2014 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 777528
Eki Görüntüle 777527

uleyyyn yakın çekim yapınca büyük göründü ama gaz o gaz bebek değil:))) yani işte kebabı fazla kaçırmışım görüntüsü....taze görüntü şimdi çektim ehueh:)))

Maşallah sana ve bebeğine karın çıktıkça daha bigüzel oluyor :)) benim daha çıkmadı ama 2 hafta var aramızda , çıkar herhalde :)

kızlar siz herkese dediniz mi hamile olduğunuzu
benim çevremin çoğu hala bilmio
zorda gelio şimdi hamileyim demek
ilk kez seni seviyorum demek gibi bişi ağzımdan garip çıkıo
bi de belli olmuo ya fazla saklayabiliom hala geniş giysilerle diom gittiği yere kadar:))

valla ben demedim ama söylediğim bir kaç kişi herkese söylemiş :) her gören hayırlı olsun diyor, ilk bi şaşırıyorum sonra anlıyorum hala kendim bile alışamadım hamileyim demek zor geliyor, şaka maka 3 ay oldu sorana daha yeni diyorum eşimde gülüyor, dört aylık bi tanıdık var herşeyi anlatıyor doğum doğum izni vs. ben burda rahatımda dışarda hayırlısı diyorum hep bi korku oluyor içimde gebelik hep risk gibi geliyor...

yani kaydadeğer hamile göbeği değil bizimkisi:))) dün erkek kardeşim geldi yurtdışından abla sen hamile değilmiydin diyor:)))))) bir de çok garip yaaa bana sordu her ilişkiye girince çocuk oluyor mu diye:))))))))) yok ama hayırdır dedim??? bence o filipinlerde bir halt yedi ama neyseeee:)))

bilginize oralarada çocuk bakıcılığı çook ucuzmuş 200 dolar ver havaya uçarlar diyor kardeşim hem ingilizce konuştukları için çocuğun ingilizce öğrenir abla dedi....çok fakir halkmış buzdolapları bile yokmuş genelinde,kulübe gibi yerde yaşıyorlar diyor...sen sadece çocuğuma bak,evi süpür de bir de insanlık namına ayda bir gezdirirsen kraliçe gibi hisseder kendini çünkü görmemişler zavallılar diyor:)))) valla aklıma yattı ben doğsun getiricem bir tane....oralarda adamlar günlük 1 dolara çalışıyorlarmış....haaa bu arada bana kardeşim gucci ve pradanın orjinal çantasını getirdi 45tl türk parasıyla şaka gibi:))))

benimki moldovyalı hizmetçi istio:1:
manyakmıdır nedir
ama bak filipinli olabilir:))
ya ben de istiom öyle çanta burda çok pahalı
senin kardeşte az değil he nası sordu utanmadan her defasında oluo mu die edepsiz:))

Valla benim bu göbekle söylememe gerek kalmıyor. Kolu komşu soruyormuş yengeme. Sizin gelinde bi değişiklik var hamile mi yoksa diye.
Soranlara söyleyin yeter. Ya da annem gibi yapın. Nasılsın diyenlere anneanne oluyorum diyor. :9:

Yahu birde sen 15.haftadasın dimi. :) Senin ki birden pörtlücek bence..

hehe anneme deme kimseye dedim dememiştir
bende de anlaşılmıo
otobüsde bilem yer vermiyorlar(dün boşalan yere uçtum resmen bu nedenle:27:)
sıkı da giyinmiyince bişey görünmüo
neyse 1 ayı var bence bu durumun 1 aya çıkar nereme dolcak bu çocuk

Maşallah sana ve bebeğine karın çıktıkça daha bigüzel oluyor :)) benim daha çıkmadı ama 2 hafta var aramızda , çıkar herhalde :)

valla ben demedim ama söylediğim bir kaç kişi herkese söylemiş :) her gören hayırlı olsun diyor, ilk bi şaşırıyorum sonra anlıyorum hala kendim bile alışamadım hamileyim demek zor geliyor, şaka maka 3 ay oldu sorana daha yeni diyorum eşimde gülüyor, dört aylık bi tanıdık var herşeyi anlatıyor doğum doğum izni vs. ben burda rahatımda dışarda hayırlısı diyorum hep bi korku oluyor içimde gebelik hep risk gibi geliyor...

