2014 Şubat Anneleri

meraba canım dayanamadım 1 ay beklemeye ilacın yan etkisinden midir bilmem bir haftadır pek halim yok heryerim agrıyo sanki... ben senelerdir çocuk için tedavi görüyorum polistik over kistlerim vardı eşimde bi sorun yok sorun sadece benim bir degil birden fazla ytumurtamın olması ve çatladıgı dölleneceği zmanı tutturamamızdı... bahar,medikal, art tüp ebebk merkezi gitmedigim hastane doktor kalmadı... yaşım küçük oldugundan tüp bebek yapılamadı yıllardır yumurta takibi yapıldı ne zman şey yapcamıza doktorlar karar veriyodu yani:1: sonra 1 kez ahmet yılmaza medikal doktoru 3 kezde osman haldun develioğluna fakülte profösörü artde özel tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdık ama hiçbiri olmadı zayıf oldugum için ve yalşımın küçük olmassından klomenle ilaçla yaptık hep aşılamalarımı herşey mükemmel gidiyodu ama sonuç hep negatifti... sonra fakülteye başladım işlemlerin zuun sürmesi prosüdürlerin agır işlemesi derken anca 1 senede rapor çıkarttım ve eski profösörüne yaptıgım için aşılamalarım sayıldı.. normalde devlette 2 iğneli aşılama yaptıman gerekiyo.. neyse direk tüp ebebge geçtik... ilk denememizde 5 gün lük iğneyle 30 yumurtam büyüdü iptal edildi sonrasında 2 ay boyunca sökülmeyen kistim oluştu onu ameliyatla operasyonla aldı doktorum ve o ay yine iğnelere başladık... tüp bebek yapılacaktı.... ama ben çatlatma iğnemi vurucagım günü karıştırıp bir gün geç vurdum ve oluşan 3 yumurtamın 2 si çatladı 1 yumurtayla şans az olucandan iptal ettik tüp bebegi... ve boş geçmesin diye aşılama yaptık............. hiç ümidim yoktu ve mucizem geldi hamileyimmmmmmmmmmmmm:49: benim hikayem bu

şimdi sühendam hanıma gelince ben zübeyde hanımda biliyodum bide özel muananesi varmış diye duymuştum evet sert bi uslubu oldugunu söylüyo herkez aslında biz meşhur ediyoruz sonra popoları kalkıyo afedersin... ben bi kez kapısından döndüm çok kalabalıktı hiç görmedim ama methini duydum....

bahar hastanesinde nagihan hanıma çok gittim iyi bi doktor ama baharın dogum konusunda benim çevremde pek tatmin ettiği söylenemez en önemli vaz geçiş noktom onca ay gidiyosun ama dogumuna hangi doktor nöbetçiyse o giriyo ... ne anladım ben o işten...:50:

benim medikalde eski doktorum ahmet yılmaz ve şimdide ona gitmeye başkıcam çok sakin bi doktor ve riskli gebelikler uzmanı aşılama felanda yapabiliyo her doktor yapmıyo bun u çünkü... ahmet bey tanıdıgım en iç rahatlatıcı doktor...

fakültede tüp ebebk bölümünde şuan barış ata bey var oda harika bi doktor o beni kovalamsa asla bırakmazdım onu:1: 3 aydan sonra sorun olmadıkca tüp bebek böümünde bakmıyolar çünkü...

fakültenin normal kadın dogumunu sorarsan tam bi faciya derim çünkü her gittinde ayrı bi asistan doktorla muhattab olucaksın hatta sabah test vericeksin öğleden sonra başkası bakıcak testine o kadar saçma bi düzen var....

başka bi doktor tecrübem yok ama nerdeyse jinekolok olucaktım 6 senelik bebk hasretiyle:31:

sen uzundedin ben destan yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir benim açtıgım konulara bak bursa topiğim var orayada beklerim bursalılarla iyi muhabbetimiz var :34:

canımm biz seninle fakültede karşılaştık galiba ayıın 12sinde koray bey doğum hanede ense kalınlığını ölçmüştü bebişlerimizin hatta barış hoca sana dosya hazırlayıp vermişti sendin o dimi yanlış birinden bahsetmiyorum herhalde. benim pozisyonundan dolayı ölçememişti :) medikalde ki doktor nasıl muayene ücretleri falan doğum ücreti bilgin varmı

GÖGÜslerinizde yeniden büyüme başladı mı?

