2014 Şubat Anneleri

göndereydin ben küçültürdüm :))
o dediklerini götüriyim yanımda bari git gel olmasın şimdi eve zaten sıcak

iyiyiz canım (azcık asabiyetim üstümde sadece:>))
sen nasılsın

buarada benimki de iki defa geldi heralde
b defasında 10 dk bekledik
özele gelioz beklioz izin aldık biz vaktinde gelioz falan
bence bu erkeklerin doktor sevmemesinden kaynaklanıo
adam gerilio orda:D

yarın görüş günü he
valla ne güzel bana daha vaar:)
hormonlarım beni daha duygusal daha agresif ve daha sivilceli yapto zaten:S

ay sormaaaa benimki daha doktora gitmiş değil düşün:27::27:(maşallah:nazar:)

neymiş efendim kendi vücuduymuş kendisi iyileştirirmiş.dr ondan daha mı iyi bilecekmiş...sadece diş için gitti sanırım bi kaç kez :27:

bu arada biri hamur mu dedim..ımmmm:56::56:

göndereydin ben küçültürdüm :))
o dediklerini götüriyim yanımda bari git gel olmasın şimdi eve zaten sıcak

iyiyiz canım (azcık asabiyetim üstümde sadece:>))
sen nasılsın

buarada benimki de iki defa geldi heralde
b defasında 10 dk bekledik
özele gelioz beklioz izin aldık biz vaktinde gelioz falan
bence bu erkeklerin doktor sevmemesinden kaynaklanıo
adam gerilio orda:D

yarın görüş günü he
valla ne güzel bana daha vaar:)
hormonlarım beni daha duygusal daha agresif ve daha sivilceli yapto zaten:S

Bu durum hepimizde mevcut :) Eşimde alarji var hafif terleyip içi sıkılınca başlıyor kaşınmaya. Geçen gece erken yattım başlamış yine onun kaşıntısına uyandım. Of puff yaptı başladım ağlamaya. Ama ağlamak gözün görsün. Hıçkıra hıçkıra :) Noluyo be diyo. Beni öyle görünce sakinleştirmeye çalışırken kaşıntısı geçti uyuyuverdi :)
Sonra düşündüm hakikaten noldu bana diye. Sonuca varamadım :1::1::1:

Günaydın kızlaaaar :))

Lepicim eşimin sana çooook selamı var. Akşam hamurları götürdük bizde. fırından aldım. Ev çok sıcaktı. Kızarttıktan sonra evin karşısındaki parka gittik, çay da demledik ohh serin serin orda yedik. Eşim diyor ki hayırdır nerden aklına geldi ? Senden bahsettim. İyi çook slm söyle dedi. Benim kocam benden daha çok aş eriyor yaa. Sürekli, şunu mu yesek, bunu mu yesek diye sayıp döküyor :52:

Günaydın canım. Zaten araştırmalar eşleri hamile olan erkeklerin kilo aldığını ortaya koymuş. Bizimki de şimdiden 3 aylık hamile :49:

maşallah tatlım kendini belli etmiş senin minik

gunaydın herkese ayrıcaaaaaaaaaaaaa nasılsınız kızlar iyimisiniz
o kadar serin geçen ramazanın ardından sıcaklar bastırdı bayramdan beri hava oldukça sıcak bunaltıyor

hosgeldin canım.iyiyim ben azcık bulantım var sadicee :27:

gece kalktım içim yanmışşş....yarım bardak su içtim yatağa gidene kadar çıkaracaktım nerdeyse...uzanınca geçti hemen...bu suyla ne zamn barıscam yaaa....havalar da sıcak....:5:

kocaman olmuş göbüşün kronikim yaa
maşallah maşallah
darısı başımaa:nazar:
sonunda gördüm rahatladım halen en miniğim:1:

oyyyy minnoşa bakın heleee:16::16::16:

aksam yemişi yemiş şişmiş ama:27::27:

