2014 Şubat Anneleri

ayyy güldürdün beni bbilim yaaaa:1: ALlah da seni güldürsün :9:

bende çok pimpirikli değilim yeşillik falan yiyorum.doktorlar sadece kaynatıp kaynatıp içmeyin diyolar.2 ay önce komsum düşük yaptı.nane maydonoz kaynatıp içmiş 3-4 bardak :5:

idare ediyoruz kuzum hosgeldin sen nasılsın :16:
neden içmiş sanki niye gerek duymuş hemde 3-4 bardak :50::50::50:
işte mesela normal bir nane çayı içse bir bardak içse daha mantıklı herşeyin fazlası zarar

bende şikayet etmemeye çalışıyorum
daha kötü zamanlarımız da olacak ama bazen kendimi kum torbası gibi hissediyorum..
bizimkilerde öyle ananem falan maşallah ona gideriz benim iş yapacak halim olmaz o bana çay getirir :nazar::nazar:
siz çalışıyorsunuz der ama o benden çok yoruluyordur:44:
aynen tatlım aynen maşallah diyelim bari onlara :nazar:

aslında migrenim tuttu mu hersey faydasız ama kekik kaynatıp içiyodum yine de....bi an olsun dinlendiriyodu uyumama sebep oluyodu en azından.niyeyse gecen ağrıdığında onu bile içmedim...sanki ilaçmış gibi :1:

zararı yok halbuki dimi canım:26:

Canım ben her türlü bitki ve meyve çayını doktorunuza danışmadan içmeyin derim. Çünkü zaten bütün ilaçlar bitki özlerinden yapılıyor. Farkında olmadan zarar verebilirsiniz.

bazen anneme diyorumki siz bizden sağlamsınız diyorum kadına
vallahi sağlamlar ya
nesil git gide çürüyo bi yerim ağrıyo demeye çekiniyorum birinin yanında eski kadınlar 5er 6şar doğurmuş hepsindede ayakta geçirmiş biz neden böyleyiz ya
benimde ağrıyo ayaklarım sık sık
hele bi nenem var benim 90 yaşında bunadı kadın şuan bilinci yok ama bedeni benden sağlam vallahi kan versek ikimiz kan değeri benden iyi çıkmazssa bende bişi bilmyiorum:9:

Bende aynı düşüncedeyim canım ama onların yaşadığı zaman ile bizimkisi bir değil. Onların yedikleri ile bizimki de.
Bizim yediğimiz herşey hormon, GDO. Onlar bahçelerinde ne varsa onu yemişler. Ben Bulgaristana gittiğimde gece yarısı yatıp sabah 5'te çivi gibi uyanıyorum. Çünkü havası temiz. Dinleniyor beden. Burda öyle değil ki :5:

sanada geçmiş olsun tatlım
ilaçta alamıyoruz ya fazla ben daha bi kez parol aldım ondada 13 haftalıktım misafirim vardı o gün çok yorulmuştum tüm vucudum ağrıyordu dayanamadım aldım ama alsam sürekl baş ağrısı alırım yani normalde gebe olmasam ilaç alınacak ağrı bu ama direniyorum fakat her gün olunca sinir ediyo insanı

baş ağrısı olurmuş bu haftalarda kızlar, geçmiş olsun...bende de baş ağrısı oldu 2 hafta önce, parol en zararsızıymış ama içeyim mi içmeyim mi derken migren azdı gitti.zaten bu saatten sonrası faydası olmaz diye de içmedim. annem vardı sağolsun başımı ovdu, 2 kez duş aldım, bir de taze naneyi biraz ezmiş onu koklattı. bütün bunlar iyi geldi ve bir anda şıp diye kesildi ağrı.

annem tv de bir doktordan duymuş, adam yanında nane yağı taşırmış, migren ya da baş ağrısı başlar başlamaz onu koklarmış ve geçermiş.

neden içmiş sanki niye gerek duymuş hemde 3-4 bardak :50::50::50:
işte mesela normal bir nane çayı içse bir bardak içse daha mantıklı herşeyin fazlası zarar

aynen tatlım aynen maşallah diyelim bari onlara :nazar:

hatta hamile olabilirim diye de düşünmüş yani ve zararlı olduğunu bile bile içmiş.rahatsızmış o ara sanırım iyi gelir diye içmiş...hayırlısı işte.....on seneden sonra kızına kardeş gelecekti olmadı.Rabbim hayırlısını versin:31:

baş ağrısı olurmuş bu haftalarda kızlar, geçmiş olsun...bende de baş ağrısı oldu 2 hafta önce, parol en zararsızıymış ama içeyim mi içmeyim mi derken migren azdı gitti.zaten bu saatten sonrası faydası olmaz diye de içmedim. annem vardı sağolsun başımı ovdu, 2 kez duş aldım, bir de taze naneyi biraz ezmiş onu koklattı. bütün bunlar iyi geldi ve bir anda şıp diye kesildi ağrı.

