2014 Şubat Anneleri

hee söylemesi lazım:1:
öyleyse benimki niye söylemedi
ne gaddar bi toktorum var allam:19:
göbeğin ne alemde kronik kızların göbekler fora valla:32:

Kıskandım ekleyenleri akşam foto çekip eklicem bende :14: Benim göbeğim vardı öncesinde de o yüzden hamile gibim durmuyor ama büyüdü tabi. :34::34::34: Sende ekle olur mu :16::16::16:

gööbek dedim göbek fotosu gelmiş
maşallah maşallah:)
ne cici şekillenmiş göbeğin:nazar:

yaa ben çekip koyardım ama kart okutucu yok yanımda hoş sizinki gibi göbek yok hala ben de çocuk içime kaçtı çıkmıo sanki

Valla normalde 4.-5. ayda belli olması lazım ama benim daha 2.ay dolduğunda belliydi canım. Biz hormonluyuz sende sorun yok :9:
Teşekkür ederim bu arada..

Bende hamilelikten önce de vardı azıcık ondan olsa gerek. :1:
Tam rejime başlamış 3 kilo vermiştim ki sonuç bu..
Kocam diyordu doğur sonra toptan ver diye onun dediği olacak inşallah.. :9:

Doğurunca diyet topiğinde birleşelim ''2014 şubat anneleri diyet yapıyor'' :9::9::9:

Kıskandım ekleyenleri akşam foto çekip eklicem bende :14: Benim göbeğim vardı öncesinde de o yüzden hamile gibim durmuyor ama büyüdü tabi. :34::34::34: Sende ekle olur mu :16::16::16:

eveet bu işi bu akşam ya da yarın halledelim bi biz eksik kaldık:13:
ay benişim göbeğimden nolcaksa ama işte heves:1:

Valla normalde 4.-5. ayda belli olması lazım ama benim daha 2.ay dolduğunda belliydi canım. Biz hormonluyuz sende sorun yok :9:
Teşekkür ederim bu arada..

allah seni napmasın hormonlu deme kendine
ben 4. aydayım işte ama daha geçen hafta azıcık çıktı:1:
beklioz bakalım belki boydansır falan diomm:31:

ben perşembe günü 2 li test sonuçlarımı göstermeye gidicem. gidince de ısrarla sorucam. yoksa 9 eylüle kadar öyle mi böyle mi diye beklemek zorunda kalıcam.benim doktor geçen çarşamba günü alttan bakarsam görürüm dedi. merak ediyorum cinsiyeti belli olanlar karından mı baktı vajinal mi baktı? bana biraz saçma geldi görünür yani karından bence :)

Vajinal de ultrason görüntüsü çok daha net oluyor. Çok merak ediyorsan baktır derim.

Günaydın güzel annişler:16::16:nasılsınız?

Sözde herkes eve gidince fotoğraf yükleyecekti (ben dahil)
Herkes kocasını görünce unutmuş :119:

yok kuzum kocayı görünce unutmadım:1: eve gittim bulantım hafifti.yemegi hazır edip fırına koydum,pilav yaptım,salata yaptım.sonra kociş geldi yemek yedik.sonra iyiyim iyiyim dedim ütü yaptım bi dünya....:8::8: sonra dus al banyo wc yıka falan sonra pilim bitmiş :9::9::9:

gece de çok sıcaktı zaten....klimayı açıp uyuduk bi kaç saat snra kalkıp kapadım ama ayaklarım nasıl sızlıyo şimdi.ondan mı acaba.dus da almıştım:44:

bir de kocişe küstüm.ona küs olduğum da rahat uyuyamıyorum ,sürekli kabus görüyorum.uyanıyorum....:14::14: ama haketti o başka :19::19:

dün kocama seket bakarken kendime bişeyler aldım:31:
hamile kıyafetlerine ısınamadım
şimdilik onun yerine beni 6. 7. aya kadar idare edecek
şifon gömelkelre sardım
kotonda da indirimde buldum gene kaptım :52:
ben 38 im ama aldıklarım 40 falan üstümde de garip durmuo kolsuz olunca
aldıklarım baya vakit idare eder artık bi tek pantolon alırım o da bi kaç aya anca

eveet bu işi bu akşam ya da yarın halledelim bi biz eksik kaldık:13:
ay benişim göbeğimden nolcaksa ama işte heves:1:

allah seni napmasın hormonlu deme kendine
ben 4. aydayım işte ama daha geçen hafta azıcık çıktı:1:
beklioz bakalım belki boydansır falan diomm:31:

Benim boyum da 1,70 canım. Boydan olduğunu pek sanmıyorum. Genetik biraz bu. Annende nasılsa sende de öyle oluyor sanırım.
Kendim bile şaşırıyorum. İçimdeki 25 gr bişey bu göbek de neyin nesi diye :1:

