2014 Şubat Anneleri

kızlar görümcem bebek ıodası almıştı 2 kapılı dolabı olan yatagı sonradan büyüyenlerden hiç memnun degil dolabına ilk dogdugunda bile sıgamadı cocuk eşyları bide 2 yaşında 2. cocu oldu odaya sıgmıyo eşyaları şimdi diyo sakın alma boşuna kalabalık bende ya ilk başta bi beşik alıcam bi yaşında felanda oda yaparım diyorum ama çok özenirsem bilmiyorum dolabı büyük bi oda alırım arabalı olabilir erkek olursa kız olursa cibinlikli yataklı bişi alırım herelde:12:

bu arada bugün komşuya gittim ya gene makas bıcak saklayıp oturttular gecen yapmışlardı erkek çıkmıştı çin takvimine görede erkek tipime bakanda erkek diyo... ama bu sefer kız cıktı makasa oturmuşum ... eskiden hep rüyamda kız görürdüm hatta aglayarak sallardım emzirirdim dogururdum zeynebim diye diye... ama hamile oldugumdan beri içimden erkek geçiyo erkekmiş gb ... merakımdan ölücem :27::37::37:

Kızlar bende de kıllanma arttı hatta bayağı hızla büyüyo aldığım yerlerdeki kıllar :) acep benimki de mi kız. Benimde içime kız doğuyodu sürekli ama Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde bebişimin, kız erkek farketmez hayırlısı neyse o olsun :)

Acaip killandm kızım:) oluyor hayirlidiyla ins:)

canım 1yada 2haftaya kadar olan gerılık normal kabul edılıyor onemlı olan her yerının aynı haftada olması, hıc tedırgın olma.. zaten olcumlerde tutarsız olabılıyo:34::34:

spsecipğim geri kalmış sayılmazki 1 2 gün cihaz bile yanılabilio
olabilir bunlar merak etme sorun olsa doktor der

hehe hamile hatunlar nasıl yoldan çıkarılır vol.1:))
ben yedim hamur kızartmamı yanına da ekşi bi salata
peynirle falan götrdüm valla
akşam yemepine kel alaka ama can çekince herşekil yenio
herkeslere afiyetr olsun canlar:1:
bu arada tombikkuşum ben karadenizliyim bizde de pişi vardır
evde yaparlar hamuru ama ben bugün hazırcılık yaptım:)
Sağolun canlar insallsh

Spsecim bugün bir kaç gün geriden gider yarın bir kaç gün ileriden merak etme endişelenicek bir şey yoktur :16:

sanirim benim de simdiye kadar canim sunu cekti diyebilecegim tek sey pisiydi cok ilginc :) o gun evde hamur mu yogursam nasi yapsam ki filan diye dusunurken, arkadaslarla toplanmistik, bi baktim biri pisi getirmis, ayyy nasi sevindim, tabi hayalimdeki gibi sicakcik degildi sogumustu ama olsun :16:

ben biliyorum koprulu kanyonu, cok guzel bi yer, Antalya da yasiyoruz biz, gerci 1 kere gittim ama biraz uzak o yuzden sanirim. rafting yapiliyor, buzz gibi bi suyu var, biz de kenarina karpuz koyardik sogusun diye hehe. ins seneye nasib olur da gidersek turkiyeye o zaman gitmek istyorum ben de kprulu kanyona tekrar, hem esim de gormus olur, orda balik tutuluyor muydu hatirliyo musun? ben bi bakayim internetten, ins gidebiliriz, yani bizim problem annemlerin arabasi yok, o yuzden araba kiralamak lazim ama tabi olabilir ins gideriz bi da :16:

Evett yolu ters biraz.. bizde yapmıştık rafting gerçi bebek rafyingi diyolar ama suya düşünce nasıl da soğuk, bidesoğukta çatlamış karpuz tamamdır:)) nası özendim adana sıcağında anlayamam:) balığı hatırlamadım canım ama bence tutuluyodur kesin gidersiniz inş..

killanma mi?? benim gobusumde killer var, yani simdi daha belirginler galiba, kiz olcak o zaman bizim de galiba he he :8:

