2014 Şubat Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız ben bikaç haftadan beri tıkanıyorum yutkunamıyorum öksüreyim diyorum öksürünce açılır öksürürkenden kusucağım geliyor.hamileliktenmi tıkanıyor acaba.TSH değerlerim normal çıkmıştı dr yaptığında.Bir de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti erkekmiş.İlk çocuğum benim.:emir_bebek::emir_bebek:Eki Görüntüle 784747

geçmiş olsun güzelim ne dicemi bilemedim...geçer inşallah...bazı rahatsızlıklar hamileliğe bağlı olup çok uzun soluklu olmuyorlar seninki de öyledir inşallah...oğluşun da hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

ayyy peki bindin mi birşeye??? ben 8. haftamda gitmiştim ve çarpışan otoya binmiştim de annem acaip kızdı:))))) rabbim yardımcın olsun senin yaaa aslında hepimizin bakalım ilerleyen zamanlarda neler bekliyor bizi inşallah sorunsuz geçiririz daha önümüzde kat etmemiz gereken aylar var:((((( dahiliyeciye git ihmal etme en azından yemek listesi belirtir sanaa....

bindim tren gibi bişi vardı :D annem banada kızdı :d

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 15 haftalık hamileyim bursadayım acaba aranızda bursalı varmı benm merak ettiğim şevket yılmaz hastanesine gideniniz varmı

selam annişler nasılsınız bakalım..dün yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı bugün sabah ziyarete gittim ay bebiş çok tatlıydı maşallah küçücük bişey bende hemen doğurmak istedim valla :52::52:

iyiyim hatun asıl sen nasılsın??? görüşemiyoruz bayadır:( bu arada ben de gyno ferro sanol kullananlardanım ama hiç bulantı ya da baş dönmesi yapmadı açıkçasıı....biraz zaman geçsin belki daha mide bulantılarının tam geçmemiş olmasındandır....arada sırada bana da oluyor ama hapa değil hamileliğe bağlıyorum....haa şu oldu afedersin dışkım siyaha döndü nerdeysee ilaçtann eh o da normalmiş:)

iyiym güzelim sen nasılsın ve bebişin nasıl kızdı dimi seninki de?

evet canim kız bebeğim de benden iyiyiz cok şükür

sanada günaydın
afiyet olsun bakalım canım

Sağol hayatım :)

canolarrrr dün lunaparka gittim.:46: hava alıp geldim :27:
reflü başladı bende gece nefes boruma kaçtı mide sıvısı.bu hamilelik ne zor arkadaş:20:

Beni götürmüyorlar oralara çünkü adrenalin patlaması yaşıyorum valla oralarda düşer kalırım binemedim diye :52:

merhaba kızlar nasılsınız ben bikaç haftadan beri tıkanıyorum yutkunamıyorum öksüreyim diyorum öksürünce açılır öksürürkenden kusucağım geliyor.hamileliktenmi tıkanıyor acaba.TSH değerlerim normal çıkmıştı dr yaptığında.Bir de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti erkekmiş.İlk çocuğum benim.:emir_bebek::emir_bebek:Eki Görüntüle 784747

Geçmiş olsun canım.Oğlun hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 15 haftalık hamileyim bursadayım acaba aranızda bursalı varmı benm merak ettiğim şevket yılmaz hastanesine gideniniz varmı

Hoşgeldin canım :16:

selam annişler nasılsınız bakalım..dün yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı bugün sabah ziyarete gittim ay bebiş çok tatlıydı maşallah küçücük bişey bende hemen doğurmak istedim valla :52::52:

Maşallah arkadaşına da bebeğine de :nazar:
Sende oracıkta çıkarıverseydin canım bebişi :27:

Sağol hayatım :)

Beni götürmüyorlar oralara çünkü adrenalin patlaması yaşıyorum valla oralarda düşer kalırım binemedim diye :52:

Geçmiş olsun canım.Oğlun hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Hoşgeldin canım :16:

