2014 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın.
Sabah sabah moralim bozuldu.
Butikbebe de "Bonbonn Kids" diye bir kampanya var. Baştan ikinci kampanya.
O eşimin arkadaşının oğlu. Çocuk yaz başında kovanın dibinde kalan bi deterjanı içmiş. 2 ay hastanede yattı. Yiyip içemedi. Yoğun bakımdaydı. Şimdi ne halde bilmiyorum hiç. Üzüldüm çok görünce. Dünyalar güzeli bi çocuk.
Allah'ım kimseye yaşatmasın :5::5::5:

Kızlar günaydın.
O eşimin arkadaşının oğlu. Çocuk yaz başında kovanın dibinde kalan bi deterjanı içmiş. 2 ay hastanede yattı. Yiyip içemedi. Yoğun bakımdaydı. Şimdi ne halde bilmiyorum hiç. Üzüldüm çok görünce. Dünyalar güzeli bi çocuk.

eskiden çamaşır suyu içenler turp gibi şimdi
yeni nesil bizde dahil eskiye göre daha dayanıksızız :ssz:
geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir Rabbim annesine babasına bağışlar

rahat olmaz öylede zaten hep soluma doğru yatıyorum geçen kolum uyuşmuştu :27: bebişin hareketini hissediyomusun canım

ben sola yatamıyorum çok rahatsız oluyorum:ssz: bebeğin hareketlerini de tecrubeli olmadığım için emin olamıyorum :30:
hissettiğim bebek hareketi de olabilir olmayadabilir

Kızlar günaydın.

inşallah iyidir durumu çocuklar yürümeye başlayınca çok dikkat istiyor eline ne geçerse ağzına götürebiliyolar rabbim şifalar versin

Kızlar günaydın.

çok da güzel bebek maşallah
Allah nazardan saklasın
inşallah iyileşmiştir

Kızlar günaydın.

günaydın canım.Allah yardımcısı olsun.inşallah iyilişmiştir.

benim eşim de küçükken çamaşır suyu içmiş....sadece dilinde hasar kalmış biraz. görünürde bişi yok ama patlıcan falan yemiyo dili yanıyomus o zamndan beri.

hatunlar günaydın:)

günaydın lepican:16:

Gunaydinlar. Bugun izinliyim esimle kahvaltiya gidiyoruz. Selam vereyim dedim :16:

günaydın delimmmmm:16::16:ohhh afiyet olsun...bizim için de ye.....:16:

Son düzenleme:
Sagolasin kuzum. Kizcemin keyfi gayet yerinde valla ne zaman ultrasona girsek kicini devirip yatiyo oluyor bu kiz hep uyuyor sanirim :)

ay seninkide mi:)
benimkide öyle ya
bi gram hareket yok
tembel mi bunlar anlamadım gitti
heop bi uykuya denk gelioz

günaydın canım.Allah yardımcısı olsun.inşallah iyilişmiştir.

benim eşim de küçükken çamaşır suyu içmiş....sadece dilinde hasar kalmış biraz. görünürde bişi yok ama patlıcan falan yemiyo dili yanıyomus o zamndan beri.

günaydın lepican:16:

günaydın delimmmmm:16::16:ohhh afiyet olsun...bizim için de ye.....:16:

Sagol jackim frostum :) senin icinde yerim herseyden :)

ay seninkide mi:)
benimkide öyle ya
bi gram hareket yok
tembel mi bunlar anlamadım gitti
heop bi uykuya denk gelioz

Son uc ultrasonda hep yatiyodu valla dr ense kalinligini zor aldi dusun. Ben seye yoruyorum hep dort bucuk gibi gidiyorum heralde uyku saati o aralar bir dahaki kontrole iznimde sabah gidicem eger gene uyuyor olursa tembel oldugunu kabullencem :(

nekadar önce ve nekadar miltarda yemek gerek:)
geçen bitter yedim ultrasondan 10 dk evvel
ama bi iki kare parça parmağını bile kımıldatmadı :ssz:

ben 12. hafta da gittiğimde 2 tane minik çikolata yedim 10*15 dakika önce falandı
resmen oynuyordu.
bide girerken öksür bebek hareketlensin genelde doktor da dönmesini istediğinde öksür diyor.

tabi ense kalınlığı için gidiyorsanız yemeyin bu sefer de dursun diye beklersiniz :1:

Back
X