2014 Şubat Anneleri

canım biz de buradan ayrılmıyoruz ki zaten. ama istersen ben seni ekliyim gruba. :))

grubu açan benim
istemedikten sonra da buradan ayrılmam tabiki de.
şöyle bişey var ama doğum sonrası kk girmem benim çok zor olur ama facede saniyesinde bakabilirim benim için çok iyi oldu

heheh ben biraz özürlüyüm arkadaşlar bu face konusunda bir de cep telimde internet olmadığı için ve olsa da öyle küçük küçük yazılardan sıkıldığım için girmem....siz doğumdan sonra tel yoluyla takipte olursunuz heralde yahuu ben çok antiteknolojik biriyim yaaaaaa:(((((((( ama sincap ekle güzelim sen beni listeye göreyim oraları da:)))

bu arad kızlarr benim sağ popom acaip ağrıyor böyle kas ağrısı gibi ama 1 aydır varrr....bacaklarımda çekilme ya da sancı yokk ama sağ lob acaip oldu yaa....sert yere oturunca geçiyor ama koltukta ya da yatakta uzanayım kalkamıyorum nerdeysee...öyle durduk yerde zonklama yok sadece yürürken ve kalkarken oluyor nooldu bana yaa daha çok erken böyle ağrılar için bence:(((

izmir canım.

Müteahitin suçu yok canım. Delik var ama üzerini kartonpiyerle kapattırdık biz. çünkü doğalgaz döşenmeye başlamıştı ve bu yaz sonu bitecekti ama beklediğimiz gibi olmayacak. çalışmalar durduruldu.

izmir zaten çok soğuk olmaz bildiğim yani sobaya falan gerek yok bence
tabi yine sen bilirsin ama

fanlar çok güzel ısıtıyor ben geçen yıl minnacık bir fan aldım bazı günler onu kullandım küçük odayı hemen ısıttı onun büyüklerinden deneyebilirsin diye düşünüyorum güzel ısıtıyor

İzmir canım.

canım bende izmirdeyim:) hangi hastaneye gidiyorsun ?

Valla canım bugüne kadar Şirinyerdeki Tahir Özgüder in özel muayenehanesine gittim ama rapor yazmak için testler için vs. bizi Özel çınarlıya gönderdi. Bi haftada 190 tl bayılınca vazgeçtik.
Egepol e randevu aldım Ayşen Hanım'a. Bu c.tesi ilk randevum.
Sen?

Şansızlığa bak :31::31::31:

Yaşadığımız şeyin tam adı bu maalesef :( Olsun vardır bi hayır :1:

heheh ben biraz özürlüyüm arkadaşlar bu face konusunda bir de cep telimde internet olmadığı için ve olsa da öyle küçük küçük yazılardan sıkıldığım için girmem....siz doğumdan sonra tel yoluyla takipte olursunuz heralde yahuu ben çok antiteknolojik biriyim yaaaaaa:(((((((( ama sincap ekle güzelim sen beni listeye göreyim oraları da:)))

bu arad kızlarr benim sağ popom acaip ağrıyor böyle kas ağrısı gibi ama 1 aydır varrr....bacaklarımda çekilme ya da sancı yokk ama sağ lob acaip oldu yaa....sert yere oturunca geçiyor ama koltukta ya da yatakta uzanayım kalkamıyorum nerdeysee...öyle durduk yerde zonklama yok sadece yürürken ve kalkarken oluyor nooldu bana yaa daha çok erken böyle ağrılar için bence:(((

siyatik ağrısı tatlım bendede var o hatta geçen haftalarda burayada yazmıştım
gebelikte kaslar gevşiyor rahimde gelip sinire baskı yapıyor al sana siyatik siniri ağrısı bilirim o ağrıyı oğlumdada yaşadım çektim ben

gebelikte kaslar gevşiyor rahimde gelip sinire baskı yapıyor al sana siyatik siniri ağrısı bilirim o ağrıyı oğlumdada yaşadım çektim ben

Kuyruk sokumundaki ağrıda bundan kaynaklımıdır :17::17::17:

fanlar çok güzel ısıtıyor ben geçen yıl minnacık bir fan aldım bazı günler onu kullandım küçük odayı hemen ısıttı onun büyüklerinden deneyebilirsin diye düşünüyorum güzel ısıtıyor

Valla canım biz orman kenarında oturuyoruz. İzmir in merkezi yerlerine göre 3-4 derece değişiyor. Üstelik 3. kattayız cepheler açık. Klima açık olmasına rağmen battaniyeyle örtündüğümüzü biliyorum geçen sene. :31:

Valla canım bugüne kadar Şirinyerdeki Tahir Özgüder in özel muayenehanesine gittim ama rapor yazmak için testler için vs. bizi Özel çınarlıya gönderdi. Bi haftada 190 tl bayılınca vazgeçtik.
Sen?

Anladım canım, ben kent hastanesine gidiyorum, orasıda biraz pahalı ama doktorumu çok seviyorum vazgeçemiyorum:)

yapma yaaaa:((( yok mu bunun bir çaresi tedavisi??? bak mesela sabah namaza kalktım hatta yataktan kalkarken çok zorlandım neyse abdestimi aldım zorla durdum namaza....gayet kılıyorum ayakta daha 2.rekatta geçti ağrısıı....yani böyle iş yapınca sert zemine oturunca geçiyor öyle zonklama yok durduk yerde....şimdi size yazarken pc koltuğunda oturuyorum hiç ağrı yook hatta kalkarken de yok ama az önce midem bulandı biraz divana uzandım kalkarken öldüm sankii....dahiliyeciye mi gidiim napimm pekii????

canım izmirin soğuğu acayip oluyor:)) hiç sanıldığı gibi sıcak değil kışın kuru soğuk berbat :)

yapma yaaaa:((( yok mu bunun bir çaresi tedavisi??? Bak mesela sabah namaza kalktım hatta yataktan kalkarken çok zorlandım neyse abdestimi aldım zorla durdum namaza....gayet kılıyorum ayakta daha 2.rekatta geçti ağrısıı....yani böyle iş yapınca sert zemine oturunca geçiyor öyle zonklama yok durduk yerde....şimdi size yazarken pc koltuğunda oturuyorum hiç ağrı yook hatta kalkarken de yok ama az önce midem bulandı biraz divana uzandım kalkarken öldüm sankii....dahiliyeciye mi gidiim napimm pekii????

canım ben oğlumda karnım daha büyüktü 6 aylık falandım sanırım fizik tedaviye gittim ozaman baya geçmişti fakat nette siyatikle ilgili yazıları okuduğumda 15-20 gün içinde ağrının zaten kaybolacağı yazıyor yani benimki tedavidenmi geçti yoksa zaten geçecekmiydi bilmiyorum inan

ama benim ağrım çok fazlaydı öyleki sağ bacağımı sürüyerek yürüyordum oturduğum yerden ilk kalktığımda

ekledim seni canım benim... :))

Sen?

Anladım canım, ben kent hastanesine gidiyorum, orasıda biraz pahalı ama doktorumu çok seviyorum vazgeçemiyorum:)

Ben Sarnıç'ta oturuyorum canım. Havaalanının dibi. Yanı İzmir'in öbür ucu. O yüzden bana çok uzak kent ama bu Ayşen Hanım Kent hastanesi'nden gelmiş zaten buraya. Çok güzel şeyler duydum hakkında. Ona giden arkadaşlarım da var. O yüzden içim rahat şuan için.
Dilerim her birimiz için yolunda gider herşey.

Back
X