Lepi senin göbek birden salcak kendini bence :9::9::9: Bir sabah uyandığında koca bir göbeğin olabilir :27::27::27:

diyorum ya bi salsam çıkcak da içimde tutuom yarısını:9:

Benim boyum da 1,70 canım. Boydan olduğunu pek sanmıyorum. Genetik biraz bu. Annende nasılsa sende de öyle oluyor sanırım.
Kendim bile şaşırıyorum. İçimdeki 25 gr bişey bu göbek de neyin nesi diye :1:

ozaman genetik olabilir
bi de benim rahmim arkaya dönüktü
anca bu haftalar dikleşip öne geliyormuş rahim
sanırım o aşamadayım

20 kg mı ? ne diyorsun kız saçmalama :20:

Görünüşe göre sen 45-50 civarısın canım. Ben ise bu sabah itibari ile 75 kiloyum :52:
Göbeklerin anca şekli benziyor olabilir :1:

Günaydın güzel annişler:16::16:nasılsınız?

yok kuzum kocayı görünce unutmadım:1: eve gittim bulantım hafifti.yemegi hazır edip fırına koydum,pilav yaptım,salata yaptım.sonra kociş geldi yemek yedik.sonra iyiyim iyiyim dedim ütü yaptım bi dünya....:8::8: sonra dus al banyo wc yıka falan sonra pilim bitmiş :9::9::9:

gece de çok sıcaktı zaten....klimayı açıp uyuduk bi kaç saat snra kalkıp kapadım ama ayaklarım nasıl sızlıyo şimdi.ondan mı acaba.dus da almıştım:44:

bir de kocişe küstüm.ona küs olduğum da rahat uyuyamıyorum ,sürekli kabus görüyorum.uyanıyorum....:14::14: ama haketti o başka :19::19:

Ahh o kocalar zaten kızılcık sopasını hak ediyorlar. Kendini o kadar yorma ama sen. İlla yapıcam diyorsan her gün 1 2 bişey yap. Ben doğru düzgün yemek bile yapmıyorum..

dün kocama seket bakarken kendime bişeyler aldım:31:
hamile kıyafetlerine ısınamadım
şimdilik onun yerine beni 6. 7. aya kadar idare edecek
şifon gömelkelre sardım
kotonda da indirimde buldum gene kaptım :52:
ben 38 im ama aldıklarım 40 falan üstümde de garip durmuo kolsuz olunca
aldıklarım baya vakit idare eder artık bi tek pantolon alırım o da bi kaç aya anca

Bende alıcam kendime en azından pantalon. pantalonlarım çok sıkıyor artık birinin düğmesi kopup duruyor :9::9::9:

Görünüşe göre sen 45-50 civarısın canım. Ben ise bu sabah itibari ile 75 kiloyum :52:
Göbeklerin anca şekli benziyor olabilir :1:

hiç göstermiyorsun ama sen nasıl 75 oluyorsun ters görmüş olmayasın :1:
54 kiloyum şuanda sabah 53,7 çıktım aç karna ama 54 olmuşumdur koca bir ekmek arası hüplettim çünkü:47:

54 kiloyum şuanda sabah 53,7 çıktım aç karna ama 54 olmuşumdur koca bir ekmek arası hüplettim çünkü:47:

ama ama ben ne zaman yemekleri hüpletebilmeye başlayacağım yaaaa.... :( bu sabah bir tost aldım elime hepsini bitiremedim, noolucak benim halim kızlar.

İstanbul grubu buluşma işi nooldu, hevesler çabuk mu söndü???

Son düzenleme:
Günaydın lepi... Sen kaçta kalkıyorsun yarış olursa ben kalktığım gibi girerim.05:30 da :9::9::9:

Bugün ikili test sonuçlarımızı göstermeye gidicez doktora inşallah cinsiyet konusunda da bir şey söyler :18::18::18::18:
canım inşallah sonuçların güzel çıkarrr inşallah cinsiyetinide öğrenirsinnnnnn
oooyyyyyyyyy göbüş çıkmışşş desene bebişin kedini yavaş yavaş gösteriyorrr ama benim göbek sıfır göbekkkkkkkk
Kızlar herkese günaydıııııınnnn... gece ne sıcaktı uyuyabildiniz mi arkadaşlar?

canım sorma yaaaaa sıcaklar benide mahvettiii sıcaktan bende uyuyamıyorummmm

Valla canım boyum 1,70. En normal zamanlarımda 58-60 arası gidip geliyordum. Stresten kilo alan bir insanım. Düğün öncesi ve sonrası 15 kilo aldım işte. Kimse inanmıyor zaten 75 kilo olduğuma :1:
O yüzden doğumdan sonra sağlam bir rejim yapmam gerek. Hem doğum öncesi kilolarım var hem doğum sonrası olacak.. :14:

Back
X