Maşallah arkadaşına da bebeğine de :nazar:
Sende oracıkta çıkarıverseydin canım bebişi :27:

sağol canım darısı bizlere inşallah :16: valla eşimde kızıyo bana çok yavaşsın elini çabuk tut biraz diyo :27::27: olsa hemen çıkarırım valla :1:

sağol canım darısı bizlere inşallah :16: valla eşimde kızıyo bana çok yavaşsın elini çabuk tut biraz diyo :27::27: olsa hemen çıkarırım valla :1:

Amin inşallah canım :) Eşler demek hep böyle hooop diye oluversin istiyorlar :) imkan olsa sanki biz çıkarmayacağız tövbe ya içerde zorla tutuyoruz sanki bebişleri :))))

kızlar bugün dr gittik..iyiymişiz bir sıkıntı yok çok şükür:nazar::nazar::nazar:kızım olacakmış 100/100eminim dedi dr..değişik olsun istiyodum ama olsun..sağlıklı ya önemli olan buydu...kızları üçlüyoruz kısacasııı hayırlısı olsun inşallah:6:bir ay sonra pembeler örmeye başlarız artık:1:

kızlar bugün dr gittik..iyiymişiz bir sıkıntı yok çok şükür:nazar::nazar::nazar:kızım olacakmış 100/100eminim dedi dr..değişik olsun istiyodum ama olsun..sağlıklı ya önemli olan buydu...kızları üçlüyoruz kısacasııı hayırlısı olsun inşallah:6:bir ay sonra pembeler örmeye başlarız artık:1:

oyy ne güzel maşallahhhh...ne varmış üçlüde kuzucum ya...biz 3 kız kardeşiz.annemler 3 kız kardeş....babam tek erkek 4 hala var :37:neslimiz tükenmiş o ayrı ama memnunuz bu durumdan....ve galiba benimde kızım olacak.9 gün sonra kesinleşecek inşallahhh:16::16:

bu arada kocan yarı cennetlik oldu desene :27: kaldı 3 kız tam cennetlik olması için :27::27::9::9::9:

Son düzenleme:

Çok şükür iyi olmasına sevindim bebişinin canım :16::nazar:
Bir kız daha etti üç demek hayırlısı olsun canım :8::8::8:

ayy ben çok sıkıldım yaaaa....eve gitmek istiyommm:31:

herif aramış acıktım diyo :27::27:

ekmek var her bişi var ye işte be adammm...akşama ne yemek yapacağıma karar verecekmişim şimdiden...oldu paşammm:37:

Son düzenleme:
ayy ben çok sıkıldım yaaaa....eve gitmek istiyommm:31:

herif aramış acıktım diyo :27::27:

ekmek var her bişi var ye işte be adammm...akşama ne yemek yapacağıma karar verecekmişim şimdiden...oldu paşammm:37:

Kıyamam ya gün sana eziyet oldu eşine de pes valla küçücük çocuk sanki yese ya cidden :19:

Ben dün geceden beri arnavut ciğeri diye inliyorum valla yanına bir salata ile akşam yemeği hazır belki fikir olur :1:

slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?

kızlaaarrr avatarımdaki kıza bittim ya
kızçesi olcaklar
bol bol bakın bol booolllll.....
maşşallah ne güzellik ya..

slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?

tatlım ara ara bana da oluyo bi bakıyorum alt taraf sertleşmiş sonra bi bakıyorum yukarı cıkmıs o sertlik...bebişin geziniyo olmasın içinde:34:

Kıyamam ya gün sana eziyet oldu eşine de pes valla küçücük çocuk sanki yese ya cidden :19:

Ben dün geceden beri arnavut ciğeri diye inliyorum valla yanına bir salata ile akşam yemeği hazır belki fikir olur :1:

sorma kuzum tam bi bebek benimkisi....:1: iki taneyle nasıl başedecem bilmiyorum :9:

bu arada ciğer yasak değil mi :26:

benimde canım kavurmasını istiyo bol soğanlı minicik doğranmış bol baharatlı offff:56: ama yasak dedi dr bana :5:
şırdan bile yiyemiyommm ühüüüü:5::5:

Back
X