- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.485
- 773
- 36
canım çok sıkkın kızlar hayat enerjimi kaybettim sanki......
şeyy benim tsh degerim 3*49çıkmıştı o yüzden ilaç verdi doktorum içiyorum... ama özellikle 1haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi eklem yerlerim agrıyo yatsamda dinlenemiyorum ve sabahları çok zor kalkıyorum uyumasam bile yatıyorum koca gün bişi yapamıyorum anca ikindiden sonra ayaklanabiliyorum tuhaf bi yorgunluk var
( sol kolumdada bişey kaldırdıgımda bi yerinde belli bir acı hissediyorum
( neettede okuduklarıma göre aynı bu şikayetlerim belirtileri arasında geçiyo ilactan mı böyle oldu hiç şikayetim yoktu ama korkuyorum ben herşeye dayanırımda bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum
(( yarın saglık ocana gidip testi tekrar yaptırıcam bi ay sonra çagırdı doktorum ama 10 günü geçiktir kullanıyorum etki ettimi görmek istiyorum düşmüş olur inşallah
şeyy benim tsh degerim 3*49çıkmıştı o yüzden ilaç verdi doktorum içiyorum... ama özellikle 1haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi eklem yerlerim agrıyo yatsamda dinlenemiyorum ve sabahları çok zor kalkıyorum uyumasam bile yatıyorum koca gün bişi yapamıyorum anca ikindiden sonra ayaklanabiliyorum tuhaf bi yorgunluk var