Günaydın hatunlar.....yine cumartesi yine iş
koca evde keyif yapsın ben calısayım....hem bu saatte işe mi gelinir ya....şevk mi kalır bu saatten sonraa
bu arada bildiğiniz üzere 3 ağustosta dr a gitmiştim.gynoferon vermişti...iki gün içtim.ikisinde de içtikten 15-20 dk sonra çıkardım ve bütün günüm mahvolmuştu.....ayın 5 inden beri içmiyodum.dün çok şükür iyiyim ben su elevitle gynoferon a tekrar baslayım dedim....gynoferon u içtim ve 15 dk sonra olan oldu....ne var ne yok cıktı
ayrıca basım döndü olduğum yere yığıldım kaldım.elim ayağım titredi....bu hap bana gelmiyor mu yoksa sizlerde de yapıo mu kullanan arkadaşlar?
Günaydın Kronikimm delimmm
günaydın caım...ohhh benim için de yap bi keyif
günaydın laroşşşş nerelerdesin?nasılsın fıstıkım?

ayyy hadi hayırlısı canım benim...benim de 9 gün kaldı bebeğimi görmeme....cinsiyet gösterirse öğreniriz inş ama ondan önemlisi iyilerdir inşallahhhh...bir de ben çok özledim yaaaa.....başka bebeklerin videolarını izleyip kendi karnımı seviyommm
fadikkcan günaydın...iyi gidiyo cok şükür sen nasılsın ne var ne yok?

bu arada bildiğiniz üzere 3 ağustosta dr a gitmiştim.gynoferon vermişti...iki gün içtim.ikisinde de içtikten 15-20 dk sonra çıkardım ve bütün günüm mahvolmuştu.....ayın 5 inden beri içmiyodum.dün çok şükür iyiyim ben su elevitle gynoferon a tekrar baslayım dedim....gynoferon u içtim ve 15 dk sonra olan oldu....ne var ne yok cıktı

Günaydın anneler![]()
Günaydın Kronikimm delimmm

Günayyyyyyyydın hafta sonu ne güzel bişey:) bende güzel bi hafta sonu kahvaltısı yapacam kocacımla
günaydın caım...ohhh benim için de yap bi keyif

hepinize günaydınlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltı yapmadan önce selam vereyim dedim ehueh:)
günaydın laroşşşş nerelerdesin?nasılsın fıstıkım?

Günaydın şekerler babamiz ve ben cok heycanliyiz erkenden uyandik.cinsiyeti ogrenmeye gidicez.ins bebegim iyyidir tabi oncelikle.
ayyy hadi hayırlısı canım benim...benim de 9 gün kaldı bebeğimi görmeme....cinsiyet gösterirse öğreniriz inş ama ondan önemlisi iyilerdir inşallahhhh...bir de ben çok özledim yaaaa.....başka bebeklerin videolarını izleyip kendi karnımı seviyommm

günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
fadikkcan günaydın...iyi gidiyo cok şükür sen nasılsın ne var ne yok?