2014 Şubat Anneleri

canım çok sıkkın kızlar hayat enerjimi kaybettim sanki......

şeyy benim tsh degerim 3*49çıkmıştı o yüzden ilaç verdi doktorum içiyorum... ama özellikle 1haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi eklem yerlerim agrıyo yatsamda dinlenemiyorum ve sabahları çok zor kalkıyorum uyumasam bile yatıyorum koca gün bişi yapamıyorum anca ikindiden sonra ayaklanabiliyorum tuhaf bi yorgunluk var:(( sol kolumdada bişey kaldırdıgımda bi yerinde belli bir acı hissediyorum :(( neettede okuduklarıma göre aynı bu şikayetlerim belirtileri arasında geçiyo ilactan mı böyle oldu hiç şikayetim yoktu ama korkuyorum ben herşeye dayanırımda bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum :((( yarın saglık ocana gidip testi tekrar yaptırıcam bi ay sonra çagırdı doktorum ama 10 günü geçiktir kullanıyorum etki ettimi görmek istiyorum düşmüş olur inşallah:14:

$994577_316663065146872_1483953403_n.webp

:31::31::31::31:

şeyy benim tsh degerim 3*49çıkmıştı o yüzden ilaç verdi doktorum içiyorum... ama özellikle 1haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi eklem yerlerim agrıyo yatsamda dinlenemiyorum ve sabahları çok zor kalkıyorum uyumasam bile yatıyorum koca gün bişi yapamıyorum anca ikindiden sonra ayaklanabiliyorum tuhaf bi yorgunluk var:(( sol kolumdada bişey kaldırdıgımda bi yerinde belli bir acı hissediyorum :(( neettede okuduklarıma göre aynı bu şikayetlerim belirtileri arasında geçiyo ilactan mı böyle oldu hiç şikayetim yoktu ama korkuyorum ben herşeye dayanırımda bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum :((( yarın saglık ocana gidip testi tekrar yaptırıcam bi ay sonra çagırdı doktorum ama 10 günü geçiktir kullanıyorum etki ettimi görmek istiyorum düşmüş olur inşallah:14:

inşallah düşmüştür canım... dr arayıp sordun mu devam etmeni mi söylemişti. bi de 2 haftadan sonra tekrarlatman daha sağlıklı demişti bana dr.. tabi bilemiyorum...

Ben 4.5 yildir iciyorum ilac canim hipotiroidim evet o saydiklarin oluyo bende hamisim dedigin gibi hem hamilelikten hem tsh gan bitkin uluyo insan ama gecer ins.

kızlar merhaba, ya bugün kot bir elbise aldım hamilelik, ancak elbise bildiğiniz tuzu ruhu kokuyor, satıcı yıkayınca geçer dedi geçmezse götüreceğim de acaba bir zararı olur mu; ve neden tuzu ruhu gibi kokuyor olabilir ki

demek ki ben yalnız değilmişim prolet siz de benim gibi düşünüosunuz, sevindim buna. kız da olsa oğlan da olsa ergenlik dönemi zor dönem, kanları kaynayacak tabi:) neyse daha 15 yıl gibi bir zaman var yoksa ben şu an hiiiç hazır değilim ergen bir çocukla baş etmeye:))

ben şu an iki ergenle uğraşıyorum tatlım..şunu söyliym küçüklükten yetiştirme tarzın,tutumun çok önemli.yani ektiğini biçiyorsun.arkadaş anne dozunu disiplinle harmanlayıp iyi bir ölçü tutturduğunda ergenlik dönemi çok rahat geçiyor.çok şükür biz kızlarımla çok iyiyiz:nazar::nazar::nazar::nazar:inşallah hep böyle gider kızlarımla aram çok iyi:nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar cuma gunu ıkılı test ıcın gıdecegım bende.merak ettıgım nokta acaba normal her zaman gırdıgımız ultrasona mı koyuyorlar ıkılı tesstte de yoksa daha farklı daha net olan bı makınaya mı ?
hareketlerı bu kadar net gordugunuze gore amuda kalktı falan dıyorsunu ya merak ettım nasıl o adar net anlasıldıgını :)))

Canım ben 2 li testi üniversitede yaptırdım dr unkinden daha iyi bir ultrason cihazıydı.. Bir de dr ölçüm yapabilmek için rahme baskı yapıyor bebek de rahatsız olup hareket ediyor.. Benimki nerdeyse yarım saat sürmüştü...bi de 2 li test 12 haftada yapıldığı için bebek daha küçük oluyor yer geniş daha rahat hareket ediyor.. Cmt gittiğmde dr 16+2 dedi, öncekine göre büyümüştü kuzu:) inş iyice büyüdüğünde ultrasonda görünen hareketler iyice azalıyor diyorlar..

