2014 Şubat Anneleri

Günaydın herkeslere :16::16::16:

Bugün izinliyim evdeyim karnım acıktı uyandım sizlere bakayım dedim.Birazdan eşimi uyandırıp aile hekimine gidicez kayıt olmaya sonrada güzel kahvaltı yaparız :56::56::56:

Lepi doktora gittim ya dün dr emin olamadı haftaya geçerken uğra tekrar bakayım kesin söylerim cinsiyeti ve yanılma,değişiklik olmaz dedi kendime güveniyorum dedi :21::21::21: Pazartesi 5 dk uğrıcam bakacak.

ne iyi dr muş o öle :9::9:

Kızlar rüyamda kızım oldu.
Yeşil gözlü, hafif gamzeli güzel mi güzel bi bebekti.
Çocuğu emzirmeye fırsat bulamıyordum bi türlü koşturmaktan. O da gözümün içine bakıp bakıp emziremeyince tekrar uyuyordu.
Var mı yorumlayabilecek :14:

Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir.
yazıyor kuzum :34:

Jack,Adallay günaydın şekerler :16::16::16:

Adally bişey olmamıştır oda yorulmuştur içerden sana kızıyordur bir rahat bırakmadın beni bugün diye ağrın ondan dır. :34::34::34:

valla kronik ya dün falan bi şişiodum seviniodum 3 4 gündür göbeğim çıktı diye
meğersem kabızlıktanmış
bugün bütün duygularımı tuvalette bıraktım:27:
benim göbeğim ahada buymuş:D

:9::9::9::9::9::9::9: Yesinler göbeğini

Günaydın canlarım ciperlerim böbreklerim dalaklarım :52:

Bu arada lepiciğim göbiş nerde kız birden bööööö diye çıkıverecek ortaya valla :9:

günaydın yavrum:46:
yok işte yüzüme vurma:5:
diom kaçtı bu çocuk biyerlere
bağırsaklarım baskı yapmış olabilir mi acaba:26:
neyse bu ay sonu çıkar heralde
yani çıkmalı ben de istiom yaa

Ahahahaha :64: tabrik ederim o zaman. Bi hafifleme söz konusu olmalı :1:
Var azıcık var bugüne kadar içeri büyümüş yeri kalmamıştır artık. Yetişirsin bize yakında :51:

evet iki gün evvel 63.2 geliodum
bugün 62.7 geldim ki ben de ordan bi 200 300 daha gider :52:
ben de kilo aldım diyom allam ya benim kabızlığım hakkaten fena durumda

Evet izinliyim yoksa karga şeyini yemeden gelirdim topiğimizi öksüz bırakmazdı :43::43::43: Evet az kaldı aslında dr gördü birşeyler ama söylemedi :31::31::31: Benim dra gel lepi.Dün bana dioki eğer gelişmişse bebek 12. haftada kesin sölerim ve sonradan değişme filan olmaz dedi kendime sonuna kadar güveniyorum bu konuda dedi.İstanbulda en erken söyleyen drlardan biriyimdir dedi.Benim dün 12+1 di bir kaç güne tam belli olur diye söylemek istemedi :50::50::50:

vay be doktora bak hehe
en çabuk söyleyen doktor unvanı var he
kız benimki çok ketum doç. dr. egosu var heralde beni bi bastırıo
ee peki 1 ay sora öğreniriz diyip pısıyom:9:
acep erkek gibi mi gördü hani nub tam yok olmamaıştır falan karışmasın diye dememiştir

Kızlar rüyamda kızım oldu.
Yeşil gözlü, hafif gamzeli güzel mi güzel bi bebekti.
Çocuğu emzirmeye fırsat bulamıyordum bi türlü koşturmaktan. O da gözümün içine bakıp bakıp emziremeyince tekrar uyuyordu.
Var mı yorumlayabilecek :14:

valla hani evlenmeden evvel rtüya görürdük ya
saçımız yetişmezdi
nikaha geç kalırdık
yağmur yağardı falan
buda bebek olmadan öce görülen kabuslardan
hiç yorumlama yorumlatmada aslı astarı yok kanımca
bunlar bizim korkularımız

Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir.
yazıyor kuzum :34:

Valla canım. Bikaç ay önce kaza yapmıştık maddi açıdan biraz zor durumdaydık. Akşam bu borçları ne yapcaz ne etcez diye epey konuştuk .Şimdi birkaç siteden yorumlara baktım. hep aşağıdakine benzer şeyler yazıyor. Allah'ım hayra çıkarsın..

"Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır. Bebek özellikle şansı simgeler. Şanslı günlerin kapıda olduğunun habercisidir. Beklemedeğiniz kapılar size açılabilir, gündemde olmayan maddi gelirler ortaya çıkabilir. İçgüdülerinize ve fikirlerinize güvenmelisiniz zira bu dönemde aklınıza gelen fikirler size fayda sağlayacaktır. Gireceğiniz işlerde şansınız yüksek olacaktır.

