Sürekli yatacağım cnm bir tek tuvalet ihtiyacı için kalkış15 gün sonra da kontrole gideceğim
![]()
çok geçmiş olsun, kendini yorma, üzme içini de ferah tut..Acil şifalar cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli yatacağım cnm bir tek tuvalet ihtiyacı için kalkış15 gün sonra da kontrole gideceğim
![]()
Günaydın ekim nasılsın![]()
kızceler nasılsınız ınsallh hersey yolundadr...yaa bsey dycem esınızle olan munasebetınızı devam ettrebılıyor musuz? ben daa fazla tutamıyorum da kocayı 19 gun oldu:))) belım agryodu en son kestım bnde:))![]()
ben de senin gibi gidicem ya 28 i giderim ya da 2 eylül olcak sanırım
aynı zamanlarda gitcez sanırım valla herkesin doktor şıp diye söyledi bizimkiler bi nazlı bi nazlı:26:
geçmiş olsun canım
nefes darlığı hamilelikte olabiliomuş ama eğerki çok rahatsız ediosa doktora gidersin
panik atağın falan yok dimi
19 mu
munasebet ne
çocuk nası oluodu:26:valla unuttum gitti ya
Günaydın kızlaar sabah doktordan randevu aldım 12.30 da gidiyorum bana şans dileyin göreyim artık kuku mu var pipi mi? :) çok fena heyecan oldum yaa eşime söylemedim umarım bana kızmaz tek başıma gittim diye :) zaman geçmek bilmiyor, zaman öldüreyim diye ütü yapıyorum :)
Arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederimmm... Kanamam durdu çok şükür inşallah tekrarlamaz... Bebişime isim buldum siz de fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. :) "Ediz" sizce nasıl?
Günaydın kızlaar sabah doktordan randevu aldım 12.30 da gidiyorum bana şans dileyin göreyim artık kuku mu var pipi mi? :) çok fena heyecan oldum yaa eşime söylemedim umarım bana kızmaz tek başıma gittim diye :) zaman geçmek bilmiyor, zaman öldüreyim diye ütü yapıyorum :)
kızlar bebek odası ile ilgili bir sorum var, özellikle tecrübeliler daha iyi bilirler:
bizim oturma odamız boş duruyor,ileride orası geniş geniş çocuk odası olur diye eşya almadık oraya.yatak odasının yanındaki küçük odaya da benim gençkızken almış olduğum gardrop,yatak ve kitaplığı koymuştuk.şimdi akrabamızdan 2-3 yaşına kadar rahat rahat yatabileceği, baya da kaliteli bir markanın parmaklıklı bebek yatağı geldi. ben bebek odalarına çok özeniyorum ama hem annem,hem de eşim şimdilik bu yatakla idare edelim daha sonra çocuk odası alırız diyorlar.
sizce bu mevcut yatağı kendi yatak odamıza mı almak mantıklı (yatak odamız oldukça büyük), yoksa yatak odasının hemen yanındaki bebek odasındaki fazlalıkları çıkarıp orayı bebek odası haline getirmek mi mantıklı?
yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar bebek odası ile ilgili bir sorum var, özellikle tecrübeliler daha iyi bilirler:
bizim oturma odamız boş duruyor,ileride orası geniş geniş çocuk odası olur diye eşya almadık oraya.yatak odasının yanındaki küçük odaya da benim gençkızken almış olduğum gardrop,yatak ve kitaplığı koymuştuk.şimdi akrabamızdan 2-3 yaşına kadar rahat rahat yatabileceği, baya da kaliteli bir markanın parmaklıklı bebek yatağı geldi. ben bebek odalarına çok özeniyorum ama hem annem,hem de eşim şimdilik bu yatakla idare edelim daha sonra çocuk odası alırız diyorlar.
sizce bu mevcut yatağı kendi yatak odamıza mı almak mantıklı (yatak odamız oldukça büyük), yoksa yatak odasının hemen yanındaki bebek odasındaki fazlalıkları çıkarıp orayı bebek odası haline getirmek mi mantıklı?
yorumlarınızı bekliyorum...
