2014 Şubat Anneleri

acaba bu kadınlarkulubu cetvelindeki boy kilo doğru mu bizim bebito 150 gramdı en son :34: doğru gidiyor

Son düzenleme:
speedy az önce birşey sordum ama kimse yazmıyor sağolsunlar....seni görünce yazayım tekrar üçlü test yapıldı mı sana....ne kadar sürede çıkar bilgin var mı....

ben yaptırmadım ama normalde 2li 3lü ve 4lü hep aynı mantık 1 hafta içinde çıkması lazım
cumartesi gece verdim ben kan bu hafta da gider alırım kısmetse :34:

ben yaptırmadım ama normalde 2li 3lü ve 4lü hep aynı mantık 1 hafta içinde çıkması lazım
cumartesi gece verdim ben kan bu hafta da gider alırım kısmetse :34:

evet 2liyi cmt vermiştim çarşamba çıkmıştı....bu 3lüyü de cmt verdim geçtiğimiz....salı dediler ben de şaşırdım...sonra dün aradım yok..bugün yok.....ondan sordum...bir de cumartesi günü 159 gr 21.5cmdi...cetvelde şuanda 150 yazıyor....fazla mı yoksa bizim...

evet 2liyi cmt vermiştim çarşamba çıkmıştı....bu 3lüyü de cmt verdim geçtiğimiz....salı dediler ben de şaşırdım...sonra dün aradım yok..bugün yok.....ondan sordum...bir de cumartesi günü 159 gr 21.5cmdi...cetvelde şuanda 150 yazıyor....fazla mı yoksa bizim...

1 hafta da ancak çıkıyor canım biraz daha bekle bilmem bizim 150 gramdı cumartesi günü ama her gittiğin güne göre değişiyor ben şimdi bu cumartesi de doktora gideceğim bakalım farkı ne olacak her ay 3 katı büyüyorlar artık

kızlar daha erken mi bilmiyorum ama aklımda bir erkek bir de kız ismi var.dün eşimle paylaşayım dedim. o da bir kız ismi söyledi, aslında çok güzel ve eski bir isim ama bizim okulun, tabiri caizse, motoru da aynı ismi taşıyordu:(
bu yüzden biraz geri durdum ve sebebini de ona söyledim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
sonuçta çocuğuma koyacağım ismin benim için kötü bir şey çağrıştırmaması gerekiyor.

bir de hamilelik takviminde normal olduğu söyleniyor ama burnum kanadı dün çok hafif. daha doğrusu lavaboda ağzımı burnumu temizlerken fark ettim. sizde de oldu mu burun kanaması?

bende oluyor canim valla bizde bebeğimin ismini kararlaştırdik beren istiyoruz nasıl sizce

1 hafta da ancak çıkıyor canım biraz daha bekle bilmem bizim 150 gramdı cumartesi günü ama her gittiğin güne göre değişiyor ben şimdi bu cumartesi de doktora gideceğim bakalım farkı ne olacak her ay 3 katı büyüyorlar artık

tamam arkadaşım sağolasın:34:sen ne zaman gittin en son....bizim 16.haftada 159 gr çıktı da ondan dedim...

16. haftaya baktım 110 gram olması lazımmış en az , çok sevindim ben kendim alamıyorum kilo bazen acaba bebekte mi almıyor diye düşünüyorum neyseki herşey yolunda

bende oluyor canim valla bizde bebeğimin ismini kararlaştırdik beren istiyoruz nasıl sizce

beren benim de düşündüğüm isimler arasındaydı ama eşim sıcak bakmadı. çok güzel canım,
bir de ben numerolojiye de inanıyorum, yani isimlerin içinde geçen bazı harfler olumlu ya da olumsuzluk yükleyebiliyormuş. çok ağır isimleri de koymaktan kaçınmak lazım.

beren'deki harflerin anlamı çok iyi. istersen ismininanlamine.com dan bakabilirsin canım

maşallah paşaya ben hiç boyunu hatırlamıyorum :17:

çok değil :20::19::20::20::20::20::20: ideal kilodasın artık 5. ayımıza giriyoruz bundan sonra daha dikkat ederek alabilirisn ama
ya netten bakıp duruyordum ben şu kadar oldu bu kadar oldu yazıyor ya...sonra drun yanından çıkınca ultrason kağıdını inceledim şaşırdım bu sefer de....dev gibi birşey olmasın sakın dedim:52:
evet dikkat etmeliyim....çok ekmek yememeye çalışıyorum az sık yiyorum nasıl alıyorum hayret:27:

