- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.485
- 773
- 36
kızlar görümcem bebek ıodası almıştı 2 kapılı dolabı olan yatagı sonradan büyüyenlerden hiç memnun degil dolabına ilk dogdugunda bile sıgamadı cocuk eşyları bide 2 yaşında 2. cocu oldu odaya sıgmıyo eşyaları şimdi diyo sakın alma boşuna kalabalık bende ya ilk başta bi beşik alıcam bi yaşında felanda oda yaparım diyorum ama çok özenirsem bilmiyorum dolabı büyük bi oda alırım arabalı olabilir erkek olursa kız olursa cibinlikli yataklı bişi alırım herelde
bu arada bugün komşuya gittim ya gene makas bıcak saklayıp oturttular gecen yapmışlardı erkek çıkmıştı çin takvimine görede erkek tipime bakanda erkek diyo... ama bu sefer kız cıktı makasa oturmuşum ... eskiden hep rüyamda kız görürdüm hatta aglayarak sallardım emzirirdim dogururdum zeynebim diye diye... ama hamile oldugumdan beri içimden erkek geçiyo erkekmiş gb ... merakımdan ölücem

bu arada bugün komşuya gittim ya gene makas bıcak saklayıp oturttular gecen yapmışlardı erkek çıkmıştı çin takvimine görede erkek tipime bakanda erkek diyo... ama bu sefer kız cıktı makasa oturmuşum ... eskiden hep rüyamda kız görürdüm hatta aglayarak sallardım emzirirdim dogururdum zeynebim diye diye... ama hamile oldugumdan beri içimden erkek geçiyo erkekmiş gb ... merakımdan ölücem