğerki kabızlık yaşarsan günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi
magnezyumun zararı yokmuş

Duphalac aldım ben de umarım işe yarar, çünkü kaç gün oldu yok bişi... Çok gazım da yok benim ama ...Magnezyum işini anlamıyorum ben, benim bildiğim o en çok muzda var, e muzda kabız yapar :27:

sezeryan daha pahlı çok normal
bu zihniyetten nefret ediyoum ben olsam o doktora asla gitmezdim.

evet uzun zamandır var ama komik duruyor:1:
akşam bir daha giyeyim bakıyım nasıl olucak :9:[/boyle diyen bi doktora bende gitmem valla
evet ben zaten birde ona şaşırdım kız gayet normal bulmuş konuştuklarını doktorun oda benim garipsememi garipsedi :9::9::9:
bu sene erkek senesi heralde cuma günü bende gidicem bakalım benim bebiş ne

seninki artık kesin söyler maşallah 16.haftadasın sen :nazar:

ya aslında bende duphalac var
hamilelere verilio
çok zorda kalmıtım bikez gaz kabızlık resmen patlicaktım
bi gün içtim öyle rahatladım
ama doktor mecbur kalmadıkça vermediğini söyledi
ve magnezyumu yazarken eğerki kabızlık yaşarsan günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi
magnezyumun zararı yokmuş

Duphalac aldım ben de umarım işe yarar, çünkü kaç gün oldu yok bişi... Çok gazım da yok benim ama ...Magnezyum işini anlamıyorum ben, benim bildiğim o en çok muzda var, e muzda kabız yapar :27:
canım muzda en çok magnezyum değil potasyum var sen yanlış biliyo olmayasın

b blim onunda gönlü sezeryandan yana o zaman.
teyzem gibi korkudan sezeryan istiyor ama bahanesi ilki sezeryan oldu ya ondan diyor.
kızı 10 yaşına girecek istese çatır çatır doğurur.
hatta yüzüne de diyorum kızıyor :1::1::1: sen normal doğur görelim diyor.
tercih meselesi tabiki de ama bahanesi olamaz ya ben hala doğumuma karar vermedim mi
böyle konuşuyorum benim de sezeryan olabilir ama kendim istediğim için olur :9:

b blim onunda gönlü sezeryandan yana o zaman.
teyzem gibi korkudan sezeryan istiyor ama bahanesi ilki sezeryan oldu ya ondan diyor.
kızı 10 yaşına girecek istese çatır çatır doğurur.
hatta yüzüne de diyorum kızıyor :1::1::1: sen normal doğur görelim diyor.
tercih meselesi tabiki de ama bahanesi olamaz ya ben hala doğumuma karar vermedim mi
böyle konuşuyorum benim de sezeryan olabilir ama kendim istediğim için olur :9:

evet evet sezeryan olacak zaten
bana diyorki doğum anomolilerinin nedeni normal doğummuş
tövbe yarabbim dedim içimden

SunShine bak muzun besin değerleri canım

100 gr. soyulup dilimlenmiş taze muz yaklaşık 85 kaloridir ve içerdiği besin değerleri şöyle sıralanabilir:

•1,1 gr. protein
•22.2 gr. karbonhidrat
•0 kolesterol
•0,2 gr. yağ
•0,5 gr. lif
•26 mgr. fosfor
•8 mgr. kalsiyum
•0,7 mgr. demir
•1 mgr. sodyum
•370 mgr. potasyum
•33 mgr. magnezyum
•190 IU A vitamini