yok bnde dayanamıyomm:))) taaa 29unda randevum doktorla o kadr bekleyemem koca da beklemez zannımca da ben pozısyon tuttramıyomm heee:))))![]()
Hiç anlamadım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bnde dayanamıyomm:))) taaa 29unda randevum doktorla o kadr bekleyemem koca da beklemez zannımca da ben pozısyon tuttramıyomm heee:))))![]()
kızlar bez almaya başladınızmı?ben prima premium care biriktirmeye başladım
Sonra nerdesin diyo bsnafazla naz aşık usandirir:) :) kız yavrum
ayy napim kız yaa ben girdiğimde sen olmuyorsun sen girdiğinde de ben olmuyorummm(( şimdi de çıkıyorum güzelim sana iyi geceler tatlım benim....usanma benden:))) hadi öpüyorum seni çokkk...
hatunlar hepinize iyi geceler öpüyorum güzelll annnelerrr
canımmm eşle olan munasebete dedydımm![]()
Onu anladım da:) tutyuramyrum dediğini anlamadım kuzum neyse:) utandım
kızlar bez almaya başladınızmı?ben prima premium care biriktirmeye başladım
Neden canım erken degil mi
ben başlamadım ama dün annem söyledi. giysi miysi sonra alınır sen şimdiden bez depolamaya başla rahat edersiniz dedi bana da çok mantıklı geldi. en çok kullanılan şeylerden biri:) iyi yapmışsın canım :)
indirimde buldukça alıyorum :d madem elbise beşik vs alamıyorum bez biriktireyim dedim :)
indirimde buldukça alıyorummadem elbise beşik vs alamıyorum bez biriktireyim dedim :)
indirimde buldukça alıyorummadem elbise beşik vs alamıyorum bez biriktireyim dedim :)
kuzum senin bebiş kızmıydı erkekmiydi![]()
başlamak lazım kuzummm.mantıklı canım benim eşimde almaktan yana şuan bezini
çiçemmm ben biraz sordum prima premium care dediler.benim deyimimle beyaz primamantıklı canım gayet ben de yarından tezi yok başlayayım.deneyimli anneler bez konusunda tavsiyesi olan var mıı ? :)
Mantıklı ama fiystni bilmediğim icin indirimide anlamam bizim okulda bir arkadaşım 40 tl ye yuz tane sliyordu prima nette
ay daha belli değil wallaha delirmek üzereyim o yüzden de alış verişe başlayamıyorum bari bez alayım ben de senin gibi:) gerçi yarın başka doktora gidicem ama randevum yok araya sıkıştırtabilirsem kendimi belki öğrenirim :) senin belli miydi? :)
başlamak lazım kuzummm.
çiçemmm ben biraz sordum prima premium care dediler.benim deyimimle beyaz prima
yarın başka bir doktora gidip şu cinsiyet işini kesinleştieceğim![]()
başlamak lazım kuzummm.
çiçemmm ben biraz sordum prima premium care dediler.benim deyimimle beyaz prima
yarın başka bir doktora gidip şu cinsiyet işini kesinleştieceğim![]()
aynen ben de yarını bekliyorum bugün sabah olmaz artık bana :)