Benim normalde de gaz sıkıntım vardı hamilelikle uç boyutlara taşındı :14::14::14:

maşallah tatlım kendini belli etmiş senin minik

gunaydın herkese ayrıcaaaaaaaaaaaaa nasılsınız kızlar iyimisiniz
o kadar serin geçen ramazanın ardından sıcaklar bastırdı bayramdan beri hava oldukça sıcak bunaltıyor

Bi kısmı göbek bi kısmı bebek :9::9::9::9:

hosgeldin canım.iyiyim ben azcık bulantım var sadicee :27:

gece kalktım içim yanmışşş....yarım bardak su içtim yatağa gidene kadar çıkaracaktım nerdeyse...uzanınca geçti hemen...bu suyla ne zamn barıscam yaaa....havalar da sıcak....:5:

benim suyla sorunum yok çok şükür
sıcaklar nasıl sizin oralarda jack
hani sıcak olmaya sıcakta birde nem varya nasıl gelip gidiyorsun işe
ben şimdi tatili düşünüyorum evet araba klimalı otelde klimalı ama hiçmi dışarı çıkmıcam ben acaba çok zorlanırmıyım diyorum çünkü mersin 36 derece civarı nemle hissedilen sıcaklık 43 ü bulur :50::50::50:

kocaman olmuş göbüşün kronikim yaa
maşallah maşallah
darısı başımaa:nazar:
sonunda gördüm rahatladım halen en miniğim:1:

Hep diyorum bir iki haftaya seninki salcak kendini bizi geçeceksin :52::52::52:

Gözümüz aydınnnnnnnn :46::46:
Oh maşallah tatlişe. Kucağında uyuyan hallerini de görürüz inşallah :1::1:1:1

Hepimiz inşallah prolet :16::16::16:

Yaaa kızlar,

Ben işe arabayla geliyorum. Dün depo şefi gördü sen hala araç mı kullanıyosun dedi. Daha erken dedim bende. Olsun her zaman risklidir bu başkası bıraksın seni dedi. Bu konu hakkında fikriniz var mı?
Ben 6.7.aydan sonra falan kullanmam diyordum ama. Evim zaten çok yakın 5 dk anca kullanıyorum. :28::28:

benim suyla sorunum yok çok şükür
sıcaklar nasıl sizin oralarda jack
hani sıcak olmaya sıcakta birde nem varya nasıl gelip gidiyorsun işe
ben şimdi tatili düşünüyorum evet araba klimalı otelde klimalı ama hiçmi dışarı çıkmıcam ben acaba çok zorlanırmıyım diyorum çünkü mersin 36 derece civarı nemle hissedilen sıcaklık 43 ü bulur :50::50::50:

valla tatlım işim evime yürüyerek 5 dk ama eşim bırakıyo aksam iş cıkısı yürüyorum bazen o almazsa...

sıcak olmaya sıcak da gündüz hep klimalı ortam.....hissetmiyorum sıcağı aksam da biraz kırılmış oluyo cok sükür eve giderken....ama tam yatma vakti bi sıcak cöküyo gel de uyu.....:31:

denize sabah erken saatlerde gir ve de aksam 5-6 gibi....ögle saatlerinde mümkünse otelde ol tatlım....yoksa nefes alınmayacak bi sıcak var yani.:31:

Yaaa kızlar,

Ben işe arabayla geliyorum. Dün depo şefi gördü sen hala araç mı kullanıyosun dedi. Daha erken dedim bende. Olsun her zaman risklidir bu başkası bıraksın seni dedi. Bu konu hakkında fikriniz var mı?
Ben 6.7.aydan sonra falan kullanmam diyordum ama. Evim zaten çok yakın 5 dk anca kullanıyorum. :28::28:

Bencede erken bırakmak için. Şefin muhtemelen bir şey olur diye demiştir ama olacak şey minibüste otobüstede olur :34::34::34:

Back
X