Eki Görüntüle 778246
eşimin facesinde bi arkadaşının bunu ekledigini gördüm gül gül bittimmmmmmmmmmmmmmm
bizde çeneler çenelerrrrrrrrrrrrrrrrr önce evlendikte
![]()
ayy koptum yaa
bizde çeneler çeneler önce tanıştık 3 çenedir de evliyiz haha:))[
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 778246
eşimin facesinde bi arkadaşının bunu ekledigini gördüm gül gül bittimmmmmmmmmmmmmmm
![]()
güzel tanımmış
teşekkürler:)
ay bu kot taytın ekşi sözlükteki tanımı öldürdü beni:))
mavi renkli olup kıçında kot pantolonmuşçasına cepleri ve dikişleri olan ama ceplerin göt salınımlarıyla zıplamasından anlaşılabilen ilginç tayt modeli.
hepsi olabilir:)
bir de hormonların tabi
ağlamamız gibi durduk yere gülmemzde normal
biz gebeyiz hehe
hadi gözün aydın canım
antibiyotiğinide al iç bişicik olmaz
sorun çıkmaz inş.![]()
Eki Görüntüle 778246
![]()
güzel tanımmış
fakat benim kıçım ihç öyle görünmez çünkü üstüne baya uzun tunik giyerim![]()
malesef oda bende yok
zaten tayt giyiyosan örtmek lazım geliyor bana da yoksa çok çok güzel bi vucut gerekli böle sallanınca cepleri oynamasın diyeD:
amannnnnnnnnnnnn bazı erkelerde kadınlardan çok dırdırcı haaaaaaaa bunuda unutmamak gerek
yeni evlenen bir arkadaşım var eşinin sözü lafı okadar fazlaki hayır kadınınki yine çekiliyor normal karşılanıyor ama erkeğin kadın gibi dırdırcısı herşeyi söyleyeni hiç çekilmez![]()
malesef oda bende yok
zaten olsada eşim sorun yaratır öyle tuniksiz giysem kim yanında karısı salınan bir g.tle gezmek isterki erkek olarak![]()
Şubat anne adaylarını tebrik ederim... Sosyoloji canım topiğin hayırlı uğurlu olsun dün bayram dolayısıyla beklediğim ikili test sonucumu aldım sonunda şükür ki tertemiz çıktı... Bir aşama daha geçtik canlar...![]()
Yahu benim gibi içi kıpır kıpır olan var mı aranızda?
Bütün gece uyumadım. Bahçede köpeğimiz uludu durdu, uykusuzluktan bacaklarım titriyo ama mutluyum. Habire gülesim var. Rüyadan mıdır, yoksa bugün müdürüm ofis dışında ondan mıdır bilemedim![]()
benimde eşim öyle değil çok şükürO konuda kesinlikle haklısın :)) erkeklerin konuşması daha zor olur herhalde ne babamdan ne eşimden görmedim allahta göstermez inşallah :)
aynen:)
geçen penye elbisleer çıkmış ya görmüşsündür
şunlardan alyim bi tane dedim
o kalçaları çok belli edio dedi
dikkat ettiği şeylere bak dedim (hakkaten ben de farketmiştim ama hehe)
sahiplenio heriflerimiz bizi iyi bişi canııım![]()
Evriscim hoşgeldin. Gözün aydın.. Seni de burda aramızda görmek isteriz. Diğer topikte de yazacaktım ama son günlerde denk gelemedik hiç seninle...
Bacım boşver nedenini sorgulama. Mutluysan keyfini çıkar
Kızlar tayt falan demişsiniz ama ben işyerim itibariyle tayt giyemem. Artık normal pantolonlar da belimi çok rahatsız ediyor. Düğmeler hep açık. Hamile pantolonu alıcm ama kaç beden almam gerektiğini kestiremedim. 2. bebeği olanlar daha tecrübelidir sorayım dedim. Bacaklardan da çok kilo alırmıyız ki? Şimdiki bedenimden 1 beden büyük alsam yeterlimi ??
benimde eşim öyle değil çok şükür
ay bazı adam ısıtır ısıtır yer her kavgada aynı şeyleri üstelik hiç bişiyi unutmaz evlerden ırak aman aman
bide benimki daha yapıştığınıda itiraf etmez bu sana yakışmadı der kıskandığını itiraf edermiki![]()
Evriscim hoşgeldin. Gözün aydın.. Seni de burda aramızda görmek isteriz. Diğer topikte de yazacaktım ama son günlerde denk gelemedik hiç seninle...