ya işte benim de bekle bekle zor geldi bebek
hala gerçek mi diyorum korkuyorum diyince duyulunca bişi olur diye (Allah korusun)
bi de hamileyim mi dicem karnım çıkmadan komik hissederim ben:1:
bi kaç kişi bilio
bi kişide sanki ben herkese demişim gibi gitmiş iki kişiye daha demiş
geçen bi tanesi geldi karnıma yapıştı
e daha karnın çıkmamış dio
ben şok oldum tabi siz ne bilionuz dedim oysaki bi iş varmış da lepi yapamam hamile demiş X kişisi
bundan evvel de lepi şimdi bunu yapamaz diyip bi arkadaşa daha demiş
bence bana gerek kalmicak yakında herkes öğrencek

benimki moldovyalı hizmetçi istio:1:
manyakmıdır nedir
ama bak filipinli olabilir:))
ya ben de istiom öyle çanta burda çok pahalı
senin kardeşte az değil he nası sordu utanmadan her defasında oluo mu die edepsiz:))

hehe anneme deme kimseye dedim dememiştir
bende de anlaşılmıo
otobüsde bilem yer vermiyorlar(dün boşalan yere uçtum resmen bu nedenle:27:)
sıkı da giyinmiyince bişey görünmüo
neyse 1 ayı var bence bu durumun 1 aya çıkar nereme dolcak bu çocuk

Valla geçen gün alışveriş merkezinde asansöre bindik eşimle. Karşımda 5-6 aylık hamile bi bayan vardı.
Yaşlı bi teyze bindi. Bi o yana bakıyo bi bana. Aman hanginize yanaşayım ben dedi. Allah kurtarsın bu sıcaklarda işiniz zor dedi. Sağolun falan dedim ama şoka girdim. İlk kez fark etti yabancı biri. Asansörden indim yüzümde şapşal bi gülümseme :1:

Valla geçen gün alışveriş merkezinde asansöre bindik eşimle. Karşımda 5-6 aylık hamile bi bayan vardı.
Yaşlı bi teyze bindi. Bi o yana bakıyo bi bana. Aman hanginize yanaşayım ben dedi. Allah kurtarsın bu sıcaklarda işiniz zor dedi. Sağolun falan dedim ama şoka girdim. İlk kez fark etti yabancı biri. Asansörden indim yüzümde şapşal bi gülümseme :1:

hoşuna gitti dimi anlamalarııı seni gidi senii:D

ya işte benim de bekle bekle zor geldi bebek
hala gerçek mi diyorum korkuyorum diyince duyulunca bişi olur diye (Allah korusun)
bi de hamileyim mi dicem karnım çıkmadan komik hissederim ben:1:
bi kaç kişi bilio
bi kişide sanki ben herkese demişim gibi gitmiş iki kişiye daha demiş
geçen bi tanesi geldi karnıma yapıştı
e daha karnın çıkmamış dio
ben şok oldum tabi siz ne bilionuz dedim oysaki bi iş varmış da lepi yapamam hamile demiş X kişisi
bundan evvel de lepi şimdi bunu yapamaz diyip bi arkadaşa daha demiş
bence bana gerek kalmicak yakında herkes öğrencek

öyle olucak bencede :) bende söylemiyorum herkes öğreniyor, benimde nisan ayında bir düşüğüm var, onu söylemiştik hep düşünce herkese dert anlatmak çok yordu beni şimdi korkuyorum daha gebelik takvimi bile oluşturmadım düşün ( RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :) )
Allahtan burası var sürekli yazılanları takip ediyorum telefon elimden düşmüyor, eşim ''topikcanlarla'' o diyor hep , bizi unuttu :)