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kocaman olmuştu sonra yeniden eski haline döndü şimdi tekrar büyüme başlıyor akşam eve gider gitmez sütyenden kurtulmak isitiyorm normalde yatarken bile çıkarmam :45:

bir parça daha büyüdü sanki,

benim alışveriş yaptığım butikteki kız sütyenlere bakarken şöyle demişti :" göğüsleri normalde büyük olanların en başta büyüyor ve sonra büyümesi duruyor, ancak küçük olanların son aylarda daha çok büyüyor." dolayısıyla özellikle öncesinde küçük olanların 5. aydan sonra oluşan bedene göre alışveriş yapmaları daha mantıklı oluyor.çünkü eskiden kullandıklarımız ya olmuyor ya da rahatsız ediyor.

o berbat ağrıyı ben ilk jaftalarım da yaşadım gece üstüne yattığım da uyanıyordum
sanki kesmişler gibi

İşte o berbat ağrı bu aralar yine başladı bende.Bu haftalarla mı alakalı bir çözemedim ama belimin ortasından karnımın ortasına kadar sol tarafım sanki adet olacakmışımda sökülemiyormuşum gibi sancılanıyor Allah yardım etsin valla :31::31:

bir parça daha büyüdü sanki,

benim alışveriş yaptığım butikteki kız sütyenlere bakarken şöyle demişti :" göğüsleri normalde büyük olanların en başta büyüyor ve sonra büyümesi duruyor, ancak küçük olanların son aylarda daha çok büyüyor." dolayısıyla özellikle öncesinde küçük olanların 5. aydan sonra oluşan bedene göre alışveriş yapmaları daha mantıklı oluyor.çünkü eskiden kullandıklarımız ya olmuyor ya da rahatsız ediyor.

BENİM küçük demek normal bundan sonra başlayacak büyümeye

doğumdan sonra emzirme sütyeni kullanışlı olur mu ben hiç sevmem bez sütyen :ssz:

canımm biz seninle fakültede karşılaştık galiba ayıın 12sinde koray bey doğum hanede ense kalınlığını ölçmüştü bebişlerimizin hatta barış hoca sana dosya hazırlayıp vermişti sendin o dimi yanlış birinden bahsetmiyorum herhalde. benim pozisyonundan dolayı ölçememişti :) medikalde ki doktor nasıl muayene ücretleri falan doğum ücreti bilgin varmı

yok arık hahah:1::9: evet hatırladım hıhı o benim işte:52::32: ay çok tuhaf oldu komişk yani hatıladım seni :9: sahi sonra barış bey ölçebildimi senin ense kalınlıgını:))

bahar hastanesi 42 medikal park 50+12 yani 62 tl muane ücretleri:31: ben bu cuma ahmet yılmaza medikale gidiyorum şöle bebişimi net net göreyim inşallah geçen o koray bey göstermedi bişeyden de haberi yok zaten sinir etti beni utrasyn kagıdımı çöpe attı ver diyorum vermiyo sinir oldum 4. kez lütfen ben o utrasyon resmini istiyorum neden vermiyosunuz anlamadım dedim ... nabcaksın onu diyo bana:53::27:deli mi ne albüm yapıyorum dedim:19:

tünaydııınnnn....
Kızlar dün akşam ilk defa annemim tabiriyle bir hamile görüntüsü verdim.
Maşallahh :nazar: :nazar: :nazar: benim hamileliğim benden beklenmiycek şekilde rahat ve sakin geçiyor
annem normalde bile daha mızmızdın maşallah nolmuş sana dedi gelince hattA
Neyse konuya geleyim dün akşam bir tanıdıkda annem babam ben ve eşim yemekteyiz
MAlum İzmirin sıcağı bahçede yedik içdik
Saat 11 olmuş sen oturdugun yerde boynum bile düşmeden uyuuu
Bi kıkırdamalarla kendime geldimki uyuyorum
Ay ne utandım millet bir bastı kahkahayı
Babam hemen kurtardı e biz kalkalım artık torunun uykusu geldi diye
Ay haytımda ilk kez böle bişey oldu inanamadım kendime yaaa
Demek bünye kaldırmıyo artık minnak uyumak istiyo yaaaa

