- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
Ne güzel canım sevindin sizin adınıza sonuçların iyi çıkmış olmasına![]()
Cinsiyet meselesi çok karışık ya gönlüne göre versin Rabbim![]()
sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel canım sevindin sizin adınıza sonuçların iyi çıkmış olmasına![]()
Cinsiyet meselesi çok karışık ya gönlüne göre versin Rabbim![]()
sağol canımcinsiyet konusunda eşim erkek, ben kız istiyodum.. yani sonuç değişse de hiç üzülmem daha çok sevinirim başta söylemicekti zaten 16. haftada bakarız demişti biz sorunca erkeğe benziyo ama daha çok erken değişebilir dedi
![]()
kızlar 3.hamileliğim ama sizlerden çok şey öğreniyorum,lepi deyince fark ettim.üçlü tarama 16_18,şeker yüklemesi(75gr.)24-28.hft larda yapılırmış. üçlü tamam.16+1 im.şeker yüklemesini :acaba ilk gebeliğimde preeklamsiden dolayı 35.hafta bebeği aldılar,birde şimdiki ikili tarama da biyokimyasal risk yüksekti ve yaş 36 ondan mı şimdi istedi.kafam karıştı.bilen var mı???
kızlar biz ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 1.9 normalmiş, burun kemiği oluşmuş, suyum yeterliymiş, rahim ağzı kapalı ve istendiği gibiymiş.. cinsiyeti de erkeğe benziyor ama kesin değil daha değişebilir dedi.. çarşamba günü kan sonucunu alıcaz bakalım inşallah iyi çıkar![]()
SL7411050.JPG (191.3 KB (Kilobyte))
başarabildim mi bilmiyorum bu da bizim kukumuz.görmemiş misali
işte ben de bişiden mi şüphelendiler acaba dedim
sen iyice sor doktoruna öyle yaptır bi bildiği vardır
yüksek tansiyonla şekerin alakası varmdır ki?
bşlemedim şimdi
hadi gözün aydın canım seninde cinsiyetin belli olmuş
rahim ağzını nasıl görüo alttan mı baktı
ben de sorcam da nasıl anladıklarını bilmek istiyorum
benim iki oğlumda 12,13.hft larda boşluklar doluydu,senin hft ana göre kız ihtimali çok yüksek.aynı buna benziyordu hatta bacaklarını baya bi açtı v gibi oldu ortası boştu 2 çizgi vardı kız galiba yaa :)
lierac mı:)
ben de 2 tane lierac aldım ama galba acıbadem sütü yada vazelin ile takviye yapcam
üşeniom sürmeye ya yoksa bakım hep şart aslında
bi blogda okumuştum yag karşımı varmış bir de vazelin sürüp üstüne bi penye sarıomuş gebeliği boyunca böyle yapmış
penyeyi bile değişmedim daha nemli oluo diye yazmış
sonunda çatlamadan doğurmayı başarmış
selam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.
Sizlerde insansınız tabi ama bi öğrenmeyen onlar kaldığı için azcık hava atcam sabah ondan dedim öyle![]()
Tamam sölicem kendimi kötü hissettim siz böle diince benimde kızım oluyorDoktor kesin dedi...
![]()
canim noldu anlat bakalim derdini anlatmayan derman bulamaz demisler... ins gecmistir skntn ben bunlari yazana kadariyi akşamlar kızlar nasılsınız benim cok canım sıkılıyo ya
ya bu arada şu ultrasona giderken ne yapsak da cinsiyetleri görsek artık
çikolata dediler yedim, meyvesuyu dediler içtim
yok minnak hele bu sefer sırtını dönmüştü omurgalarını gördük maşallah
kıpraşmadı bile
ultrason tecrübesi olan var mı ya napsakda kıpırdasalar
kızlar biz aşısverisi toptan yapacaz galiba.....burda bi mağaza var her markadan kıyafet eşya beşik cart curt satıyo....bir bebeğin tüm eşyaları aklınıza ne geliyorsa yatak araba kıyafet biberon hastane cıkısı ana kucağı falan fistan....giriyosun hepsini seçip begeniyosun....tahmini bir şey sorduk....mesela park yatağını Kraft arabası ana kucağı falan da öyle....kıyafetler falan.pesin alımda indirim yapıyo ve hepsine en fazla 1500 deditaksitli alırsanız da yaparız dedi indirimi....öyle düşünüyoruz biz de..
