2014 Şubat Anneleri

Ne güzel canım sevindin sizin adınıza sonuçların iyi çıkmış olmasına :16:
Cinsiyet meselesi çok karışık ya gönlüne göre versin Rabbim:54:

sağol canım:16::16: cinsiyet konusunda eşim erkek, ben kız istiyodum.. yani sonuç değişse de hiç üzülmem daha çok sevinirim başta söylemicekti zaten 16. haftada bakarız demişti biz sorunca erkeğe benziyo ama daha çok erken değişebilir dedi :34:

sağol canım:16::16: cinsiyet konusunda eşim erkek, ben kız istiyodum.. yani sonuç değişse de hiç üzülmem daha çok sevinirim başta söylemicekti zaten 16. haftada bakarız demişti biz sorunca erkeğe benziyo ama daha çok erken değişebilir dedi :34:

Biz ikimizde eşimle kız istiyoruz çünkü eşimin ailesinde kız yok kıza hasretler :))) artık hayırlısı canım ilk bebek ilk heyecan hayırlısını versin Rabbim.

kızlar 3.hamileliğim ama sizlerden çok şey öğreniyorum,lepi deyince fark ettim.üçlü tarama 16_18,şeker yüklemesi(75gr.)24-28.hft larda yapılırmış. üçlü tamam.16+1 im.şeker yüklemesini :acaba ilk gebeliğimde preeklamsiden dolayı 35.hafta bebeği aldılar,birde şimdiki ikili tarama da biyokimyasal risk yüksekti ve yaş 36 ondan mı şimdi istedi.kafam karıştı.bilen var mı???

işte ben de bişiden mi şüphelendiler acaba dedim
sen iyice sor doktoruna öyle yaptır bi bildiği vardır
yüksek tansiyonla şekerin alakası varmdır ki?
bşlemedim şimdi

kızlar biz ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 1.9 normalmiş, burun kemiği oluşmuş, suyum yeterliymiş, rahim ağzı kapalı ve istendiği gibiymiş.. cinsiyeti de erkeğe benziyor ama kesin değil daha değişebilir dedi.. çarşamba günü kan sonucunu alıcaz bakalım inşallah iyi çıkar:31:

hadi gözün aydın canım seninde cinsiyetin belli olmuş :nazar:
rahim ağzını nasıl görüo alttan mı baktı
ben de sorcam da nasıl anladıklarını bilmek istiyorum

sağolasın kız aklıma kurt düşürdün iyi oldu.şimdi bir siteden öğrendim rahatladım.şeker olursa preeklamsi riski de oluyor maalesef.35 yaş üstü ,kilolu,daha önce riskli gebelik geçirmiş olanlarda şeker yüklemesi başlarda yapılırmış,diğerlerinde 24-28 arası.bende üç risk var malum.test yapsak bir dert yapmasak bir dert.zaten bugün efkarlıyım ,gece uyuyamamıştım,:71: sevincimden şöyle yaparım böyle yaparım diye.bazı kötü akraba mı akbaba mı desem onların yüzünden çok ağladım.sonuçlar temiz çıksın acısını çıkarırım inşaallah.iyiki varsınız bazen sadece okusamda bana çook iyi geliyorsunuz.:71:

işte ben de bişiden mi şüphelendiler acaba dedim
sen iyice sor doktoruna öyle yaptır bi bildiği vardır
yüksek tansiyonla şekerin alakası varmdır ki?
bşlemedim şimdi

hadi gözün aydın canım seninde cinsiyetin belli olmuş :nazar:
rahim ağzını nasıl görüo alttan mı baktı
ben de sorcam da nasıl anladıklarını bilmek istiyorum

bana alttan hiç bakmadılar canım iki doktora gidiyorum ikisi de üstten bakıyo.. bilmiyorum ki nasıl gördüğünü kendiliğinden öyle söyledi ben sormadan :26:

lierac mı:)
ben de 2 tane lierac aldım ama galba acıbadem sütü yada vazelin ile takviye yapcam
üşeniom sürmeye ya yoksa bakım hep şart aslında

bi blogda okumuştum yag karşımı varmış bir de vazelin sürüp üstüne bi penye sarıomuş gebeliği boyunca böyle yapmış
penyeyi bile değişmedim daha nemli oluo diye yazmış:53:
sonunda çatlamadan doğurmayı başarmış

evet canım lierac :1: uygun fiyatlı bulunca alıverdim 2 tane eşim diyo heryerine sür çatlayıp patlama sonra :1: bebek yağını sürüyorum her duş sonrası ama bunuda hergün sürmeye üşenirim gibi geliyo :27: inşallah bizde uğraşıyoruz bukadar karşılığını alırız çatlamayız..gerçi genetikte olabiliyomuş ama yaşayıp görücez artık..

selam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.

hayırlı olsun cnm bak allah gönlüne göre vermiş ne güzel..