annem tv de bir doktordan duymuş, adam yanında nane yağı taşırmış, migren ya da baş ağrısı başlar başlamaz onu koklarmış ve geçermiş.
nane yağını bende duydum hatta burda migreni olan biri var dediki geçen bi yere gitim orda tuttu ev sahibinin nane yağı varmış alnıma sürdü bileklerime sürdü dedi ama çok yaktı dedi fakat biraz geçirmiş ağrısını
Canım ben her türlü bitki ve meyve çayını doktorunuza danışmadan içmeyin derim. Çünkü zaten bütün ilaçlar bitki özlerinden yapılıyor. Farkında olmadan zarar verebilirsiniz.

Bende aynı düşüncedeyim canım ama onların yaşadığı zaman ile bizimkisi bir değil. Onların yedikleri ile bizimki de.
Bizim yediğimiz herşey hormon, GDO. Onlar bahçelerinde ne varsa onu yemişler. Ben Bulgaristana gittiğimde gece yarısı yatıp sabah 5'te çivi gibi uyanıyorum. Çünkü havası temiz. Dinleniyor beden. Burda öyle değil ki :5:
aynen öyle hava bile yoruyor bizi

hatta hamile olabilirim diye de düşünmüş yani ve zararlı olduğunu bile bile içmiş.rahatsızmış o ara sanırım iyi gelir diye içmiş...hayırlısı işte.....on seneden sonra kızına kardeş gelecekti olmadı.Rabbim hayırlısını versin:31:

bence yinede düşüğünün nedeni o değildir canım onun zaten düşeceği vardır ondan düşmüştür kendini suçlamasın dünyada rızkı varsa merdivenden yuvarlansan yine bişi olmaz
eşimin halası kızına gebeyken 1.kattan düşmüş hiç bişi olmamış karnım 4-5 aylıktı diyo

ama ondan seneler sonra hiç bişi yokken karnında başka bir bebeği ölüyor 6 aylıkken
allah korusunda bizleri
yani bunlar kısmet işi birazda sadece bişiler bahanesi oluyor o kadar

bu aralar ne ararsan var
işyerinde ayaklarım sallanır oturuyorum
ondan dolayı ayaklarım ağrıor sık sık kalkıp yürümeme rağmen ağrı oluyor:5:

selam speedy, ayağının altına bir yükselti, ufak bir şey bulmaya çalışsan ve ona uzatsan ayağını. ben o tarz bir seyler yaptım çünkü oturmalı işlerde, ne kadar kalkıp gezsen de bazen 1 saat yerinde oturuyorsun.kan dolaşımı çok önemli, bacaklar devam kırık vaziyette olursa dolaşım aksıyormuş.

bence yinede düşüğünün nedeni o değildir canım onun zaten düşeceği vardır ondan düşmüştür kendini suçlamasın dünyada rızkı varsa merdivenden yuvarlansan yine bişi olmaz
eşimin halası kızına gebeyken 1.kattan düşmüş hiç bişi olmamış karnım 4-5 aylıktı diyo

ama ondan seneler sonra hiç bişi yokken karnında başka bir bebeği ölüyor 6 aylıkken
allah korusunda bizleri
yani bunlar kısmet işi birazda sadece bişiler bahanesi oluyor o kadar

Kesinlikle öyle kızlar.
Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce merdivenden düştüm. Ertesi gün kanamam oldu. O kadar çoktu ki hastalandım zannettim. 2 gün sonra ofiste 80-90 tane arşiv kolisi taşıdım. Belim tutuldu 2 gün raporlu yattım. Meğer o dönem 4 haftalık hamileymişim.
1 hafta sonra ısrarlar üzerine test yapınca şok oldum. Bunca şeyde nasıl bişey olmadı bu çocuğa diye. Hafta sonu da durup dururken kanamam oldu biliyorsunuz. Allah'ın işi.