lepicim benim kardeşim 92 doğumlu,aslında çook içine kapanık biriydi burada kızlara bakamazdı bile utancından ve bence 4 erkek kardeşimin arasında en yakışıklısı hatta emre altuğa benzeten var...1,92 boyunda 85kg ( kız kardeşi olanlara duyrulur:9:) neyse bu çinde okuyor ama yazın ingilizce öğrenmek için gelmedi filipinlere geçti şimdi tekrar çine gitcek ama acaip değişmişş....fikirleri değişmiş ve acaip güven gelmiş....türk kızlarına hayatta bakmam artık diyor...oralarda çok güzeller var bir de acaip rahatlar diyor...burda bir kezbana meraba de terbiyesiz diyip kovar orada git selam de hemen konuşuyorlar ve seviyeli yani diyor...adriana lima halt etmiş o derece güzeller var ama hiçç havalı değiller diyor:)))) biraz haklı galibaa...haa bir de onun bulunduğu üniye çinli girmesi yasak her milletten insan varmışş neysee ben alışveriş bölümüyle ilgileniyorum:))))

öyle olucak bencede :) bende söylemiyorum herkes öğreniyor, benimde nisan ayında bir düşüğüm var, onu söylemiştik hep düşünce herkese dert anlatmak çok yordu beni şimdi korkuyorum daha gebelik takvimi bile oluşturmadım düşün ( RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :) )
Allahtan burası var sürekli yazılanları takip ediyorum telefon elimden düşmüyor, eşim ''topikcanlarla'' o diyor hep , bizi unuttu :)

hehe topikcanız biz:)
yap çizelgeni başta ben de korkup yapamammıştım
ama Allahın izniyle tehlikeli kısmı atlattık artık
alttan gelişimini okumak zevkli oluo

ayy ne güzel keşke beni de anlasalar....daha geçen minibüs durdu ama biraz ileride bende olabildiğnce hızlı yürüyorum adam sesleniyor abla hadi ama gençsin birde koşsana diyor:)))))))))) kardeşim hastayım dedim o dereceeee:))))

hoşuna gitti dimi anlamalarııı seni gidi senii:D

Ne yalan söyliyeyim gitti valla. O zamandan beri herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. :1:

ayy ne güzel keşke beni de anlasalar....daha geçen minibüs durdu ama biraz ileride bende olabildiğnce hızlı yürüyorum adam sesleniyor abla hadi ama gençsin birde koşsana diyor:)))))))))) kardeşim hastayım dedim o dereceeee:))))

Ah o dolmuşçular adamı öldürür zaten :9: Az daha dayan bak gör önümüzdeki ay bize yetişirsin.

lepicim benim kardeşim 92 doğumlu,aslında çook içine kapanık biriydi burada kızlara bakamazdı bile utancından ve bence 4 erkek kardeşimin arasında en yakışıklısı hatta emre altuğa benzeten var...1,92 boyunda 85kg ( kız kardeşi olanlara duyrulur:9:) neyse bu çinde okuyor ama yazın ingilizce öğrenmek için gelmedi filipinlere geçti şimdi tekrar çine gitcek ama acaip değişmişş....fikirleri değişmiş ve acaip güven gelmiş....türk kızlarına hayatta bakmam artık diyor...oralarda çok güzeller var bir de acaip rahatlar diyor...burda bir kezbana meraba de terbiyesiz diyip kovar orada git selam de hemen konuşuyorlar ve seviyeli yani diyor...adriana lima halt etmiş o derece güzeller var ama hiçç havalı değiller diyor:)))) biraz haklı galibaa...haa bir de onun bulunduğu üniye çinli girmesi yasak her milletten insan varmışş neysee ben alışveriş bölümüyle ilgileniyorum:))))

iyiymiş ya:)
dicektim ki çinliler makyaj güzeli:)
ama çinli yokmuş okulda
ozaman avrupalı falandır
onlar gherçekten güzel oluo ama ya
ben de bakıom valla makyajsız bi içim sular bi de bazı milletler çok sempatik oluo
tüğrkler olarak biz biraz kasıntıyız çocuk haklı
her merhaba diyene "coşkun" muamelesi yapıoz
ama erkeklerinde çoğu "coşkun" bizim suçumuz ne normalini de bulup evlenioz işte:D