Benim de göbeğim çok kıllandıı ve kızımız geliyo;)

ay bende de göbüş tüylerim uzadı resmen kollarımdaki de:)
valla hangi hamiş iş arkadaşından duyduysa artık öyle duymuş bakalım artık
sen nezaman öğrencen
kedin benden evveldir:1:
yok ya sende once ogrenebilecegimi sanmiyorm, senin zaten gun olarak da benden baya oncesin. biz yarin ikili testin ultrason u icin gidices, sonar 29 agustos ta normal dr randevusu var, 18. hafta da ayrintili ultrason icin randevu vercekler yani eylul un 3. veya 4. haftasi filan daha cok var yani :(

Evett yolu ters biraz.. bizde yapmıştık rafting gerçi bebek rafyingi diyolar ama suya düşünce nasıl da soğuk, bidesoğukta çatlamış karpuz tamamdır:)) nası özendim adana sıcağında anlayamam:) balığı hatırlamadım canım ama bence tutuluyodur kesin gidersiniz inş..

Benim de göbeğim çok kıllandıı ve kızımız geliyo;)
baktim ben biraz 3 yildir yasakmis balik tutmak, jandarmaya yakalanmayin filan diyor, ama bi de balik tutan insanlar resimlerini koymuslar, onlar ozel bi balik turu ile cikiyolarmis, rafting yapanlar gidebiliyomus, her sey para anliycagin, ama benim esim balik delisi verir mi verir yani :) :27: ay ben bu gobek killanmasi olayini cok tuttum, erkek olacagini ogrenenlerden gobegi killanan var mi aceba??? :26:

yok ya sende once ogrenebilecegimi sanmiyorm, senin zaten gun olarak da benden baya oncesin. biz yarin ikili testin ultrason u icin gidices, sonar 29 agustos ta normal dr randevusu var, 18. hafta da ayrintili ultrason icin randevu vercekler yani eylul un 3. veya 4. haftasi filan daha cok var yani :(

belki seninki söyler yarın
yada 29 ağustosta:)
ayrıntılı hangi hafta oluo benim ona da az kalmış yahu bu gidişimde konuşiyim
17+0 falan olcam gittiğimde

belki seninki söyler yarın
yada 29 ağustosta:)
ayrıntılı hangi hafta oluo benim ona da az kalmış yahu bu gidişimde konuşiyim
17+0 falan olcam gittiğimde
yarin sadece ikili test icin gidices yani, ense kalinligi olcucekler sanirim, burda cok kuralcilar canim ya, sadece ayrintili da soyluyolar, 29 unda da doctor la konusucas sadece ultrason yok yani. merka etme her halukarda sen benden once ogrenicen :) ama bence bizim kizimiz olcak, ben bu gobek killanmasindan anladim he he :) bi sey sorcam, ikili test icin ultrasonda gobekten bakiyolar de mi? ona gore temizlik yapcak veya yapmicam da he he :17:

kkızlar sabah halıya cay dkuldu kucuk bı halıydı ben de banyoda yıkadım yormadım kendımı ama ıkı kasgımda agryo hareket ednce sankı ıcerde bsey oynuyo gbı...bsey olmamıstr demı:25:

kkızlar sabah halıya cay dkuldu kucuk bı halıydı ben de banyoda yıkadım yormadım kendımı ama ıkı kasgımda agryo hareket ednce sankı ıcerde bsey oynuyo gbı...bsey olmamıstr demı

Ah canım cok haklsnda seninle biraz gec tanistik ysklasik üç ay dusuk korkusuyla tek badima yattım sonuc bu:(kusura bakmayin:( sagol cvbin icin

canım hiç kusur mu olur. ben sana çok hak veriyorum şu haftalarda insan çok tedirgin oluyor.doktora gitmek için gün sayıyoruz acaba bişey mi oldu sağlıklı mı canlı mı diye. ben sen kendini yıpratıyorsun diye çok üzülüyorum.senin bütün hislerin bebeğine yansıyor sen ne kadar mutlu olursan o da öyle olur :) sevgiler kuzum öperim:)

benim doktorum da ketum ve daha 18 gün falan var gitmeme
annem soruo kardeşim soruo
eşim merak edio