Bacım boşver nedenini sorgulama. Mutluysan keyfini çıkar
Kızlar tayt falan demişsiniz ama ben işyerim itibariyle tayt giyemem. Artık normal pantolonlar da belimi çok rahatsız ediyor. Düğmeler hep açık. Hamile pantolonu alıcm ama kaç beden almam gerektiğini kestiremedim. 2. bebeği olanlar daha tecrübelidir sorayım dedim. Bacaklardan da çok kilo alırmıyız ki? Şimdiki bedenimden 1 beden büyük alsam yeterlimi ??
gunaydın sosyolojim
üzerine giy dene öyle al canım
senin ne kadar kilo alacağını kimse bilemez sen bile
evet bacaklardanda alınıyor tabi birazcık bacakları likralı bir gebe pantolomu bulurda alırsan daha güzel olur tabiki
ve pantolon kalıpları birbirini tutmaz tabiki ama yinede bir beden büyük yeterli olabilir fakat giyip alman en doğrusu
ve ben bugünden itibaren gebe pantolonu giydimmmmmmmmmmmmmmm![]()
Vaaaaaaay göbüş o kadar çıktı mı kııııız
Ya benim işyerinden bikaç kişi dışında kimse bilmiyor ama dün akşam işten çıkarken hafif rüzgar vardı. üstümdeki bluz rüzgarla karnıma yapışınca ( zaten pantolon düğmeleri açık :))
Iş yerinden 2 adam gözlerini dikip karnıma baktılar. Hemen bluzu çekiştirip, karnımı da azıcık içime çektim
![]()
Vaaaaaaay göbüş o kadar çıktı mı kııııız
Ya benim işyerinden bikaç kişi dışında kimse bilmiyor ama dün akşam işten çıkarken hafif rüzgar vardı. Üstümdeki bluz rüzgarla karnıma yapışınca ( zaten pantolon düğmeleri açık :))
iş yerinden 2 adam gözlerini dikip karnıma baktılar. Hemen bluzu çekiştirip, karnımı da azıcık içime çektim
![]()
canım normal pantolonlarım sıkıyor öyle sıka sıka gezmenin anlamı yok diye düşündüm, evde var nede olsa oğlumdan kalma gebe pantolonlarım
sen neden söylemiyorsun iş yerindekilere ???
Hani şu penye beli lastikli desenli pantolonlardan giysen yinemi olmaz iş yerinde şuan onlar modada zaten
sosyoloji merhaba canım hosgeldin....
koton da beli lastikli pantolonlar var.çok şık.....işe giderken giymek için...ben penye almıştım ama o penye değil.penye giyiyorum işe gelirken ama ondan alcam ev hali gibi oluyo böyle....
fiyatı da 60-70 gibi bişeydi kotondakinin.bi tane alsam yeter şimdilik![]()
bi kere senin özerkliğin var diğerlerine göre iş yerindekiler bilse zaten sana illa şunu giy diye baskı yapmazlar benceBizim ki maalesef biraz fazla resmi bir işyeriSürekli klasik kumaş pantolon giyiyorum canım ya. Üstte problem zatem. Askılı, sıfır kol falan giymek yok. Renkli veya penye pantolon falan zaten giyemem de, kotonda ki pantolonları bir arkadaşım da söylemişti. Bakayım haftasonu.
Dün klasik kumaş pantolonun altına spor ayakkabı giyip geldim işeOdada değiştim ayakkabımı..
![]()
canım maşallah allah tamamına erdirsin mutlu günler gör inş. ayrıca foto çok ama çok güzel çıkmışarkadaşlar resim koyanların göbüşleri baya belli olmuş benimkide daha bi haftadır belli oluyo az az bayramda belli olsun diye göğsünde lastik olan uçuş uçuş elbise alıp giydimaaaaaaaaaaa kilo almışsın diyenlere HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM demek ne güzelmiş 6SENEDEN SONRA EN HUZURLU EN MUTLU BAYRAMIMDI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
BUDA BENİM MİNİĞİM
Eki Görüntüle 778264