16. haftaya baktım 110 gram olması lazımmış en az , çok sevindim ben kendim alamıyorum kilo bazen acaba bebekte mi almıyor diye düşünüyorum neyseki herşey yolunda

selam speedy, ben de ilk 3 ayda 5 kilo birden aldığım için bu ay frene bastım ve hiç kilo almadım, ama tabii bebişin gelişimi nasıl çok merak ediyorum. sonuçta beslenme iyi olduktan sonra anne kilo almaz ama bebek normal gelişimini sürdürür herhalde değil mi? doktor bu konuyla ilgili bir sey dedi mi sana?

ya netten bakıp duruyordum ben şu kadar oldu bu kadar oldu yazıyor ya...sonra drun yanından çıkınca ultrason kağıdını inceledim şaşırdım bu sefer de....dev gibi birşey olmasın sakın dedim:52:
evet dikkat etmeliyim....çok ekmek yememeye çalışıyorum az sık yiyorum nasıl alıyorum hayret:27:

zaten doktorların söylediği kilo bile fazla oluyor boyu da öyle söyledikleri ile doğan arasında mutlaka fark oluyor onun için en iyisi çok takılmamak .
bende ekmek yemem hiç :ssz: karbonhidrat yerine makarna falan yiyorum bazen :17: onu da almam lazım çünkü

selam speedy, ben de ilk 3 ayda 5 kilo birden aldığım için bu ay frene bastım ve hiç kilo almadım, ama tabii bebişin gelişimi nasıl çok merak ediyorum. sonuçta beslenme iyi olduktan sonra anne kilo almaz ama bebek normal gelişimini sürdürür herhalde değil mi? doktor bu konuyla ilgili bir sey dedi mi sana?

tabiki de canım ben 400 gram aldım öyle düşün 150 gramı bebeğe gitmiş demek ki az bile alsam besleniyor
benim kilo almamamın sebebi yememek değil çok kusmaktan malesef en çokta bundan üzülüyordum ama çok şükür sağlıklı
zaten zayıf olsun saglıklı olsun yeter

daha kullanışlı olur :34: hemde görüntü açısından kötü olmaz.

ben lashinol müdür nedir onun gögüs pedi ve kremini aldım çatlak ve yaralar için

ben doktora gidince sorucam aslında dogal olsun badem yagı isterdim ama kıllar zaten sinirimi bozuyo:50: göbegimi tanıyamıyorum ya tamam biraz vardı ama resmen belirlengeçti sarılar bile farkedilir ölçüde siyah oldu:(( çok moralim bozuk bu konuda kendimi çok çirkin hissediyorum hiç süslenemiyorum banyo yapmak saçımı tarmak bile zor geliyo ki sıcaktan duramadıgım için gecenin bi yarısında bile banyoya atıyorum kendimi saçımı düzleştiremiyorum öyle canım hiç bişey istemiyo :((
ama şey bizim şey işleri yoluna girdi yani geçen bi kere yaptık sonra 2-3 gün sonra yine oldu yani planlı değil :)):17: eşime diyorumj olmaz yeni oldu yok yok baya oldu 1 haftayı geçti diyo:37:daha saçım kurumadı aslında:52::9: neyse anneme kaçıcam cuma günü biraz özlesin:21:

ayyy ne güzel tevavuk...
o gün barış hocada ölçemedi pozisyonu uygun değil dedi. ama benim ayaklarımda ödem oluştu bende cuma günü korayı arayıp söyledim oda gel dedi. gittim tahlil falan yaptı normal dedi. hatta barış hoca gördü beni hayırdır niye geldin dedi. bende anlattım maşalllah çokiyi adam barış hoca ya . bu sabah uyanınca ayaklarımda yine ödem olmuştu yere basınca acıyordu. bende sühendanı aradım öyle özel doktor olmak kolay değil. ancak para yiyor gıcık insan anlattım derdimi .insan hiçmi güzel bi laf söylemez . yok kilomu aldın dediklerimindışında ne yiyorsun gıcık etti beni
şimdiden böyle şişersem gebeliği sonlandırmak zorunda kalırmış. bi tane rahatlamam için bi söz söylemedi deli etti beni. sühendanın tecrübesine güveniyorum ama çok geriyo beni
sen zayıfım diye üzülüyon ben kiloluyum diye. ne yapacağımı şaşırdım maddi olarak bahar hastanesi bana daha uygun ama oradada kime gideceğimi bilmiyorum . nagihan hanımda uslup konusunda sühendanı aratmıyormuş. güler hanım varmış onamı gitsem acaba diyorum ama çok kararsızım medikal parkta bana uymaz fiyat olarak herhalde. gerçi acıkçası özel doktorlara pek güvenmiyorum. koray bey bana şevket yılmazda doktor tavsiye etti neriman çelik diye ona ayın 5şine randevu aldım bakalım o ne diyecek. sühendanda bana kalp damara git dedi . yarın içinde kalp damara randevu aldım bakalım bekliyorum şimdilik. ahhhhh keşke barış hoca bizi bırakmasaydı çok güveniyorum ona yaaa.
koray beyde ayıp etmiş sana gıcık insan bizim için o resimlerin ne kadar kıymetli olduğunu bi bilse. banada bakarken ekranı hiç çevirmedi göremedim yavrumu ama barış hoca ekranı çevirdi . herşeyi anlattı. durumu gayet iyi dedi. senden sonra çok bekledim ben ancak saat 4te çıkabildim hastaneden ama barış hoca bakınca ultrasona bütün yorgunluğum uçtu gitti.

