- Emoji Skoru
- 1.136
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.661
Ben de oyleydim hava temizleyici ile çözdük sorunu :)Kizlar benim alerjim var bi 15 dk dir hapsiriyorum bir zarari olmaz demi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyleydim hava temizleyici ile çözdük sorunu :)Kizlar benim alerjim var bi 15 dk dir hapsiriyorum bir zarari olmaz demi ya
Ay bisi olmasin da bir gun gelir benim atak sonra gecerBen de oyleydim hava temizleyici ile çözdük sorunu :)
Sizinde değeriniz bayağı yüksek çıkmış ikiz mi acabaSanmıyorum tek bence çünkü tek embriyo transferiydi olursa sürpriz olur ama tek yumurta ikizi epey düşük ihtimal sanıyorum![]()
Doktor hapşırık etkilemez demiştiKizlar benim alerjim var bi 15 dk dir hapsiriyorum bir zarari olmaz demi ya
Benimde 3 Ocak. Ama ben dayanamadım yarında gidicem doktora belki görünür.Merhaba , evet 5.gün tek embriyoydu. 9çgün 240 11.gün 787 çıktı. Şuan bilemiyoruz ikiz miöyle olursa tek yumurta ikizi olacak çünkü. Ama benim lekelenmem oldu çok korkuttu
![]()
Merhaba tek yumurta ikizlerine mi gebesiniz. Tam kaç hafta kaç günlükken tek kese için de yoksak keseleri göründü acabaCanım kaç mm çıktı kese 3.7 mm benimki içinde yolk sac keseleride göründü haftaya cuma bir gel bakalım belki duyarız dedi olmadı bir sonra ki cumaya gidecğeim
Canım artık biraz sakin ve rahat ol bence bebeğinin iyiliği için. Bak benmde yüksekti tek kese göründü olabilir böyle seyler kucuk bir ihtimal için kendini fazla hırpalıyorsun sana da bebeğine de yazık panik olma artıkMerhaba tek yumurta ikizlerine mi gebesiniz. Tam kaç hafta kaç günlükken tek kese için de yoksak keseleri göründü acaba
Evet tek kesenin içinde iki bebek oluyor zaten. Daha önce başıma geldi kaybettim çok riskli bir gebelik tek yumurta ikizi. Bende detektsr şüphe var. Sizin genetikli miydi kalitesi neydi
arkadaşım Geçen seni uyardım yine geldin başladın yazmaya zaten çok stresli bir dönemden geçiyorum beni ve kimseyi germe ne olur inşşşllah güzel pozitif alırsın ama bizi sal ne olur daha çok geriliyorum sen böyle kötü şeylerden bahsedince Allah aşkına kendi gebeliğine odaklan insanlardan güzel şeyler duymak istersen yazarlar ama kimsenin modunu düşürme allah aşkınaMerhaba tek yumurta ikizlerine mi gebesiniz. Tam kaç hafta kaç günlükken tek kese için de yoksak keseleri göründü acaba
Canım artık biraz sakin ve rahat ol bence bebeğinin iyiliği için. Bak benmde yüksekti tek kese göründü olabilir böyle seyler kucuk bir ihtimal için kendini fazla hırpalıyorsun sana da bebeğine de yazık panik olma artık![]()
Panikliyorum elimde olmadanCanım artık biraz sakin ve rahat ol bence bebeğinin iyiliği için. Bak benmde yüksekti tek kese göründü olabilir böyle seyler kucuk bir ihtimal için kendini fazla hırpalıyorsun sana da bebeğine de yazık panik olma artık![]()
Lütfen bana yardımcı olunBenim 3 gün arayla 2.lekelenmem oldu. 1 damla kadar kahverengi. Ben günde 4 fitil bir de dex kullanıyorum. Bugün tam 5.haftam. Ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim
Canım doktor bana bu tarz lekelenmelerin normal olduğunu fakat yine de olursa ona yazmamı soyledi. Doktorunun numarası yok mu yazıp danışsan?Benim 3 gün arayla 2.lekelenmem oldu. 1 damla kadar kahverengi. Ben günde 4 fitil bir de dex kullanıyorum. Bugün tam 5.haftam. Ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim
Kasılman var mı arkadaşımBenim 3 gün arayla 2.lekelenmem oldu. 1 damla kadar kahverengi. Ben günde 4 fitil bir de dex kullanıyorum. Bugün tam 5.haftam. Ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim
Kasılman var mı arkadaşım
Lütfen bana yardımcı olun
Aç canım 2026 ağustos tüp bebek anneleriAyy kızlar vir şey diyeceğim yanlış anlaşılmak istenmiyorum. Pozitifler ayrı bir grup gibi bir şey açalım mı? Buraya yine yazarız her türlü
Göreceksin bebişin seninle güzel olacak inanıyorum bebişlere o kadar para verdik ya nazlılar![]()
AynenAç canım 2026 ağustos tüp bebek anneleridiye
![]()