2014 Şubat Anneleri

kızlaarr aciill yardımmm:((((((((((((((((((

klozete tuz ruhu ve çamaşırsuyu dökmüştüm yarım saat önce derken evde bir koku,hemen burnuma birşey bağladım sifonu çektim ama korkuyorum birşey olmuşmu dur????

kız çılgın mısın deney mi yapıyosun evde. koku çıkana kadar evde durma ya da iyi havalanan bir yerde dur balkonun falan varsa çık o havayı soluma. ciğerlerini yakıcaksın çılgın :) bebeğe bişey olmaz arkadaşın da dediği gibi onlar süper korunuyor korkma kendini koru ama :)

hüzünbaz ve adally hadi daa artık anket kapancak sizin cinsiyetler belli değil:))))) sizden çok biz merak eder olduk:)))

yahu dün bir kase gül reçelini mideye indirince bir kıpırtı hissettim ama birdaha da olmadıı ühüüüü çok tembel benim kızım ya da güçsüzzz:(((
Nayırrrrr anket kapanmasın.. eylül ortasında kesinleşecek bizimki de gerçi ben kesin gözüyle bakıyorum ama yinede doktordan kesin bir cevap bekliyorum..

klozete tuz ruhu ve çamaşırsuyu dökmüştüm yarım saat önce derken evde bir koku,hemen burnuma birşey bağladım sifonu çektim ama korkuyorum birşey olmuşmu dur????
yaaa sen naptınnn :20: nefes almanda değişiklik varsa hastaneye git.yani ciğerinin eskisi kadar oksijen almadığını hissedersin yada çık dışarda otur.. ben bi kere zehirlenmiştim bu yüzden ama bilerek karıştırmamıştım.

Evime geldim hem mutluyum hem annemi özledim:(

Kıyamam olsun be hayatım anneler hep bizimle :16:

bence o gaz sancısıdır tatlım ya tatilde bende çok yaşadım endişede ettim ama şükürki iyiyiz bebekte bende
çok geçmiş olsun ayrıca :54:
ayrıca bende hissetmiyorum tam olarak içerde bişiler var ama gaz da olabilir :D
adalyy tatlım göbeklerimiz biraz yağlı ya hissetmek biraz daha sürebilir zayıf anneler daha kolay ve erken hissedeiyorlar

Gamış zaten canım :1: çok şükür geçti sende de geçmiş olmasına sevindim.
Zaten o yağlardan dolayı heveslenmiyorum o kadar :9:

canım bilemiyorum ki. işte sabah atarken oluyor 2 gündür. dün öğlen de oldu kavun yiyordum:) böle içerden derinden bişey pıt pıt vuruyor 3-4 kere hafif şekilde sonra kaçıyor. sağa doğru yatıyorsam sağ tarafta sola doğru yatıyorsam sol tarafta oluyor emin değilim ama seyirme değil gaz da değil değişik bişey. mısır patlaması mı desem onun gibi :)
Hissediyor olabilirsin canım çok güzel yani sonuçta her bünye farklı senin ki erken başlamıştır diyeceğim ki erken de değil :16:

Ah be güzelim senin hamile halinle ne işin var tuz ruhutla hele çamaşır suyuyla aynı anda :19:
Soluma sakın çıkana kadar da koku girme oraya yoğurt ye su iç bolca geçmiş olsun.

Cookk tesekkur ederim iyi dileklerin icin hepimiz ins agiz tadiyla saglikla bi omur boyunca eslerimizle cocularimizla oluruz.valla ben de normal dogumdan cok korkuyorum ve sezeryan diyorim sanki ama sezeryanin iyilesme suresi ve hemen spora baslayamama kismi beni korkutuyor.galiba ikisinden de korkuuorum:))

Spor falan umurumda değil biraz geç oluversin ama belli de olmaz Allah büyük belki de cesaret gelecek ya da aniden doğurucam normal olacak hayırlısı artık.

teşekkürler teyzesi sanada alalım lcw outlet bölümünde aldım açıkcası LCW ürünlerine çok para vermek içimden gelmiyor bunu 11 tlye aldım mesela ikiside 11 er TL ler bu fiyata uygun geldi ama mazalarda 20 tlye falan pahalı birazcık

Gule gule guzel gunlerde giyinsin ins cnm

uzun bir aradan sonra baktımda neler neler paylaşmışşsınız... kıyafetler cinsiyetlerrr ohooo ben en son 12 haftalıkken gördüm sıpamı cinsiyet hala bilmiozz bizz:)) eylül başında gidecem simdide antalya sonrası mersinde tatilimin son günlerini geçiriom ve tayin olayım hallolsun diye bekliorum.. annelerr bana dua edin de eş durumuyla evime gideyim gebeliğimi eşim de yaşasın:( ayy ben çatlayacağım bu arada benim neyim olacak ki...göbek öne doğru sivriliorr.. kilo artışım hala yok anne min yemekleriyle yarım kilo aldım tabii o normal zamanda da aldığım kilo olduğu için bebişe değil anneme bağlıorum:)))

Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü ikili test için muayeneye girdim ve kan verdim. Bu hafta cumartesi sonucu alıp doktora göstercem. Cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ??:17:

canım kendini iyi hissediyorsan bişey olmamamıştır inşallah ama dikkat et ya yinede önlem açısından yoğurt ye canım

Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü ikili test için muayeneye girdim ve kan verdim. Bu hafta cumartesi sonucu alıp doktora göstercem. Cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ??:17:

merhaba canım hoşgeldin,
12.haftada kesin olmasa da %70-80 cinsiyet tahmini yapılıyor ama kesin olarak 16.haftada belli oluyor.senin de 14.-15. hafta olduğuna göre cinsiyet belli olabilir.

canım cinsiyet birazda dr. tecrübesine bağlıymış ben 13+2 iken dr. bana %51 kız dedi başka bir dr.da kıza benziyor dedi ama kesin cinsiyet 16 haftalıkken öğrenilebiliyormuş
.

bende 10lu bir tane hastane çıkışı var.
onun dışında tulum,üst ,içlik vs ayrı ayrı almayı düşünüyorum..
acaba 2-3 hastane çıkışı dahamı mantıklı? :26:
sonuçta 1 kere hastaneden çıkıcak :37:

mügosss sende bendensin...:52:sanki hastane cıkısını sadece hastaneden çıkarken giyecek bi daha giymicek gibi :1: :27::27:

laroşşşş bi daha karısıtırma sakın onları kuzum.....çamaşır suyunu da sulandırarak kullan istersen....normalde çamaşır suyuyla bile uğraşmayın koklamayın diyolar sen tuz ruhu dökmüşsün:53: sakın tuz ruhunu dökme bi saha:20:

bebeğe bir şey olmamıştır canım.....ama sen kendine dikkat et....arkadaşların dediği gibi yoğurt ye...kokusu ecene kadar bekle sonra hemen yıka:31:

canım cinsiyet birazda dr. tecrübesine bağlıymış ben 13+2 iken dr. bana %51 kız dedi başka bir dr.da kıza benziyor dedi ama kesin cinsiyet 16 haftalıkken öğrenilebiliyormuş
.

merhaba canım hoşgeldin,
12.haftada kesin olmasa da %70-80 cinsiyet tahmini yapılıyor ama kesin olarak 16.haftada belli oluyor.senin de 14.-15. hafta olduğuna göre cinsiyet belli olabilir.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.... Geçen Çarşamba ikili test muayenesinde erkek gibi gözüküyor ama 10 gün sonra ikili test sonucuyla tekrar bakarız demişti. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin cinsiyet farketmez. Burdan haberleşiriz artıkınn bende sizleyim...:32:

selam kızlar çok mutsuzum o kadar iyiydim şu ilacı içtiğimden beri tsh nin 3bucuk oldugunu öğrendigimden beri resmen hastayım:(((((((((((((( dün testi tekrarlatmıştım ya yükselmiş:14:4*72 olmuş sanki bitin dünya başıma yıkıldı bişey olmasın bebeğime çok korkuyorum :14: hemen fakültedeki doktorumu aradım sıcak basması ,uyku hali,halsizlik,iştahsızlık var bi haftadır dedim degerimde yükselmiş dedim oda endokloji uzmanına gitmemi söyledi yüksek tsh bebekte zeka geriligi yaapr ilacının dozunu arttırırlar dedi:14:bende ilacı içmeden hiç bi şikayetim yoktu dedim moralim çok bozuk:14: yarın özele gidicem ordanda fakülteye endoklojiye sevk alıcam inşallah yarın görünebilirim onada ya hafta sonu girerse araya:14:darmadagın oldum resmen............

eşime çok kırgınım hatta içim paramparça ben böyleyken... internetten araba aldı antalyada araba bu gece 12de otobüse binicek ben yarın doktorlarda olucam bebegim için o araba derdinde buda canımı sıkıyo......çok üzgünüm ağlaya ağlaya halsiz düştüm

duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin:14::14

benimde 3*449du dün test yaptırdım bugün aldım 4*72 olmuş korkuyorum biride desin geçer işlaçla herkez zeka geriligine neden olur yükselirse bebek alınır düşer diyolar boğazım düğüm düğüm gördüm bikere canı canım olmuş kaybedemem:14:

Uzulme cnm ya ilacin dozunu yukseltince sorun olmaz ins.bende bu hafta yaptircm ins.yukselmemistir sen napin gittinmi dr. Sonuc noldu?

geçmiş olsun canım,

benim 80 yaşındaki annanniş aynısını yaptı da neredeyse kalpkrizi geçiriyordu, aman Allah korumuş seni de. arkadaşların dediği gibi yoğurt ye ya da ayran iç, temiz hava al.
ben de temizlik hastasıyım ama kimyasallarla haşırneşir olmamak için çok sık temizlik yapamıyorum, bulaşıkları bile elde yıkayacaksam eldiven takıyorum.

2li test sonucum çıkmış. birazdan hazırlanıp gidicem dua edin güzel haberlerle döneyim..

Back
X