2014 Şubat Anneleri

sağol canım..bencede iyi düşünmüşsün gitmemek daha mantıklı doya doya tatilini yap döndükten sonra öğrenirsin cinsiyetini artık..

öyle yapcam artık zaten tatili en çok oğlum istiyor onun burnundan gelsin istemiyorum en çokta çok hevesli gün sayıyor şimdi kaç gün kaldı diye ben tatilde sinirle üzgün olursam oda yeterince eğlenemez

çocuk iki tane olunca ikisini ayrı düşünmek gerekiyor :34:

sosyoloji12 nin dikkatine özelden mesaj hakkım olmaığı için burdan yazıyorum 25 yaşındayım 2.çocuğuma hamileyim doguracagım muhtemel tarih 15.02.2014 cinsiyetimiz belli değil istanbuldayım şimdiden teşekurler

maşallah 25 yaşında ikinciye maşallah :nazar::nazar::nazar:
ilk çocuk kaç yaşında canım ?

öyle yapcam artık zaten tatili en çok oğlum istiyor onun burnundan gelsin istemiyorum en çokta çok hevesli gün sayıyor şimdi kaç gün kaldı diye ben tatilde sinirle üzgün olursam oda yeterince eğlenemez

çocuk iki tane olunca ikisini ayrı düşünmek gerekiyor :34:

oyy kıyamam yerim tatlı oğlunu gün sayıyomuş tatilede :16: senden etkilenir tabi ister istemez..en iyisini yapıyosun canım..daha doğmadan karnındakinide düşünmek çok garip dimi..allah bağışlasın ikisinide..

Kzlar ya:(doktorum aradı idratda yuzde 90 kan hucresi çıkmış sende ya kum ya taş var yarin gel dedi:(cok korktum uriner ultrason cekilecek:(dua edin lutfen

Kzlar ya:(doktorum aradı idratda yuzde 90 kan hucresi çıkmış sende ya kum ya taş var yarin gel dedi:(cok korktum uriner ultrason cekilecek:(dua edin lutfen

Merak etme canım. bende de kum çıkmıştı, dr merak edilecek bi şey yok dedi. Zaten hemen hemen herkesde var dedi. Yani korkulacak bi şey yok. Gönlünü ferah tut:101::101:

Merak etme canım. bende de kum çıkmıştı, dr merak edilecek bi şey yok dedi. Zaten hemen hemen herkesde var dedi. Yani korkulacak bi şey yok. Gönlünü ferah tut:101::101:

Olemi canım ya Ağlıyorum bir saattir :( sakinan göze çöp batıyor gercekten ama benim arkadasim da vardı çok ağrısı vsrdi hep acillik oluyordu:(

ben de mart ayında idrar yolu enfeksiyonu olmuştum, niye hastalandım diye ağlamıştım sinirimden, doktor kum da var diyince çok şaşırmıştım, sonra araştırınca sık rastlanan bir durum olduğunu anladım. korkma spse, bugün seni çok merak ettik, hayırlı haberlerle gel inşallah

ben de mart ayında idrar yolu enfeksiyonu olmuştum, niye hastalandım diye ağlamıştım sinirimden, doktor kum da var diyince çok şaşırmıştım, sonra araştırınca sık rastlanan bir durum olduğunu anladım. korkma spse, bugün seni çok merak ettik, hayırlı haberlerle gel inşallah

Insallah csnim ya insallah bebege bişi olmaz

Insallah canim ya:(bebisime bisi olmasin nolur dua ederkende duzgun etmek lazim bebegim iyi olsun ben onemli degilim dersem olacsgi bu:( genede ona bidi olmsdin rabbim:(

canım ben kaç ay kum döktüm
ve bebeği görmeye gittiğimizde inan hiç etkilenmiyordu ultrasonda ben sancı çekiyordum bebek gayet rahat
hatta doktor dedi bu eziyetlerden tek sıkıntı yaşayan sen olursun bebek hiç bişey yaşamaz :17: üzme kendini onun için
hem bu haftadan sonra ilaç ile tedavi de edebilir ben kum dökerken düşük tehlikesinden veremiyordu

Olemi canım ya Ağlıyorum bir saattir :( sakinan göze çöp batıyor gercekten ama benim arkadasim da vardı çok ağrısı vsrdi hep acillik oluyordu:(

İnş sende acillik bi durum olmaz. Dr-tan geldikten sonra mutlaka yazarsın sonuç ne oldu diye. Yine de içini ferah tur.:54::54:

Back
X