- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
canım inşallah sonuçların güzel çıkarrr inşallah cinsiyetinide öğrenirsinnnnnn
İnşallah taubecim. Sen neden sık gelmiyorsun aramıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah sonuçların güzel çıkarrr inşallah cinsiyetinide öğrenirsinnnnnn
Görünüşe göre sen 45-50 civarısın canım. Ben ise bu sabah itibari ile 75 kiloyum
Göbeklerin anca şekli benziyor olabilir
Ahh o kocalar zaten kızılcık sopasını hak ediyorlar. Kendini o kadar yorma ama sen. İlla yapıcam diyorsan her gün 1 2 bişey yap. Ben doğru düzgün yemek bile yapmıyorum..
ama ama ben ne zaman yemekleri hüpletebilmeye başlayacağım yaaaa....bu sabah bir tost aldım elime hepsini bitiremedim, noolucak benim halim kızlar.
İstanbul grubu buluşma işi nooldu, hevesler çabuk mu söndü???
İnşallah taubecim. Sen neden sık gelmiyorsun aramıza![]()
ama ama ben ne zaman yemekleri hüpletebilmeye başlayacağım yaaaa....bu sabah bir tost aldım elime hepsini bitiremedim, noolucak benim halim kızlar.
İstanbul grubu buluşma işi nooldu, hevesler çabuk mu söndü???
Valla canım boyum 1,70. En normal zamanlarımda 58-60 arası gidip geliyordum. Stresten kilo alan bir insanım. Düğün öncesi ve sonrası 15 kilo aldım işte. Kimse inanmıyor zaten 75 kilo olduğuma![]()
O yüzden doğumdan sonra sağlam bir rejim yapmam gerek. Hem doğum öncesi kilolarım var hem doğum sonrası olacak..![]()
Lepican , Kronikcan nabersiniz ya....![]()
canım cvp yazmasamda sizi takip ediyorummm yani sizleri unutmamışımm bende cuma günü kuzumu görmeye gidecemm çok özledim onuuu
yok tatlım normalde yormuyorum.hele dünkü yorgunluktan spnra bu kadar iş yapmamam gerektiğini anladım.yataga yattığımda belim ve kalça kemiğim agrıyodu,batıyodu saga sola dönerken.
temizliğe birini almak şart oldu ama.evi b.k götürüyo.unum da böceklenmiş kurtlanmış zaten,sinir oldum....anneme dün dedim ki önce sen bi gel eve bak söyle bi.temizliğe gelen kadın arkamdan sövmesin
![]()
Bende alıcam kendime en azından pantalon. pantalonlarım çok sıkıyor artık birinin düğmesi kopup duruyor![]()
ya ben de farkettim ki artık belim bacaklarım çok çabuk ağrıoyok tatlım normalde yormuyorum.hele dünkü yorgunluktan spnra bu kadar iş yapmamam gerektiğini anladım.yataga yattığımda belim ve kalça kemiğim agrıyodu,batıyodu saga sola dönerken.
temizliğe birini almak şart oldu ama.evi b.k götürüyo.unum da böceklenmiş kurtlanmış zaten,sinir oldum....anneme dün dedim ki önce sen bi gel eve bak söyle bi.temizliğe gelen kadın arkamdan sövmesin
![]()
bugünümüze şükür sen nasılsın frostucuğumLepican , Kronikcan nabersiniz ya....![]()
Günaydınlar..
sabah sabah sinirim bozuldu yine..
üstte sorun yokta pantalonlarımın hiçbiri olmuyor olmuyor olmuyor
kalçamdan geçecek bişey bulamıyorum işe gelirken ,sivilcelerimde cabası![]()
Günaydınlar..
Bende evlenmeden önce kocamın ağzını yoklamıştım ilerde zorlanırsam bikaç ayda bir cam kapı sildirmeye temizlikçi alırım diye.
Bizim analarımı hiç temizlikçi almadı ya bu zamana kadar diyip kapatmıştı ağzımı.
Şimdi yapamadığım herşeyi ona yaptırıyorum ayda bir alalım biz birini diyor ama yemezler![]()
Günaydınlar..
Ben iyiyim yavrucanla görüşmemiz var bugün. Sana yazcaktım lepiye sarınca kaynadın arada neden o kadar yordun kendini. 3 aydan sonra geçen hafta sadece lavaboları ovdum ve evi toparladım belim ağrıdıBende bayan almayı düşünüyorum ama şimdilik eşim yapıyor iyi kötü.Öğretmen evde şimdi okullar açılınca alırım sanırım artık
![]()
Dün ben çok yoğundum giremedim.Sönmemiştir hevesler dün doğru düzgün kimse giremedi konuşulamadı o yüzden bence.Sende İstanbuldaydın değil mi :26::26::26:
Bende evlenmeden önce kocamın ağzını yoklamıştım ilerde zorlanırsam bikaç ayda bir cam kapı sildirmeye temizlikçi alırım diye.
Bizim analarımı hiç temizlikçi almadı ya bu zamana kadar diyip kapatmıştı ağzımı.
Şimdi yapamadığım herşeyi ona yaptırıyorum ayda bir alalım biz birini diyor ama yemezler![]()
ya ben de farkettim ki artık belim bacaklarım çok çabuk ağrıo
azıcık iş yapsam pilim bitio
bebekler sömürüo enerjimizi:)
dün ben de mahvoldum kocam noldu keyfin yok dio
bilmioki pestilim çıkmış gülecek dermanım yok:2:
bugünümüze şükür sen nasılsın frostucuğum
Günaydınlar..
Benim eşim cam silme hariç her şeyi yaparım diyor.![]()
Daha sık yaz özletme kendini inşallah hayırlı haberler alırsın cuma günü sendeSen cinsiyeti öğrenebildin mi :26::26::26:
Günaydın canım. Benim de aynı. Bi tanesi oluyordu sıka sıka oda apışarasından yırtıldı geçen gün, kaldım donsuz
Sürekli elbise giyiyorum. Onlarda göğüs altından bollaşıyor ama onlar bile sıkmaya başladı.
Alışveriş zamanı geldi sanırım.
Bizim ki de evlenmeden önce süpürge tutar cam silerim sadece diyordu. Cam silmeyi de eledi. Herkes görcek olmaz öyle diyor.![]()