Sizlerde insansınız tabi ama bi öğrenmeyen onlar kaldığı için azcık hava atcam sabah ondan dedim öyle :52::52::52:

Tamam sölicem kendimi kötü hissettim siz böle diince benimde kızım oluyor :16::16::16: Doktor kesin dedi...:21::21::21:

gözünaydın canım ya sonunda sende öğrendin cinsiyetini nazlı bir kızın olucak desene :1: sağlıkla gelsin inşallah :16:

Eki Görüntüle 781415

Kızlar bi göbüşümü ekleyeyim dedim unutmuşsunuzdur kocaman göbeğimi :1:

maşallah göbişine ne güzel büyümüş ya :nazar:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim cok canım sıkılıyo ya
canim noldu anlat bakalim derdini anlatmayan derman bulamaz demisler... ins gecmistir skntn ben bunlari yazana kadar :16:

ya bu arada şu ultrasona giderken ne yapsak da cinsiyetleri görsek artık
çikolata dediler yedim, meyvesuyu dediler içtim
yok minnak hele bu sefer sırtını dönmüştü omurgalarını gördük maşallah
kıpraşmadı bile
ultrason tecrübesi olan var mı ya napsakda kıpırdasalar

yani cok da tecrubeli degilim ama, gecen hafta doctor ense sivi kalinligini olcmeye calisiyordu, ordan bakti bulamadi burden bakti bulamadi, benim yatagin ayak kismini yukari kaldirdi olmadi, ben hafif oho oho diye az bi sey oksurdum, hemen donuverdi cocuk, belki az bi sey oksurmeyi deneyebilirsiniz ;)

kızlar biz aşısverisi toptan yapacaz galiba.....burda bi mağaza var her markadan kıyafet eşya beşik cart curt satıyo....bir bebeğin tüm eşyaları aklınıza ne geliyorsa yatak araba kıyafet biberon hastane cıkısı ana kucağı falan fistan....giriyosun hepsini seçip begeniyosun....tahmini bir şey sorduk....mesela park yatağını Kraft arabası ana kucağı falan da öyle....kıyafetler falan.pesin alımda indirim yapıyo ve hepsine en fazla 1500 dedi :53: taksitli alırsanız da yaparız dedi indirimi....öyle düşünüyoruz biz de..:16:

aa 1500 tl bence gaayet iyi bi fiyat canim, gule gule secin begenin alin kullanin ins. bizim burda cok daha pahaliya patlayacagi kesin, bi de ben ikinci el filan kullanamiyorum malesef, sevmiyorum oyle. bazen insanlar ev oturmasina gelirken ilk defa geliyolarsa filan elimiz bos gelmeyelim diye bi hediye getryolar, ama genelde evlerinde olan, belki de daha once onlara hediye gelmis olan kullanmadiklari, kullanmayacaklari seyler oluyor, oyle olunca cok uzuluyorum, ben her gittigim yere ozene bezene guzel hediye aliyorum paket yapiyorum millet istemesgni veriyor, o yuzden biraz boyle ikinci el ya da bizde var vereyim diyenlere biraz soguk bakiyorum...

Ben odası için para harcamayacağım dedesi ne gerekiyorsa alacakmış ben liste yapacakmışım görücez bakalım..
Kraft iyidir bende öyle duymuştum eğer böyle bir imkanın varsa değerlendireceksin tabi ki hayatım.
Dikkatli alışveriş yapmak şart yoksa çoğu kenarda köşede depo bekleyecek...

oh oh sizinki de iyiymis... ah bizim dedeler hep turkiyede bize pek bi faydalari olmayacak galiba, ama hic yorgan yaptik patik orduk filan diyen de yok, bizim tarafta zaten 4. torun. heyecan sifir yani. esimin tarafinda ilk torun onlar belki biraz daha cok ilgilenirler :31:

canım bende de oldu kuyruk sokumunda ağrı ve hala da zaman zaman oluyor... doktora sormadım henüz ancak 1 haftadır hamile yogasına gidiyorum ve oradaki hoca doğum çatısı oluştuğu için omurgamız ve kemiklerimizin esnediğini bu sebeple hamilelikte bu tip ağrıların normal olduğunu söyledi. vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş. aylardır çalışmayan kaslarımı esnetip çalıştırmaya başladım ben de. çok faydasını gördüğümü söylemeliyim.