mevlid bizde de yapılıyor ama ben hiç abartma taraftarı değilim bu işler fazla vitrin işine dönüşmüş durumda. bir de mevlid dediğin şeyde ortam çok kalabalık oluyor. bence 40 günlük bir bebek için hiç de sağlıklı bir ortam değil. bizim doğumlarımız kışa gelicek mevlid zamanı da mart falan olacak tam hastalık ve mikrop havası:) kayınvalidemlerden yoğun talep gelmezse ben belki de yapmam. zaten benim burada ailemden kimse yok sadece iş arkadaşlarım var. 6 ay kınası da son bir kaç yıldır trend oldu eskiden de yapılıyor muydu bilmiyorum?bence kadınların toplanıp eğlenmek için bahane uydurması başka bişey değil:) anne kınayı zaten yakmış kına gecesinde kızı da evlenirken yakıversin :) ilişki konusunda da doktorumuz bize baştan beri yasak koymadı hatta eşimle gittiğimizde özellikle vurgulayarak söylüyor ilişki serbest diyor:) sorun benim tedirgin olmam falan değil aslında hormonların değişikliğinden dolayı inanılmaz bir isteksizlik var.arkadaşlar adamlara sapık muamelesi yapmayın biz de normal olsak hormonlarımız değişmiş olmasa biz de onlar gibi istekli olacaktık:) ayrıca eşim istekli olduğu zaman ben mutlu oluyorum bedenimin yeni haliyle de beni hala güzel buluyor:) kronikcim dediğin doğru canım uzun süre ara verince daha acı verici oluyor, arayı fazla uzatmamak gerekiyo ilişki konusunda:)
eşini niye almıyorsun yanına birlikte gidip öğrenseydiniz![]()
Mevlüt konusunda senle aynı düşünceler ile kızıma mevlüt yapmamıştım annemde pek taraflısı değildir öyle şeylerin, bana da kına yaptırtmamıştı :) ufacık bebek bi dolu insan mikrop kapacak dedi, ben de öyle düşündüm e ben zaten sürekli evde emzirme atletleri ile geziyorum emzir dur uyut o moddayım. Ama geçende bir arkadaşıma gittim bebiş fullu uyudu mevlütte uyuduğu beşiğinde giydirmiş cicili bicili kıyafetleri, bebek hatta elden ele gezerken bile uyuyordu bi ara uyandı gitti onu odasında emzirdi filan bitti gitti o gün, hoş geldi gözüme, belki bu sefer kısmet olursa yaparım ama kış faktörü olacak yoğunca karda kışta vaz geçebilrim yine aynı sebepten :)
münasebet konusudna da benim bi denemede çok acımıştı, sonra ısrar etmedik başlamadan bitirmiştik. Biliyorum bu da böyle sağlıksız değil ama zorla da olsun istemiyorum, kocama da Allah sabır versin kolay değil :) Ay valla düşünmek bile midemi kaldırıyor ne günlere kaldık![]()
Canlar mrb yahu tansiyonum hep dusuyor çok halsizim tuz tuz valla hastalncm var mı benim gibi
canım gelmesi mümkün değil biz izmirde oturuyoruz eşim manisada çalışıyor izin alması çok zor. o sebeple şu an gelemez. kendimi şöyle avutuyorum kendi doktoruma da gidecek olsam 9 eylülde de yani eşim gelemiycekti ben gene kendim gidecektim o sebeple de kızcağını sanmıyom:) yoksa tabi isterim eşim de gelsin:) sürpriz olcak ona görebilirsem :)
canım gelmesi mümkün değil biz izmirde oturuyoruz eşim manisada çalışıyor izin alması çok zor. o sebeple şu an gelemez. kendimi şöyle avutuyorum kendi doktoruma da gidecek olsam 9 eylülde de yani eşim gelemiycekti ben gene kendim gidecektim o sebeple de kızcağını sanmıyom:) yoksa tabi isterim eşim de gelsin:) sürpriz olcak ona görebilirsem :)
yok canım ben karşıyakadayım medical park a gidiyorum. ama bugün başka doktora gideceğim. egepol bize uzak ve ters kalıyor bir de çok kalabalık olduğunu duyuyorum randevu bulmak bile zor oluyormuş. bir arkadaşım orada doğum yaptı son kontrollerine orada girmişti.memnun kalmıştı ama aşırı kalabalık olduğundan şikayetçiydi.Sen Torbalı'da mıydın canım. Benim doktoruma gitsene. Egepol'de Ayşen Hanım. 13.haftada söylüyor valla :)