• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Canım kaç mm çıktı kese 3.7 mm benimki içinde yolk sac keseleride göründü haftaya cuma bir gel bakalım belki duyarız dedi olmadı bir sonra ki cumaya gidecğeim
Merhaba tek yumurta ikizlerine mi gebesiniz. Tam kaç hafta kaç günlükken tek kese için de yoksak keseleri göründü acaba

Merhaba tek yumurta ikizlerine mi gebesiniz. Tam kaç hafta kaç günlükken tek kese için de yoksak keseleri göründü acaba
Canım artık biraz sakin ve rahat ol bence bebeğinin iyiliği için. Bak benmde yüksekti tek kese göründü olabilir böyle seyler kucuk bir ihtimal için kendini fazla hırpalıyorsun sana da bebeğine de yazık panik olma artık 🙏

Evet tek kesenin içinde iki bebek oluyor zaten. Daha önce başıma geldi kaybettim çok riskli bir gebelik tek yumurta ikizi. Bende detektsr şüphe var. Sizin genetikli miydi kalitesi neydi

arkadaşım Geçen seni uyardım yine geldin başladın yazmaya zaten çok stresli bir dönemden geçiyorum beni ve kimseyi germe ne olur inşşşllah güzel pozitif alırsın ama bizi sal ne olur daha çok geriliyorum sen böyle kötü şeylerden bahsedince Allah aşkına kendi gebeliğine odaklan insanlardan güzel şeyler duymak istersen yazarlar ama kimsenin modunu düşürme allah aşkına
Canım artık biraz sakin ve rahat ol bence bebeğinin iyiliği için. Bak benmde yüksekti tek kese göründü olabilir böyle seyler kucuk bir ihtimal için kendini fazla hırpalıyorsun sana da bebeğine de yazık panik olma artık 🙏
👍

Kızlar özel bölge için ağdaya giden var mı ? Acaba ne zamandan sonra gitmek güvenlidir

Benim 3 gün arayla 2.lekelenmem oldu. 1 damla kadar kahverengi. Ben günde 4 fitil bir de dex kullanıyorum. Bugün tam 5.haftam. Ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim

Benim 3 gün arayla 2.lekelenmem oldu. 1 damla kadar kahverengi. Ben günde 4 fitil bir de dex kullanıyorum. Bugün tam 5.haftam. Ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim
Canım doktor bana bu tarz lekelenmelerin normal olduğunu fakat yine de olursa ona yazmamı soyledi. Doktorunun numarası yok mu yazıp danışsan?

Lütfen bana yardımcı olun

Benim lekem geldiği zaman doktorum acile de koşma bana da koşma. Kendini yorma yat dinlen ve bol su tüket demişti. Bana gelirken bile arabaya biniyorsun onun yerine yat. Ama ara demişti gelmeden. Sizde doktorunuzu ararsanız sanki o sizi en doğru şekilde yönlendirir

Back
X