evet canım sonun da geldim,,, çok özlemişim sizi ve burayı, rabbim ayırmasın inşallah

amiin güzelim....inşallah hep güzel haberler duyarız...ben arada ağustos anneleri topiğine bakıyorum doğum hikayelerini paylaşıyorlar artık ama bakmıcam birdaha korktuummmmm

iyiymiş ya:)
dicektim ki çinliler makyaj güzeli:)
ama çinli yokmuş okulda
ozaman avrupalı falandır
onlar gherçekten güzel oluo ama ya
ben de bakıom valla makyajsız bi içim sular bi de bazı milletler çok sempatik oluo
tüğrkler olarak biz biraz kasıntıyız çocuk haklı
her merhaba diyene "coşkun" muamelesi yapıoz
ama erkeklerinde çoğu "coşkun" bizim suçumuz ne normalini de bulup evlenioz işte:D

hakkaten biz napalım kro çookkk...
bir de diyelim ki konuştuk motor muamelesi görüyoruz afedersin:)
yahu şu slav ırkı hakkaten ama güzel yaaa...litvanya,moldovya rus ya rebbiimm kocalarımızdan ırakkkk:)))

e bebeğe baktım teyzemin bebeğe bişeyler almak için beğenemedim

ayrıca face grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar
facebooktan benimle arkadaş olmaları gerekmekte özel mesaj ile bu işi halledebiliriz
dün sanırım birisi yazmış görmedim :16:

Son düzenleme:
Ne yalan söyliyeyim gitti valla. O zamandan beri herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. :1:

Ah o dolmuşçular adamı öldürür zaten :9: Az daha dayan bak gör önümüzdeki ay bize yetişirsin.

yetişcem inşallah tabiii...daha bebişi görmeme 2 hafta var nası merak ediyorum bir bilsenn...göbekte olmayınca büyümüyor bu galiba diyorum:)

:nazar:Maşallah canım akşam akşam bu kadar işi nasıl yaptın? İşten dönünce bir de he valla bravo, ama çok yorma kendini, çok da alıştırma :)

tatlım napim.2-3 haftada bir de yapmak lazım mecbur yoksa kokacak ev:1:..kociş sadece ev süpürür siler balkon yıkar..diğer işleri yap desem arkasından yine yapmak zorunda kalırım.şimdi de öyle ama napim katlanıcaz :1::1:

Unutur muyum seni :5::5::5: Çok yoğunum bir kaç gündür :43::43::43: Bence eylüle doğru almak daha mantıklı.Sonuçta evine gelen de senin hamile olduğunu bilerek geliyor dört dörtlük temizlik,ikram beklemez.Ben bu mantıkta rahat rahat takılıyorum :27::27::27: Ben halılarımı bile geç yıkatmayı düşünüyorum :34::34::34: Bizim burda da çok pahalı günlük 120 tl :53::53::53:

haklısın valla kuzum.ekim de kurban bayramı ekim bası alırım bende ama halıları seremeyebilirim sıcak olur ekim de adana :31 neyse duruma göre bakarım artık bende :31:

kızlar siz herkese dediniz mi hamile olduğunuzu
benim çevremin çoğu hala bilmio
zorda gelio şimdi hamileyim demek
ilk kez seni seviyorum demek gibi bişi ağzımdan garip çıkıo
bi de belli olmuo ya fazla saklayabiliom hala geniş giysilerle diom gittiği yere kadar:))

benim çevrem de biliyo tatlım....akrabaların haberi var mı bilmiorum....annem falan öle direkt söylemez soran olursa belki :1:

Anneler size bişey danışıcam.
Nasıl evlerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben karar kara kışın nasıl ısınacağımızı düşünüyorum.
Bizim buraya henüz doğal gaz gelmedi. Geçen kış klimayla ısındık ama ne kadar buhar makinası kullansan da klima havaya kurutur diyorlar. Soba kursak bi çok sıcak bi çok soğuk çocuk hasta olur diyorlar. İçi su dolu petekler varmış sanırım onlar çok iyi ısıtıyor dediler ama hiçbir yerde görmedim daha önce.
Var mı tavsiyeleriniz?

Back
X