şimdi gelmiş kıllanma kız bebekte olurmuş dio bana:)
bi gitsen de öğrensek artık dio
valla bu doktorlar yaktı bizi
en sona kaldım resmen

off canım yaa sanki öğrensem ne olucak ama işte meraktan çatlıyorum. eşim bugüne kadar hep erkek olduğunu iddia ediyordu bugün artık kesin kız olcak baksana herkes öyle diyor ben inandırdım artık kendimi diyo :)ben kıllanma olayını tam ters biliyordum ama arkadaşım bence hiç bi belirti garanti değil. ne yediğin içtiğin ne karnıın şekli ne başka bişey. tamamen şans yani. başka doktor araştırıyorum nereye gitsem diye

iyi geceler kızlar :) yeni bir arkadaş gelmiş 19 yaşındaymış bende onu görünce hevese geldim önce söylesemmi söylemesemmi diye baya bi tedirgin oldum :) acaba yadırgarlarmı felan diye çünkü herkes belli bir yaşta bende çok ufak kalırım diye söylememiştim :)) bende 19 yaşındayım :P

$mona besik1(1).webp

ay bak bak gözlerim şaşı oldu sitelere bakarken gitdigidiyorda buna bayıldım hem sallanabilen beşik hem ana kucagı gb hem mama sandalyesi hem oyun masası gb hemde bebeklikten baya büyüyene kadar kullanılabilir bişi tekerlekli büyüyüp küçülen bişi çok kullanışlı yahu:12:

iyi geceler kızlar :) yeni bir arkadaş gelmiş 19 yaşındaymış bende onu görünce hevese geldim önce söylesemmi söylemesemmi diye baya bi tedirgin oldum :) acaba yadırgarlarmı felan diye çünkü herkes belli bir yaşta bende çok ufak kalırım diye söylememiştim :)) bende 19 yaşındayım :P

ay canım neden tedirgin oluyonuz ki ya. herkesin kendi yaşamı. herkes istediği yaşta evlenir de anne de olur kimseyi ilgilendirmez:) burada bir çoğumuzun ilk bebeği zaten çoğumuz deneyimsiziz fikir ve bilgi alışverişi yapıyoruz ya da deneyimli annelere danışıyoruz. insanları yaşı küçük diye yargılamak bize düşmez ki. paylaşım yapmamız için şubat 2014 annesi olmamız yeterli:) kasmayın kendinizi rahat olun lütfen,sevgiler :)

kkızlar sabah halıya cay dkuldu kucuk bı halıydı ben de banyoda yıkadım yormadım kendımı ama ıkı kasgımda agryo hareket ednce sankı ıcerde bsey oynuyo gbı...bsey olmamıstr demı
olmaz ins gulum ya, ama keske agir kaldirmasan, esin gelince beraber yikasaniz bi dahakine olur mu? hali kucuktur ama islaninca baya agir olmustur, ins hic bi seycikler olmamistir canim merak etme :)

ay ya masallah ne kadar gencsiniz, benim kardesimden bile kucuksunuz :( ben 28 yasindayim ya aldim basimi gittim, kart anne olucam ben :(

off canım yaa sanki öğrensem ne olucak ama işte meraktan çatlıyorum. eşim bugüne kadar hep erkek olduğunu iddia ediyordu bugün artık kesin kız olcak baksana herkes öyle diyor ben inandırdım artık kendimi diyo :)ben kıllanma olayını tam ters biliyordum ama arkadaşım bence hiç bi belirti garanti değil. ne yediğin içtiğin ne karnıın şekli ne başka bişey. tamamen şans yani. başka doktor araştırıyorum nereye gitsem diye
hmm oyle mi diyosun, neyse ben de kendimi kaptirmiyim o zaman kiz olcak diye... ayy ayy ne zor gunlermis yarin bile olamadi bi turlu yarin olsa da bebisimizi gorsek hemen :16:

Canım minik bir tarif veriyim kırmızı biber10, domates4, yeşil biber6, kuru soğan2, yoğurt2 su bard, ekmek hamuru ve aldığı kadar un... Sebzeleri çiğden rondolayıp susuz bir şekilde kaynatıyorsun soğuyunca yoğurdunu mayasını ve en son un katıyorsun 10 gün kadar sabah akşam yoğuruyorsun para kadar örtüye serip gidip gelip daha da küçülterek (bir iki saat başından ayrılırsan taş gibi kalır) ufalıyorsun elinle de unlaştırıyorsun hafif yaşken... Hazırlarda salça oluyor almayın bebeğe yedirmeyin

canm ben tarhana biliyorum ama ekmek hamurunu duymadım hiç o nden konuyor?ben hiç koymam...daha güzel oluyosa bende koyim...

[video=youtube;WJXwXsqmNZE]http://www.youtube.com/watch?v=WJXwXsqmNZE[/video]

Back
X