Kesinlikle öyle kızlar.
Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce merdivenden düştüm. Ertesi gün kanamam oldu. O kadar çoktu ki hastalandım zannettim. 2 gün sonra ofiste 80-90 tane arşiv kolisi taşıdım. Belim tutuldu 2 gün raporlu yattım. Meğer o dönem 4 haftalık hamileymişim.
1 hafta sonra ısrarlar üzerine test yapınca şok oldum. Bunca şeyde nasıl bişey olmadı bu çocuğa diye. Hafta sonu da durup dururken kanamam oldu biliyorsunuz. Allah'ın işi.

aynen canım
yinede geçmiş olsun sanada bi daha ağır taşıma :34:

selam speedy, ayağının altına bir yükselti, ufak bir şey bulmaya çalışsan ve ona uzatsan ayağını. ben o tarz bir seyler yaptım çünkü oturmalı işlerde, ne kadar kalkıp gezsen de bazen 1 saat yerinde oturuyorsun.kan dolaşımı çok önemli, bacaklar devam kırık vaziyette olursa dolaşım aksıyormuş.

öyle bişey yaptıracağım fabrikadan rahat olur. bazen 1 saatten fazla oturuyorum:30:

adaçayının tehlikeli olduğunu biliyorum eşimin kuzeni öyle bebeğini düşürüyordu çok detayını bilmiyorum ama nereyi okusam adaçayı içmeyin diyor

öyle bişey yaptıracağım fabrikadan rahat olur. bazen 1 saatten fazla oturuyorum:30:

adaçayının tehlikeli olduğunu biliyorum eşimin kuzeni öyle bebeğini düşürüyordu çok detayını bilmiyorum ama nereyi okusam adaçayı içmeyin diyor

evet canım yaptır çok rahat edersin,
adaçayı,ahududu çayı,maydonoz,dereotu bunlar hep söktürücü bitkiler bu yüzden bu dönemde tercih etmemek gerekiyor. dün boğazım ağrıyınca ben de bir fincan ıhlamur içtim. doktor da bitki çayı günde 1 fincandan fazlasını içme demişti. bugün de ılık suya limon sıkıp içiyorum.evde de ballı süt, zencefilli bal...işte böyle atlatıcaz inşallah ilaç milaç almadan...

evet canım yaptır çok rahat edersin,
adaçayı,ahududu çayı,maydonoz,dereotu bunlar hep söktürücü bitkiler bu yüzden bu dönemde tercih etmemek gerekiyor. dün boğazım ağrıyınca ben de bir fincan ıhlamur içtim. doktor da bitki çayı günde 1 fincandan fazlasını içme demişti. bugün de ılık suya limon sıkıp içiyorum.evde de ballı süt, zencefilli bal...işte böyle atlatıcaz inşallah ilaç milaç almadan...

anladım canım bilmiyordum 1 bardak olduğunu
kışın daha çok dikkat etmemiz lazım grip olmamak için hatta bi ara grip aşısı mı olsam dedim ama doktora sormadım daha
bende alerjik bronşit var grip oldum mu tıkanıyorum bu kıştan korkuyorum o yüzden

Sen öyle diyince benim canım da limonlu limonlu roka istedi.
ağzım sulandı valla :1:

ohhh mis gibi valla :124:

ççooook sıkıcı bigün ya:31:

ya ben naneyi duymuştum
salatada da bayılarak yerdim soylemesi ayıptır kıvırcık nane limon z.yağı süper oluo:)
ama düşürme etkisini duyunca korktum bıraktım

AY SABAHIN 6SINDAN BERİ ZOMBİ GBYİM SABAH CANIM BİŞİ İSTEMEDİ NETTTE GEZİNDİM ÖĞLENE KADAR ÖĞLEN HATİME GİTTİM sohbete ordan eve geldim bisürü biber dometes dogradım şimdi ocaga koydum kışlık menemenlişk yapıyorum pişince kavanozlara doldurucam... dün gecede küçük top biberlerden acı biber kayneattım sirkeli suyla onlarıda kavanozladımmm...

ekşiyi çok severimde tatlıdan buz gb sogudum canım dondurma bile istemiyo hayret bişi:44::53:

ekşi yiyince ayşe tatlı yiyince hakkı oluyo derler ya

ben deli gb acıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:39::56: yiyorum benimki küçük emrah olcek acıların çocuuu:1::1::1::9::9::9::52:

Sen öyle diyince benim canım da limonlu limonlu roka istedi.
ağzım sulandı valla :1:

üffffffffffffffffff bayılırım roka ya roka balık roka barbunya roka ...vs hertürlü şeye yakıştırırım hiç bişey bulamazsam rokayı bol limon zeytinyağlarım sonracımada beyaz peynir dilimlerim arasına off offffffffffffffffffff:56: ay şiştim ya nerden bulayım şimdi tazecik rokayı puff:ssz:

Back
X