ay ne guzel yogaya mi basladin, ben de gunlerdir yapicam yapicam diyorum ama bi turlu totomu kadirip da bi sey yapmaya baslayamadim, tebrik ediyorum seni :46:

Kızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)

canin saolsun guzelim, bak ustte bi arkadasa daha yazdim, oksurmeyi dene bi de belki faydasi olur. ben daha 18. haftada ogrenicem daha cooook var :31:

Haftaya kontrole gitsek te bizde ogrensek keske cinsiyetin haftaya 3lu testim de var ah bide kabiz olmasam aslinda cok iyi geciyo hamisligimde ah ah

canim ben de kendi buldugum cozumu soyliyim kabizlik icin, yogurt yiyorum, her gun en az bir kase yogurt evde kendim yapiyorum zaten cok basit, yogurt yedgm surece kabiz olmuyoruz, degilse bulanti icin hap aliyorum o beni bir kabiz yapiyor, cok fena. ins sende de ise yarar canimmm :16:

ya bu arada şu ultrasona giderken ne yapsak da cinsiyetleri görsek artık
çikolata dediler yedim, meyvesuyu dediler içtim
yok minnak hele bu sefer sırtını dönmüştü omurgalarını gördük maşallah
kıpraşmadı bile
ultrason tecrübesi olan var mı ya napsakda kıpırdasalar
bebişkonun şeyine bakıcaz diye kırk takla atıyoruz ama yok :9:
bende bebek yagı kullanıyorum su an için.bi dahaki gidişimde soracam dr a canım.ama muhtemelen o kremlerden birini söyleyecek.en iyisi bu yağlar aslında.çağla şikel de argan yagı kullanmış öyle söylemişti bi programda:31:
la çağla şikele ne bakıyon sen.on numara fucudu var:23:

ya lazeri hamileiklerden sonr yaptırın diolar hep bu nedenlerden
inşallah dökülür deidkleri tüylerdendir onlar
benim bi kolum:27: ve göbeğim tüy tarlası böyle üflüyom saç gibi bi oyana bi buyana oynuolar:9:
saçlarım çoğalsaydı memnun kalırdım da göbekteki tüyden pek hoşnut olmadım
sorma kuzum yaa.verdiğim parayamı yanayım çektiğim acıyamı yoksa şuan umodan farksız hale gelen bacaklarımamı.vay arkdaş:ssz:
Kızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)
bebemmm çok iyi anlıyorum seni :ssz:
aynen güzelim, lazere mazere para vermem artık her hamilelikte böyle olacaksa:)
kıllı versiyona döndük yeniden :1:
Lepi huzunba adally ben ogrendim cinsiyeti ama yarin siz burdayken soylicem :52:
:10:cadalozzzz nolcek :9::9:

aşk olsun meraktan çatlarım ben,hüzünbaz da bugün öğrenecekti galiba.???
hüzünbaz yine hava alma kampanyasında :3:
selam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.

sever teyzesi onun kukusunuda poposunuda :nazar:

Günaydınnnn:3::3:

aa 1500 tl bence gaayet iyi bi fiyat canim, gule gule secin begenin alin kullanin ins. bizim burda cok daha pahaliya patlayacagi kesin, bi de ben ikinci el filan kullanamiyorum malesef, sevmiyorum oyle. bazen insanlar ev oturmasina gelirken ilk defa geliyolarsa filan elimiz bos gelmeyelim diye bi hediye getryolar, ama genelde evlerinde olan, belki de daha once onlara hediye gelmis olan kullanmadiklari, kullanmayacaklari seyler oluyor, oyle olunca cok uzuluyorum, ben her gittigim yere ozene bezene guzel hediye aliyorum paket yapiyorum millet istemesgni veriyor, o yuzden biraz boyle ikinci el ya da bizde var vereyim diyenlere biraz soguk bakiyorum...

aynen öyle canım...Allah bizlere kocalarımıza güc kuvvet sağlık versin,calısır alırız inşallah bebişlerimize en iyilerini:16::16::16:

la çağla şikele ne bakıyon sen.on numara fucudu var:23:

ne on numara fücutlar gördük zaten yoktular:37::37::37:

herhalde daha bi cok sey yapmıştır ama alternatif olsun die söledik be kuzu....argan yagı da kullanılabilirmiş çatlaklar için yani:27::27:

Back
X