doğumdan sonra emzirme sütyeni kullanışlı olur mu ben hiç sevmem bez sütyen :ssz:

ay bende hiç sevmem zaten evlendim 17-18 imde 70 beden şeyler :1: ne kadar destek dolgu varsa onu takıyodum sonra 75 oldular sonra zorla 80:9: ama şimdi hiç akamıyorum hiç sevmezdim bez sütyen ama artık o dolguluları hiç sevmiyorum eşim derdi bunlar çelik yelek gb diye aynen banada öyle geliyo şimdi... hatta bişi söylüyeyimde gülün:)) bikinimin üstünü kullanıyorum dışarı çıkarken evde gayet özgürler:27::51:

bide sölemesi ayıp uçları çok belirgin benim bez sütyen dıaşrda belli olur nası bişey bulmak gerekiyo bilmem... benim 2 tane nbb nin bikini sütyen diye satılan modeli var aynı tipide bikini gb ve sünyeri ince telide yok onlar çok rahat geliyo emzirme sütyenini kimse kullanamıyo güzel bence bebeğin o minnak eli annesinin göğsünde olmalı emerken ilk baştaki en güzel iletişimimiz o olucak çünkü:31:

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?pazartesi bizim bebis ensesini donmemisti bugun neyse ki dondu de olculdu cok sukur cok iyi cikti bir ay sonra gidicez o zaman dortlu test yapilacak ve cinsiyet kesinlesecrk hadi bakalim hayirlisi

tünaydııınnnn....
Maşallahh :nazar: :nazar: :nazar: benim hamileliğim benden beklenmiycek şekilde rahat ve sakin geçiyor

:nazar::nazar::1::1: :)) sıcakalr çok bunaltıya bende yemek yerken pervaneyi acıyorum eşimde kızıyo şunu suratımıza tutma diye :)) ekmekler kuruyo:27:

tünaydııınnnn....

Mazeretin var hamilesin sen :52::52::52::52::52:

ay bende hiç sevmem zaten evlendim 17-18 imde 70 beden şeyler :1: ne kadar destek dolgu varsa onu takıyodum sonra 75 oldular sonra zorla 80:9: ama şimdi hiç akamıyorum hiç sevmezdim bez sütyen ama artık o dolguluları hiç sevmiyorum eşim derdi bunlar çelik yelek gb diye aynen banada öyle geliyo şimdi... hatta bişi söylüyeyimde gülün:)) bikinimin üstünü kullanıyorum dışarı çıkarken evde gayet özgürler:27::51:

bide sölemesi ayıp uçları çok belirgin benim bez sütyen dıaşrda belli olur nası bişey bulmak gerekiyo bilmem... benim 2 tane nbb nin bikini sütyen diye satılan modeli var aynı tipide bikini gb ve sünyeri ince telide yok onlar çok rahat geliyo emzirme sütyenini kimse kullanamıyo güzel bence bebeğin o minnak eli annesinin göğsünde olmalı emerken ilk baştaki en güzel iletişimimiz o olucak çünkü:31:

:1: sende bendensin artık destekli kullanmıyorum ama hala o tarz desteksiz alıyorum. :17:
bebek olunca önden açılan model alırım diye düşündüm çengelli oluyor ya iki gögüsün arasından açılan

bana doğumdan sonra kullanmak için bir emzirme sütyeni gösterdiler ama hiç beğenmedim, annanne sütyeni gibiydi aynı:)
kendi çamaşırcıma gidip bir bakarım artık. bir de artık destekli, telli sütyen değil de, penye kumaştan daha yumuşak ürünler kullanmamız gerekiyormuş. öyle dediler hamile butiğinde...ben de yarım atlet gibi sporcu sütyenim vardı, onu giyiyorum genelde.

bana doğumdan sonra kullanmak için bir emzirme sütyeni gösterdiler ama hiç beğenmedim, annanne sütyeni gibiydi aynı:)
kendi çamaşırcıma gidip bir bakarım artık. bir de artık destekli, telli sütyen değil de, penye kumaştan daha yumuşak ürünler kullanmamız gerekiyormuş. öyle dediler hamile butiğinde...ben de yarım atlet gibi sporcu sütyenim vardı, onu giyiyorum genelde.

anane sütyeninin pencereli hali işte :1::1::1:

tünaydııınnnn....

