- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Eki Görüntüle 777506
Pardon canlar yamuk olmuş..
çok tatlı seninle göbeğimiz aynı sanki

dün ilk kez hamile tsşhrt umu giydim kuzenime giderken herkes bayıldı ama hala büyük 1-2 aya daha güzel durur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 777506
hee söylemesi lazım
öyleyse benimki niye söylemedi
ne gaddar bi toktorum var allam
göbeğin ne alemde kronik kızların göbekler fora valla![]()
gööbek dedim göbek fotosu gelmiş
maşallah maşallah:)
ne cici şekillenmiş göbeğin
yaa ben çekip koyardım ama kart okutucu yok yanımda hoş sizinki gibi göbek yok hala ben de çocuk içime kaçtı çıkmıo sanki
Bende hamilelikten önce de vardı azıcık ondan olsa gerek.
Tam rejime başlamış 3 kilo vermiştim ki sonuç bu..
Kocam diyordu doğur sonra toptan ver diye onun dediği olacak inşallah..![]()
Kıskandım ekleyenleri akşam foto çekip eklicem bendeBenim göbeğim vardı öncesinde de o yüzden hamile gibim durmuyor ama büyüdü tabi.
Sende ekle olur mu
![]()
Valla normalde 4.-5. ayda belli olması lazım ama benim daha 2.ay dolduğunda belliydi canım. Biz hormonluyuz sende sorun yok
Teşekkür ederim bu arada..
çok tatlı seninle göbeğimiz aynı sankiaynı büyütüyoruz
dün ilk kez hamile tsşhrt umu giydim kuzenime giderken herkes bayıldı ama hala büyük 1-2 aya daha güzel durur![]()
ben perşembe günü 2 li test sonuçlarımı göstermeye gidicem. gidince de ısrarla sorucam. yoksa 9 eylüle kadar öyle mi böyle mi diye beklemek zorunda kalıcam.benim doktor geçen çarşamba günü alttan bakarsam görürüm dedi. merak ediyorum cinsiyeti belli olanlar karından mı baktı vajinal mi baktı? bana biraz saçma geldi görünür yani karından bence :)
eveet bu işi bu akşam ya da yarın halledelim bi biz eksik kaldık:13:
ay benişim göbeğimden nolcaksa ama işte heves![]()
Sanırım öyle canım. Aramızda olsa olsa 20 kilo vardır![]()
![]()
Sözde herkes eve gidince fotoğraf yükleyecekti (ben dahil)
Herkes kocasını görünce unutmuş :119:
Doğurunca diyet topiğinde birleşelim ''2014 şubat anneleri diyet yapıyor''![]()
eveet bu işi bu akşam ya da yarın halledelim bi biz eksik kaldık:13:
ay benişim göbeğimden nolcaksa ama işte heves
allah seni napmasın hormonlu deme kendine
ben 4. aydayım işte ama daha geçen hafta azıcık çıktı
beklioz bakalım belki boydansır falan diomm![]()
Lepi senin göbek birden salcak kendini benceBir sabah uyandığında koca bir göbeğin olabilir
![]()
Benim boyum da 1,70 canım. Boydan olduğunu pek sanmıyorum. Genetik biraz bu. Annende nasılsa sende de öyle oluyor sanırım.
Kendim bile şaşırıyorum. İçimdeki 25 gr bişey bu göbek de neyin nesi diye![]()
20 kg mı ? ne diyorsun kız saçmalama![]()
Günaydın güzel annişlernasılsınız?
yok kuzum kocayı görünce unutmadımeve gittim bulantım hafifti.yemegi hazır edip fırına koydum,pilav yaptım,salata yaptım.sonra kociş geldi yemek yedik.sonra iyiyim iyiyim dedim ütü yaptım bi dünya....
sonra dus al banyo wc yıka falan sonra pilim bitmiş
gece de çok sıcaktı zaten....klimayı açıp uyuduk bi kaç saat snra kalkıp kapadım ama ayaklarım nasıl sızlıyo şimdi.ondan mı acaba.dus da almıştım:44:
bir de kocişe küstüm.ona küs olduğum da rahat uyuyamıyorum ,sürekli kabus görüyorum.uyanıyorum....ama haketti o başka
![]()
dün kocama seket bakarken kendime bişeyler aldım
hamile kıyafetlerine ısınamadım
şimdilik onun yerine beni 6. 7. aya kadar idare edecek
şifon gömelkelre sardım
kotonda da indirimde buldum gene kaptım
ben 38 im ama aldıklarım 40 falan üstümde de garip durmuo kolsuz olunca
aldıklarım baya vakit idare eder artık bi tek pantolon alırım o da bi kaç aya anca
Görünüşe göre sen 45-50 civarısın canım. Ben ise bu sabah itibari ile 75 kiloyum
Göbeklerin anca şekli benziyor olabilir![]()
hiç göstermiyorsun ama sen nasıl 75 oluyorsun ters görmüş olmayasın![]()
54 kiloyum şuanda sabah 53,7 çıktım aç karna ama 54 olmuşumdur koca bir ekmek arası hüplettim çünkü![]()
canım inşallah sonuçların güzel çıkarrr inşallah cinsiyetinide öğrenirsinnnnnnGünaydın lepi... Sen kaçta kalkıyorsun yarış olursa ben kalktığım gibi girerim.05:30 da
Bugün ikili test sonuçlarımızı göstermeye gidicez doktora inşallah cinsiyet konusunda da bir şey söyler :18::18::18::18:
oooyyyyyyyyy göbüş çıkmışşş desene bebişin kedini yavaş yavaş gösteriyorrr ama benim göbek sıfır göbekkkkkkkkEki Görüntüle 777506
Kızlar herkese günaydıııııınnnn... gece ne sıcaktı uyuyabildiniz mi arkadaşlar?
hiç göstermiyorsun ama sen nasıl 75 oluyorsun ters görmüş olmayasın![]()
54 kiloyum şuanda sabah 53,7 çıktım aç karna ama 54 olmuşumdur koca bir ekmek arası hüplettim çünkü![]()