Canım ben de troid hastasıyım ki troid bezlerim yok yıllar önce alınmıştı.. Benim de tsh yükselmiş,dr ilaç dozunu değiştirir dedim ama 2.dönem için uygun dedi dr.um..ben günde 150 mg euytrox alıyorum..aylık kontrollerini hiç aksatma.. Endokrinologa gidiyosun dimi.. senin dediğin etkileri ilaç yapmaz ilaç dozunun düşük gelmesi yapar..yorgunluk bende de var..sabah zor uyanıyorum saçlarım çok dökülüyor, 2 iş yapiim yoruluyorum..benimde sağ kolum 2 gündür mahvetti beni.. Dirsekten bileğe gece gündüz ara ara süren bi ağrı..eşim fibromiyalji olabilir diyo ama hiç psikolojiğe benzemiyo bu ağrı..

Son düzenleme:

düşmüştür kuzum allahın izniyle.sıkma canını bebişkoyuda bunaltma canını sıkarak :54:

Yoo var ben baya gordum her rengi var eskitme rengi bambu rengi beyaz rengi hatta bak link yolliyim
Beyaz Brillant Ahşap Beşik

iyiki görmemişim iç dış beyaz hoşuma gitmedi ilk kez kahve tonlarında mobilyayı beğendim:25:

biz cumartesi günü hello baby ye gittik dedim bari biraz piyasa araştırması yapalım :) eşim baktı çok şirin şeyler var dayanamadı bari gelmişken bişey alalım dedi. almayalım daha erken cinsiyetini de bilmiyoruz dedim olsun alalım bişey dedi. girişte hastane çıkışları vardı meğer onları beğenmiş bunlar çok tatlı alalım diye tutturdu:) cinsiyet bilmediğimiz için hem kıza hem erkeğe uygun krem rengi aldık çok sevimli bir şey:) bebitof marka ve 49.90 tl idi 10 parça takım :)

bizde hemen gidelim o zaman :1::1::1:

canım ben bunlardan gördüm hello baby de birebir. çok seviyorum çok tatlılar ama ne bileyim ya kullanışlı olur mu karar veremedik. sanki bunlar küçük yani kısa süre kullanılır gibi geliyor bana bilemedim :)

6 ay yatsa bana yeter ondan sonra kendi yatağına geçer zaten :6:

çok güzel bizde beyazı var kızıma almıştık ama malesef içinde çok fazla yatmadı şimdi inşallah ikinci kuzumda yatacak

önce kızın şimdi 2. kuzuya nasip olacak

Günaydın herkese ;
dün eniştem bebeğin mobilyasını ben alacağım dedi ama pazar gününe kadar model beğenmem lazım yaptıracağı yer imalat kendisine pazar günü almaya gidecek benden de model istedi

büyüyen beşik modelli oda takımı modellerine baktıysanız önerir misiniz =?

İyiyim lepi sen nasılsın :16::16::16: Bebek arabası bakıyorum :31::31::31: Dün tırım tırım mağazaları gezdik kafamıza göre araba bulamadık :31::31::31:

yaa ne güzel cinsiyet belli olunca bi heves edio insan:)
pahalı mıki? yoksa çok güzel modeller var
ben bi iki bakmıştım 1500 falan görünce bu ne dedim

ay ben iyiyşm de sabah sabah servis sorumlusu canımı sıktı
servist kaydım yokmusda servis kalabalıkmışda bıdı bıdı etti
şimdi öğrendim ki servis de zaten 6 kelle yalandan varmış gıcık kadın ama ben halletcem kapatıp oturcak o sevgili ağzını:21:

Back
X