![]()
Ben odası için para harcamayacağım dedesi ne gerekiyorsa alacakmış ben liste yapacakmışım görücez bakalım..
Kraft iyidir bende öyle duymuştum eğer böyle bir imkanın varsa değerlendireceksin tabi ki hayatım.
Dikkatli alışveriş yapmak şart yoksa çoğu kenarda köşede depo bekleyecek...
canım bende de oldu kuyruk sokumunda ağrı ve hala da zaman zaman oluyor... doktora sormadım henüz ancak 1 haftadır hamile yogasına gidiyorum ve oradaki hoca doğum çatısı oluştuğu için omurgamız ve kemiklerimizin esnediğini bu sebeple hamilelikte bu tip ağrıların normal olduğunu söyledi. vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş. aylardır çalışmayan kaslarımı esnetip çalıştırmaya başladım ben de. çok faydasını gördüğümü söylemeliyim.
Kızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)
Haftaya kontrole gitsek te bizde ogrensek keske cinsiyetin haftaya 3lu testim de var ah bide kabiz olmasam aslinda cok iyi geciyo hamisligimde ah ah
bebişkonun şeyine bakıcaz diye kırk takla atıyoruz ama yokya bu arada şu ultrasona giderken ne yapsak da cinsiyetleri görsek artık
çikolata dediler yedim, meyvesuyu dediler içtim
yok minnak hele bu sefer sırtını dönmüştü omurgalarını gördük maşallah
kıpraşmadı bile
ultrason tecrübesi olan var mı ya napsakda kıpırdasalar
la çağla şikele ne bakıyon sen.on numara fucudu varbende bebek yagı kullanıyorum su an için.bi dahaki gidişimde soracam dr a canım.ama muhtemelen o kremlerden birini söyleyecek.en iyisi bu yağlar aslında.çağla şikel de argan yagı kullanmış öyle söylemişti bi programda![]()
sorma kuzum yaa.verdiğim parayamı yanayım çektiğim acıyamı yoksa şuan umodan farksız hale gelen bacaklarımamı.vay arkdaş
ya lazeri hamileiklerden sonr yaptırın diolar hep bu nedenlerden
inşallah dökülür deidkleri tüylerdendir onlar
benim bi kolumve göbeğim tüy tarlası böyle üflüyom saç gibi bi oyana bi buyana oynuolar
saçlarım çoğalsaydı memnun kalırdım da göbekteki tüyden pek hoşnut olmadım
bebemmm çok iyi anlıyorum seniKızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)
kıllı versiyona döndük yenidenaynen güzelim, lazere mazere para vermem artık her hamilelikte böyle olacaksa:)
Lepi huzunba adally ben ogrendim cinsiyeti ama yarin siz burdayken soylicem![]()
hüzünbaz yine hava alma kampanyasındaaşk olsun meraktan çatlarım ben,hüzünbaz da bugün öğrenecekti galiba.???
selam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.
aa 1500 tl bence gaayet iyi bi fiyat canim, gule gule secin begenin alin kullanin ins. bizim burda cok daha pahaliya patlayacagi kesin, bi de ben ikinci el filan kullanamiyorum malesef, sevmiyorum oyle. bazen insanlar ev oturmasina gelirken ilk defa geliyolarsa filan elimiz bos gelmeyelim diye bi hediye getryolar, ama genelde evlerinde olan, belki de daha once onlara hediye gelmis olan kullanmadiklari, kullanmayacaklari seyler oluyor, oyle olunca cok uzuluyorum, ben her gittigim yere ozene bezene guzel hediye aliyorum paket yapiyorum millet istemesgni veriyor, o yuzden biraz boyle ikinci el ya da bizde var vereyim diyenlere biraz soguk bakiyorum...
la çağla şikele ne bakıyon sen.on numara fucudu var![]()
günaydın canım nasılsın![]()
çok şükür canım burnum tıkanıyor sabahları onun dışında iyiyim![]()
aynen canım benimde tıkanıyo sabah uyanıyorum zor nefes alıyorum :2: