inş. canım inş. iyi anlaşırlar
en büyük kafa karışıklığın bu olsun be canım![]()
aminnn hepimizin öyle bunlar tatlı telaşlar iyi değerlendirmek lazım değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. canım inş. iyi anlaşırlar
en büyük kafa karışıklığın bu olsun be canım![]()
aynen canım
sende oturduğun eve , apartmana göre karar ver al herşeyi etkiliyor çünkü
Şu anda kayınvalidem ile annem karşılıklı kahve içerek benim bebeklğim ve eşimin bebekliğinden muhabbet ediyorlar bir ona bir ona bakıyorum deli oldum![]()
ne güzel işte biraz fikrin olur yoksa ikinizde çokmu yaramazmışsınız![]()
evet biraz hafif olması lazım kolayca taşınabilecek kolay acılacak fonksiyonları fazla bir şey lazım![]()
ayy ne güzel aynı şehirdemisiniz bende aynı şehirde olmak isterdim![]()
aynen öyle canım
bizim evde öyle biblo falan yok Allahtan rahat rahat dağıtabilir![]()
Ya o bel ağrısı ben de akşamları oluyor. Gece yatıp da 1 saat sonra falan yataktan kalkmak işkence bana. Acaip bir ağrı var.
Kızlar sizde geceleri çok uyanıyor musunuz ?? Ben 4-5 defa garanti kalkıyorum. Bazen daha da fazla...:26:
bende artık hareketlendiğinde kaldırıcam kırılacak şeyleri![]()
cabım profilden gir avatar diye bişi yokmu orda bende anımsamadım şimdiyaw bi de biri bana şu avatar nasıl değişiyordu bi zahmet bi söyleyiverse hı?
Kaldım Baba beni okule gönder diye..
Beceremedim
Bu arada spsee nası oldun?
İşime yarayacak birşey konuşmuyorlar ki.Annem diyor eskiden bez mi vardı ellerimizle diker birde onları sakız gibi yıkardık.Şimdi ıslak mendille sil hazır bez bağla bas düğmeye yıkasın diyor kayınvalidem diyor yerlerde çamaşır yıkar tarlalara giderdik şimdi dayanıklı değil kızlarımız diyor.
Ben de isyan ettim aaa teknoloji bize denk geldiyse ne yapalım canım biz sizin gibi organik bahçeden beslenemedik kusura bakmayın istemiyorsanız bakmazsınız dedim ikiside sustu![]()
Şu anda kayınvalidem ile annem karşılıklı kahve içerek benim bebeklğim ve eşimin bebekliğinden muhabbet ediyorlar bir ona bir ona bakıyorum deli oldum![]()
aynen en güzeli avm de gezmek yetkililer güzel bilgilendiriyor
ben hep kraft çift yönlü istiyordum ( kolu değişenden)
e bebekte öyle bir anlattı ki tamamen değişti fikrim
kol normal olduğunda araba harika gidiyor sağa sola dönerken tekerlek dönüyor
ama kolu diğer yöne çevirip bebeğin yüzünü kendimize çevirdiğimizde araba ağırlaşıyor sağa sola çevirirken arabayı değil
kendi vucudunu döndürüyorsun
Yok canım annem balıkesirde bayramda bana geldi yarın günüm var diye gitmedi kaldı kayın validem ile aynı apartmandayız.Şimdi muhabbetin dibine vuruyorlar![]()
bizde eşimle ankaraya gitcez arabadır falandır ben kırşehirdeyim burdada pek seçenek yok görmek istiyorum beğendiğim arabayı birebir bakıp belki netten getirtiriz diye düşünüyoruz![]()
cabım profilden gir avatar diye bişi yokmu orda bende anımsamadım şimdi
hakkat çok bilgilendirici olmuş senin için ıssız bir adaya düşersen uygularsın artık![]()
Allah muhabbetlerini arttırsın işte daha ne kuzum![]()
mantıklı canım gördüğün arabayı istediğin yerden alabilirsin
yaw bi de biri bana şu avatar nasıl değişiyordu bi zahmet bi söyleyiverse hı?
Kaldım Baba beni okule gönder diye..
Beceremedim
Bu arada spsee nası oldun?
ah ahhh annem yanımda olsaydı ne vardı beee![]()