• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

hayır benim 3. transferim ilk ikisinde daha çok belirtim vardı kabızdım ve sonuç negatifti bunda sadece ayakta çok kalınca hafif regl sancısı gibi ağrım oluştu hala da aynı şekilde devam ediyor
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için❤️ Sağlıkla atlatın süreci inşallah. Ben t+2yim belirti arıyorum habire🥹

Kızlar bugün transfer hariç 10. Günüm hiçbir belirti yok arada batma oluyor ama daha yeni tam rahmimin üzerine adet sancısı girdi geçti. Normal mi? Kötü bir şey mi😒

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için❤️ Sağlıkla atlatın süreci inşallah. Ben t+2yim belirti arıyorum habire🥹
3. 4. gün sanki rahmimi birisi tırnaklıyor gibi bir his oluyordu arada en net belirti buydu diğerleri hep ilaç etkisiydi inşallah pozitif sonucu alırsın ❤️

Bende cok arastirdim dogal hamile olsaydim bu igne fitil olayi olmayacakti neden diye ama tup bebekle hamile kalinca progestoron hormonunu vucut gec salgilamaya basliyormus aradaki surede bu eksigi bu ilaclarla karsiliyormusuz

Bende cok arastirdim dogal hamile olsaydim bu igne fitil olayi olmayacakti neden diye ama tup bebekle hamile kalinca progestoron hormonunu vucut gec salgilamaya basliyormus aradaki surede bu eksigi bu ilaclarla karsiliyormusuz
8 haftadan sonra plasenta kendi hormonunu salgılıyor o zamandan sonra inşallah bırakırız kademeli olarak. Aynen bizim sonradan tutunuyor minnoşlar rabbime şükürler olsun böyle bir yöntem var.

Brn bu süreci pek araştırmadan gittim sadece doktor araştırması yapmıştım. Ama çoğu şeyi buradan öğrendim hiç duymadığım şeyler bide bize şükür çoğu şey yapılmadı ondam yabancı kalıyorum bazen😅😅

Evet keseyi gördük içinde yolk sac da vardı ama kalp atımı için haftaya çağırdı inşallah onu da duyarız. 5+2ymişim :)
Transferiniz ne zaman olmuştu. Ben de kendimi 5 diye hesaplıyorum ama daha 5 ocakta ultrasonum. Bir de kese yolk gördüğünüzde betanız var mıydı, varsa kaçtı

Son düzenleme:
Merhaba benimde t+8de 69 çıktı
Değer biraz düşük mü diye üzülmüştüm
2 güne tekrar vereceğim
Sizle aynı gidiyoruz galiba
Merhaba hayırlı olsun tebrik ederim 🥰 benim en son 482 çıktı doktorum 4 gün sonra tekrarlayalım sonra da kese için randevu verelim dedi🙏 sizde durumlar nedir🥰

Transferiniz ne zaman olmuştu. Ben de kedimi 5 diye hesaplıyorum ama daha 5 ocakta ultrasonum. Bir de kese yolk gördüğünüzde betanız var mıydı, varsa kaçtı
Transferim 5 aralıkta oldu. 15 aralıkta 276 çıktı 19 aralıkta 1750 çıktı beta. Bi daha baktırmadık.Bugun kese yolk gördük. Sizin doktorunuz hem kese hem kalp atımı için o tarihi vermiştir biz haftaya bi daha gideceğiz mecburen kalp atımı için

Ah inşallah öyledir. Çok teşekkür ederim 🫶🏼Milet kabız olurken bizim ishal oluş🥺 ne zaman belli olcak sonucunuz? Belirtileriniz var mı?
Ben 7. Gün dayanamadım kan testi verdim 13 çıktı beta. Erken gebelik yaptım silik çıktı. Şimdi 2 gün geçti üstünden şuan kan verdim sonucu bekliyorum. Arttı mı diye çok heyecanlıyım. Test günümü bekleyene kadar fazla test yapmış olcam ama olsun. Rabbim sevindirsin inşallah ya hepimizi. Bekliyorum çok stresliyim düşükle başlayınca tam sevinemedim hala ama çok ağladım mutluluktan

Transferim 5 aralıkta oldu. 15 aralıkta 276 çıktı 19 aralıkta 1750 çıktı beta. Bi daha baktırmadık.Bugun kese yolk gördük. Sizin doktorunuz hem kese hem kalp atımı için o tarihi vermiştir biz haftaya bi daha gideceğiz mecburen kalp atımı için
Evet hepsini tek seferde görelim diye verdi. Ama benim daha önce 2 kaybım olduğu için, korkuyorum, beklemek zor.

Back
X