evet öyle oluyor canım, ayıp değil ya
benim de çok uykum geliyordu, bayramda filan uzanıp uzanıp uyudum valla 1-2 saat

:1: sende bendensin artık destekli kullanmıyorum ama hala o tarz desteksiz alıyorum. :17:
bebek olunca önden açılan model alırım diye düşündüm çengelli oluyor ya iki gögüsün arasından açılan

hı evet bak akıl akıldan sütündür bu hiç aklıma gelmemişti mantıklı:34::54:

yok arık hahah:1::9: evet hatırladım hıhı o benim işte:52::32: ay çok tuhaf oldu komişk yani hatıladım seni :9: sahi sonra barış bey ölçebildimi senin ense kalınlıgını:))

bahar hastanesi 42 medikal park 50+12 yani 62 tl muane ücretleri:31: ben bu cuma ahmet yılmaza medikale gidiyorum şöle bebişimi net net göreyim inşallah geçen o koray bey göstermedi bişeyden de haberi yok zaten sinir etti beni utrasyn kagıdımı çöpe attı ver diyorum vermiyo sinir oldum 4. kez lütfen ben o utrasyon resmini istiyorum neden vermiyosunuz anlamadım dedim ... nabcaksın onu diyo bana:53::27:deli mi ne albüm yapıyorum dedim:19:

ayyy ne güzel tevavuk...
o gün barış hocada ölçemedi pozisyonu uygun değil dedi. ama benim ayaklarımda ödem oluştu bende cuma günü korayı arayıp söyledim oda gel dedi. gittim tahlil falan yaptı normal dedi. hatta barış hoca gördü beni hayırdır niye geldin dedi. bende anlattım maşalllah çokiyi adam barış hoca ya . bu sabah uyanınca ayaklarımda yine ödem olmuştu yere basınca acıyordu. bende sühendanı aradım öyle özel doktor olmak kolay değil. ancak para yiyor gıcık insan anlattım derdimi .insan hiçmi güzel bi laf söylemez . yok kilomu aldın dediklerimindışında ne yiyorsun gıcık etti beni
şimdiden böyle şişersem gebeliği sonlandırmak zorunda kalırmış. bi tane rahatlamam için bi söz söylemedi deli etti beni. sühendanın tecrübesine güveniyorum ama çok geriyo beni
sen zayıfım diye üzülüyon ben kiloluyum diye. ne yapacağımı şaşırdım maddi olarak bahar hastanesi bana daha uygun ama oradada kime gideceğimi bilmiyorum . nagihan hanımda uslup konusunda sühendanı aratmıyormuş. güler hanım varmış onamı gitsem acaba diyorum ama çok kararsızım medikal parkta bana uymaz fiyat olarak herhalde. gerçi acıkçası özel doktorlara pek güvenmiyorum. koray bey bana şevket yılmazda doktor tavsiye etti neriman çelik diye ona ayın 5şine randevu aldım bakalım o ne diyecek. sühendanda bana kalp damara git dedi . yarın içinde kalp damara randevu aldım bakalım bekliyorum şimdilik. ahhhhh keşke barış hoca bizi bırakmasaydı çok güveniyorum ona yaaa.
koray beyde ayıp etmiş sana gıcık insan bizim için o resimlerin ne kadar kıymetli olduğunu bi bilse. banada bakarken ekranı hiç çevirmedi göremedim yavrumu ama barış hoca ekranı çevirdi . herşeyi anlattı. durumu gayet iyi dedi. senden sonra çok bekledim ben ancak saat 4te çıkabildim hastaneden ama barış hoca bakınca ultrasona bütün yorgunluğum uçtu gitti.

Herkese slm kızlar. Tarih sırasına göre listemiz yenilendi (Prolet88 arkadaşımıza katkılarından dolayı teşekkürler :16:) 2 defa internet kesintisine rağmen, nihayet başardım..:52:
Ben biraz geçmişi okuyayım...

Herkese slm kızlar. Tarih sırasına göre listemiz yenilendi (Prolet88 arkadaşımıza katkılarından dolayı teşekkürler :16:) 2 defa internet kesintisine rağmen, nihayet başardım..:52:

Elinize kolunuza klavyenize sağlık canlar :16:

süper olmuş cinsiyetleri de mi yazsak çoğumuz öğrendi artık :34: öğrendikçe özel mesaj atılır

Back
X