neriman hanımı bende duydum şevket yılmazıda çok övüyolar bende isterim dvlet hastanesine gitmek ama durumumuz belli özel ilgi ve itina istiyorum korkuyorum bebegime bişi olcak diye normal normal hamile olsam giderim zübeydeye .... eşimin arkadaşının eşi sekretermiş zübeydede hiç belli olmaz belki dogumu orda yaparım:18: allahım sağ salim gelse bebeklerimizde bitse şu korkular endişeler:19: benimde o gün eve geldigimde 4ü geçiyodu :50: sende bisürü doktora gidiyosun maşallah :)) o kadar çok utrasyona girme istersen pek iyi degil diyolar ama sen bilirsin yinede allah korusun

ilacın dozu ile ilgili de bir sorun olabilir, doktorla mutlaka görüş derim. geçmiş olsun

teşekkürler 25mg en düşük doz bu sanırım 100 150 kullananlar varmış ... daha yeni belki bünyem alışıyodur bilmiyorum

kızlar daha erken mi bilmiyorum ama aklımda bir erkek bir de kız ismi var.dün eşimle paylaşayım dedim. o da bir kız ismi söyledi, aslında çok güzel ve eski bir isim ama bizim okulun, tabiri caizse, motoru da aynı ismi taşıyordu:(
bu yüzden biraz geri durdum ve sebebini de ona söyledim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
sonuçta çocuğuma koyacağım ismin benim için kötü bir şey çağrıştırmaması gerekiyor.

bir de hamilelik takviminde normal olduğu söyleniyor ama burnum kanadı dün çok hafif. daha doğrusu lavaboda ağzımı burnumu temizlerken fark ettim. sizde de oldu mu burun kanaması?

geçen ha-ftalarda benimde olmuştu normal canım sıcaktanda oluyo benimde kanamadı ama dediğin gb lavaboda farkettim:50:
düşündügünüz isimleri yazmamışsın hem kötü şeyler çarıştırıyoda ne demek begendiysen koy ömrünün en güzel şeylerini yaşatıcak o varlık sana isimle benzermi anlamlı ve güzel bi isimse neden olmasın takılma bence maziye:))

kızlar ayın birinde evlilik yıldönümümüz var
bebek haberinide yıllardır planlardım ama istediğim gibi veremedim
arkadaşım müjdeyi ben vericem diye tutturmustu
şimdi evlilik yıldönümünde güzel bir sürpriz yapmak istiyorum eşime
bide malumunuz adamla hiç ilgilenmiyorum koptum resmen
söle onu canlandırıcak bişeyler yapmam lazım
fikirlerinize ihtiyacım varrr

benim açtıgım konular arasında eşime hazırladıgım bi dogum günü resimli olarak var belki fikir olur bakabilirsin :)) biz bu sene bi yemek yedik heycandan süpriz felan düşünemedim tam abbaalr günü hediyesi ve evlilik yıldönümü hediyesi oldu bebegim :31:

kızlar ayın birinde evlilik yıldönümümüz var
bebek haberinide yıllardır planlardım ama istediğim gibi veremedim
arkadaşım müjdeyi ben vericem diye tutturmustu
şimdi evlilik yıldönümünde güzel bir sürpriz yapmak istiyorum eşime
bide malumunuz adamla hiç ilgilenmiyorum koptum resmen
söle onu canlandırıcak bişeyler yapmam lazım
fikirlerinize ihtiyacım varrr

Canım ben hamile olduğumu eşimin doğum gününden 1 hafta önce öğrenmiştim ve söylemedim sürpriz hazırlamak için.
Sürprizi de anlatayım hemen.
Eşimin akrabalarından, ortak arkadaşlarımızdan ve onu arkadaşlarından. Fon kartonlarına doğum günü mesajlarını yazıp fotoğraf çekilmelerini istedim. Hepsi hazırlayıp bana mail ile gönderdiler fotoğrafları. Sonra onları bastırdım ve evde balonlara astım. Balonları da tavana astım. Bir tane balona da ultrason kağıdını zarfa koyup astım. Zarfa da doğum günün kutlu olsun BABAcım yazdım.

Balonların bir kısmını gönderiyorum :1:
Aklına yatarsa sende yap. Çok mutlu oluyorlar. :)

$.facebook_308259453.webp

Back
X