Bu rüyanın bir çok güzel anlamı vardır. Etrafınızdaki insanlardan göreceğiniz faydalar da söz konusu olabilir. Ayrıca bebek, doğumdan sonra ortaya çıkan mucizevi bir varlık olduğundan rüyalarda yeni oluşan durumları, işleri, gelir kapılarını, dostlukları ve aşkı da simgeleyebilir. Rüyada görülen bebek neşenin, huzurun ve mutluluğun sembolüdür."

Jack,Adallay günaydın şekerler :16::16::16:

Adally bişey olmamıştır oda yorulmuştur içerden sana kızıyordur bir rahat bırakmadın beni bugün diye ağrın ondan dır. :34::34::34:

:9::9::9::9::9::9::9: Yesinler göbeğini

He ya bende öyle düşündüm beni dinleneyim diye yatırmaya çalıştı başardı da :1:

günaydın yavrum:46:
yok işte yüzüme vurma:5:
diom kaçtı bu çocuk biyerlere
bağırsaklarım baskı yapmış olabilir mi acaba:26:
neyse bu ay sonu çıkar heralde
yani çıkmalı ben de istiom yaa

evet iki gün evvel 63.2 geliodum
bugün 62.7 geldim ki ben de ordan bi 200 300 daha gider :52:
ben de kilo aldım diyom allam ya benim kabızlığım hakkaten fena durumda

vay be doktora bak hehe
en çabuk söyleyen doktor unvanı var he
kız benimki çok ketum doç. dr. egosu var heralde beni bi bastırıo
ee peki 1 ay sora öğreniriz diyip pısıyom:9:
acep erkek gibi mi gördü hani nub tam yok olmamaıştır falan karışmasın diye dememiştir

valla hani evlenmeden evvel rtüya görürdük ya
saçımız yetişmezdi
nikaha geç kalırdık
yağmur yağardı falan
buda bebek olmadan öce görülen kabuslardan
hiç yorumlama yorumlatmada aslı astarı yok kanımca
bunlar bizim korkularımız

Ay ne acayip ya şimdi olmayan göbeğin önümüzde ki ay hoop ben burdayım diyecek acaba sen Çağla Şikel hamileliği mi yaşayacaksın kız 8 aylık olmadan anlaşılmayacak :44:

Ay ne acayip ya şimdi olmayan göbeğin önümüzde ki ay hoop ben burdayım diyecek acaba sen Çağla Şikel hamileliği mi yaşayacaksın kız 8 aylık olmadan anlaşılmayacak :44:

onun öyle mi olmuş ki:26:
ya ne bileyim ki baksana herkeslerin göbeği var
kilo da alıom yani ama öyle sivrilen bi göbeğim yok
bebeğin gelişimi de normal Allaha şükür
iç karın geniş derlermiş ya acaba öylemiyim anlamam bu işlerden ama

Bir tane karikaür var görmüşündür belki anne beşiğin başında saç baş dağılmış bekliyor bebeğe balon çıkarmışlar ''Bir şey olmadı sadece kaç dakikada gelebileceğini görmek istedim'' yazıyor.El mahkum yapıyoz işte :27::27::27:

onun öyle mi olmuş ki:26:
ya ne bileyim ki baksana herkeslerin göbeği var
kilo da alıom yani ama öyle sivrilen bi göbeğim yok
bebeğin gelişimi de normal Allaha şükür
iç karın geniş derlermiş ya acaba öylemiyim anlamam bu işlerden ama

Evet öyle olmuş iki gebeliğide 7 aydan sonra belli olmuş ee 45 -50 kilo kadın 8 kilo ile tamamlamıştı yanlış hatırlamıyorsam hamileliğini
Ama sanırım evet şu iç karnı geniş olanlardansın canım :16:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ohh fotolar eklenmiş sabah sabah bi dolu kaynatılmış geçmi kaldım ne ki ben
sabah kuaföre gittim kendimi yoldurdum geldim bi kuş kadar hafif hissediyorum kendimi artık tatile bedenen hazırım :16::16::16::16::16::16:

kanım kaynadı...yirim seniiiii:9::16::16::16::54::54:

Kronikimmmm ballı turtammm gördüm ama alıntılamadım silersin diyeeee:54::54:

maşallah maşallahhh:nazar::nazar: yegenide görmek istiyorum en yakın zamnda :23::23::23:

Aha alla yir bi de hamile aşerir falan mecbur yedirecez artık :52:

Bir tane karikaür var görmüşündür belki anne beşiğin başında saç baş dağılmış bekliyor bebeğe balon çıkarmışlar ''Bir şey olmadı sadece kaç dakikada gelebileceğini görmek istedim'' yazıyor.El mahkum yapıyoz işte :27::27::27:

Gördüm gördüm elimiz mahkum bi tarafımız gardiyan yapıcaz zaten çoğu bebeğin o psikoloji ile çalıştığını görüyorum etrafımda sonumuz hayır olsun :1:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ohh fotolar eklenmiş sabah sabah bi dolu kaynatılmış geçmi kaldım ne ki ben
sabah kuaföre gittim kendimi yoldurdum geldim bi kuş kadar hafif hissediyorum kendimi artık tatile bedenen hazırım :16::16::16::16::16::16:

Günaydın canım hosgeldin.....ohhhh temizlik gibisi yok dimi :16::16:

foto ekledim albüme bak :1:

Back
X