- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
bursaya şimşekler dolular yağdı bayabi sel oldu ortalık durdu sonunda balkonum halıları patatesler soğanlar ıslandı çıkamadım korm-kuma şimdide halıları kaldıramıyorum eşim gelince asar artık sonra kayınvaldem gleince yıkarlar beraber pufffherşey iyi güzelde bu bebeişler insanın elinni kolunu bağlıyo aciz oluyosun başkalarına muhtaç olmak ne zor ... yinede çok şükür bide istifra edip hiç yiyemeyip yemek yapamayan yerinden kalkamayanlar var halime şükretmeliyim
bugün komşunun bebek mevlidi vardı .. bebek sşekeri dağıttılar .. artık nikahta bebek mevlidinde ...sünnette bile şeker veriyolar eskiden asardım buzdolabına şimdi asmıyorum yermi kalır hepsini assam değişik fikirleri olan varmı ...arkadaş tanesini 1*25 e almış ben nette gördüm 50 tanesini 40tlye 10 balon hg bebek yazan kapı süsü felan veriyolardı hediye olaraktasıcakta ne zor mevlit yapmak evler yanıyo biz o konuda rahat olucaz kızlar buz gb havada
![]()
Bebek mevlidi ne zaman yapılıyor ve neden yapılıyor :44::44::44: Doğumda dağıtıp birde mevlidde mi dağıtıyorlar şekerlerden :26::26::26: