bende psikolojiktir dedim üstüne yatmışımdır agrıyo dedim ama hala geçmeyince kol agrım korkuyorum açıkcası ... ben 25mg kullanıyorum burda arkadaşlar hep 0lı degerler yazınca tshlerini gerçekten içim tuhaf oldu belkide üzüntüden böyle oldum ne bilim allah korusun nette okuduklarımda beni korkutuyo keşke cahil olsakta bilmesem herşeyi off bilmek daha cok üzüyo nette 4-6 cı aylarda düşüge neden olabilir zeka gerilii boy kısalıgı felan diyo gerçekten büyük korkutucu etkiler rabbim korusun rahat uyku uyuyamaz oldum hasta gbyim

(başka bi bölüme gitmedim doktorum yönlendirmedi cuma ilk defa özele gidicem inşallah daha iyi içim rahatlatıcak bi acıklama bulurum ve düşmüş olur inşallah herşey çok güzel ve rüya gb bitsin istemiyorum uyanmak hiç istemiyorum

(
saol canım dua edin hepimizin bebegini korusun rabbim kendim için değil yavruma bişi olmasın
bu ilacı veren doktorum fakültede o bana 1 ay sonra yenileyelim testi dedi .... ilacını kullan bir ay sonra gel dedi... ben şimdi saglık ocana gidip yaptırıcam testi 8 gündür kullanıyomuşum sanki 10 günü geçti sandım içtiklerimi saydım daha 8 gün olmuş etkisini göstermiş midir acaba:44:
inşallah cnaım şimdi değerin kaç sizinde bu ilacı kullanmanız üzdü ama bi yandanda içim rahatladı ilaçın yan etkilerimi yoksa hastalıktan mı böyle oldum yada psikilojikmi bilmiyorum korkuyorumda üzüldüm belkide ondanda olabilir... son gittigimde bebeğimide göremedim içim ondan hiç rahat degil başka doktor baktı ense kalınlıgını ölçtü ekranı bi bana cevirmedi ben şafak sayıyorum görmek için

( cuma günü görücem inşallah hareket ettini görünce geçer bütün sıkıntılarım biliyorum huzursuzlugumdan böyle oldum

(